Kanal İsmi ve Kullanıcı Adı Değiştirme

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir kanalım var 4 K abonesi var kanalımın ben yeni bir kanal oluşturmak istiyorum Bilgi kanalı yeni bir kanal mı oluştursam yoksa hali hazırda bulunan kanalımın ismini ve kullanıcı adını değiştirerek mi devam etsem karar veremedim. Değiştirirsem abone kaybı yaşarmıyım çünkü kanalımda 500 K izlenimli videolar da mevcut işin açığı özgün kanal oluşturma çabasındayım nasıl yapsam nasıl olur cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben de düşünüyorum böyle bir şey fakat ilerde sıkıntı doğar mı doğmaz mı bilmiyorum. Ama eğer oluşturacaksınız abonelerinizin yaş aralığına hitap edecek bi kanal oluşturun en az sekilde abone kaybıyla atlatırsınız

Abonelerin yaş aralığı ortalama 18 30 arası değişiyor bilgi kanalı oluşturacağım grafiklerini falan yaptırıyorum şuan sıfırdan yapmak biraz sıkıntı olacak gibi üstelik adwords hesabımda şuan aktif olan kanalıma bağlı reklam vereceğim yüklediğim videolara kaybolan aboneleri reklam yoluyla çekebilirim sanırım.

deiştince fena azalıyor abone 4k aboneli kanalım var adını bi deiştirdim 1 günde 300 abone gitti 2. gün 100 abone halada gidiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri