Kanal İsmi Paylaşsak mı?

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

HuR35

Kayıtlı Üye
Forumda kanal ismimizi paylaşsak nasıl olur? Avantajı yada dezavantajı ne olur?

r10 da kaçkişi kanalını paylaştıysa
kesinlikle kanalı kapandı
o art niyetli kişiler forumda var mı bilmiyorum
umarım yoklardır

beyler kanalınızı kesinlikle paylaşmayın kimseye söylemeyin tüm içerikleriniz çalınır bu 1

2. ise çekemeyenler olur kanalınız kapanır

yani hiçbir + sı yoktur kanalına paylaşan arkadaşlarda mesajını editlerse iyi olur bence

Kanal ismini paylasmak yasak forumda arkadaslar.Bizim icin bir sakincasi yok aslinda ama bir cok cekemeyen kisi sikayet ediyor bu yuzden kimsenin cani yanmasin diye yasakladik.

Biz iyi niyetli kişiler olsakta çekemeyen birçok kişi olduğuna inanıyorum ben. Sorun çıkar paylaşmamak en iyisi

Ne gibi sorunlar oluyor beyler ? bana özel mesajla soranlara söyledim gitmesin kanallar :S

Ne gibi sorunlar oluyor beyler ? bana özel mesajla soranlara söyledim gitmesin kanallar :S

Dert Etme bende verdim yardım ettiğimiz insanlar 3 kuruş için ocağımıza incir ağacı dikecek değil ya eğer öyle olursa da kaybeden biz olmayız insanlığını kaybetmiş olanlar utansın ne diyim :D

Arkadaşlar youtube adsense ile para kazanmak için grup oluşturduk.Zaten burada olan herkesin youtube kanalı vardır ve adsense ile ilşkilendirmiştir.Bu yüzden hazırlık sürecimiz zaten olmayacak direkt gruba alımlar yapılacak.Kısaca işleyişin nasıl olduğundna bahsediyim..10 kişilik gruplar yapacağız ve bu 10 kişiye de mail olarak herkesin linkleri yollanacak.Kanallara girip 5 video izleme ve 1 reklam tıklama yapacağız.En çok kazandıran reklamlar metin ve resim reklamları olduğu için gruptaki herkes bu tar reklamlara tıklayacak.Şuan grupta aylık 400$ kazanç sağlıyoruz.Sizde katılmak istiyorsanız pm atın..

Teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri