Kanal İsmini Nasıl Değiştirebiliriz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
http://www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

yukarıda xxxxxxxx olarak yazdığım kanalımın ismini değiştirmek istiyorum, ancak bir türlü bulamadım youtube ayarlar kısmında, eskiden değiştirdiğimi hatırlıyorum ancak tekrar aradığımda nerden değiştirdiğimi bulamadım.

Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ? Teşekkürler.

bildiğim değişmiyor. zaten açarken değiştirilemez diye uyarıyordu zamanında değişse çok güzel bende değiştireceğim.

Kanal sayfasında görünen sayfa ismi değişiyor ama linkteki isim değişmiyor sanırım, ama eskiden değiştirebilmiştim diye hatırlıyorum, bir uyarı çıkmıştı değiştirmiştim.

hocam kanal ismini 1 kere değiştirebilirsiniz 2.sefer kanal ismi değişmez

hocam kanal ismini 1 kere değiştirebilirsiniz 2.sefer kanal ismi değişmez

kanalı eski görünüme alıp kanal ismini değiştirebiliyorum ama link uzantısındaki xxxxxx yeri değişmiyor. Youtube arama bölümünde kanalımın ismini aratınca değiştirdiğim şekilde buluyor, yani problem yok, bunu gördüm teşekkürler.

Kanal ismini 1 sefer degistirebiliyorsun onun disinda ya google+ ya baglayip google+ daki ismini kullanacaksin yada google+ dan cikartip en son girdigin isim ne ise onda kullanacaksin birde beta olan google+ sayfasi olayi var

Ayarlar-Gelismis orda cikiyor ona bagladiginda sana 3 secenek sunuyor

kanal adin google+ adin kendin belirleyecen bir ad diye canin istediginde isim degisikligi yapamiyorsun yani

Kanal ismini 1 sefer degistirebiliyorsun onun disinda ya google+ ya baglayip google+ daki ismini kullanacaksin yada google+ dan cikartip en son girdigin isim ne ise onda kullanacaksin birde beta olan google+ sayfasi olayi var

Ayarlar-Gelismis orda cikiyor ona bagladiginda sana 3 secenek sunuyor

kanal adin google+ adin kendin belirleyecen bir ad diye canin istediginde isim degisikligi yapamiyorsun yani

http://www.youtube.com/user/xxxx xxx xx linkindeki kanal ismimiz olan xxxxxxxx bölümünü link üzerinde yeni kanalın ismi görünecek şekilde hiçbir yol ile değiştiremiyoruz sonuç olarak sanırım. linkindeki kanal ismimiz olan xxxxxxxx bölümünü link üzerinde yeni kanalın ismi görünecek şekilde hiçbir yol ile değiştiremiyoruz sonuç olarak sanırım.

http://www.youtube.com/user/xxxx xxx xx linkindeki kanal ismimiz olan xxxxxxxx bölümünü link üzerinde yeni kanalın ismi görünecek şekilde hiçbir yol ile değiştiremiyoruz sonuç olarak sanırım. linkindeki kanal ismimiz olan xxxxxxxx bölümünü link üzerinde yeni kanalın ismi görünecek şekilde hiçbir yol ile değiştiremiyoruz sonuç olarak sanırım.

link olarak degismiyor evet isim olarak degisiyor, ilk girdiginiz isim ne ise link o sekilde kaliyor google+ kanal ismini kullansanizda sayfa olustursanizda link ayni kaliyor

Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli kriterleri karşılamıyorsunuz. uyarısı aldım. iş ortaklığını telefondan onaylamamıştım ondan olabilir mi acaba belki.

muhtemelen odur diye düşünüyorum cnkü 0 kanalımla denedim az önce direkt olarka kanala isim verme sekmesi acıldı.

aradıgınız işlem buysa tabi

muhtemelen odur diye düşünüyorum cnkü 0 kanalımla denedim az önce direkt olarka kanala isim verme sekmesi acıldı.

aradıgınız işlem buysa tabi

tam da bu bölüm bana lazım olan ama kriterleri karşılamıyorsunuz uyarısı devam ediyor, şimdi telefonla hesabımı doğrulamış olmama rağmen, sebebini anlayamadım, çok teşekkürler. aramalarda çıkıyor kanalımın yeni ismiyle arayınca sadece linke yansıtamadım ismi sağlık olsun.

Bu bahsettiginiz yer 1 seferlige mahsus degisiyor tekrar olmuyor isim degisiyor google+ ismini kanal ismini birde beta olan google sayfasi ni kullana biliyorsun ismini degistiriyorsun ama link bir seferlige mahsustur, sizde olan yer kanala henuz kullanici adi vermemeniz ama bellki arkadas daha once vermis en basitinden soyle soyleyim

www.yotube.com/isminiz varsa degistiremezsiniz ama yoksa bazi karekterler ve user falan yaziyorsa henuz bir kullanici adi olusturmamissiniz demektir. Buda isim vermeniz yolunu acar ve kesinlikle ilk defa girerken uyarilirsiniz burasini tekrar degistiremiyeceksiniz diye

Bu bahsettiginiz yer 1 seferlige mahsus degisiyor tekrar olmuyor isim degisiyor google+ ismini kanal ismini birde beta olan google sayfasi ni kullana biliyorsun ismini degistiriyorsun ama link bir seferlige mahsustur, sizde olan yer kanala henuz kullanici adi vermemeniz ama bellki arkadas daha once vermis en basitinden soyle soyleyim

www.yotube.com/isminiz varsa degistiremezsiniz ama yoksa bazi karekterler ve user falan yaziyorsa henuz bir kullanici adi olusturmamissiniz demektir. Buda isim vermeniz yolunu acar ve kesinlikle ilk defa girerken uyarilirsiniz burasini tekrar degistiremiyeceksiniz diye

ben kanalı açtığımdan beri ismini hiç değiştirmedim, kanal ismim youtube/user/xxxxxxxxxxxxxxxxx şeklinde olmasına rağmen bazı kriterleri sağlamıyorsunuz diye değiştiremedim kanalın ismini nedense

ben kanalı açtığımdan beri ismini hiç değiştirmedim, kanal ismim youtube/user/xxxxxxxxxxxxxxxxx şeklinde olmasına rağmen bazı kriterleri sağlamıyorsunuz diye değiştiremedim kanalın ismini nedense

Hesabiniz e****i yeni mi ?
Nekadar sure oldu acali ?

birde kanal url ni yollarmisin nasil gozukuyor

Hesabiniz e****i yeni mi ?
Nekadar sure oldu acali ?

birde kanal url ni yollarmisin nasil gozukuyor

yeni kanallarımda da denedim aynı uyarıyı alıyorum:

Bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli kriterleri karşılamıyorsunuz.

telefon onaylı oysaki denediğim kanallarım.

kanalım şu şekilde görünüyor kanal linkim:

http://www.youtube.com/user/Kanalİsmim

Ben burayı değiştirmek istiyorum: Kanalİsmim henüz bir yolunu bulamadım.

KANAL URL
ERDAL ÇELEBİ - YouTube
channel/UClo7l8hqAytGEe3z6OjDHtA

ise kullanici adi alirsin ayni sekil olmasada buna benzer olur

BU SEKILDE ISE KANAL URL NIZI DEGISTIREMEZSINIZ
hertelden videoizleeblogspot
user/tubaverdal

yanlis anlamayin ama arkadaslar bu gece uykusuzsunuz galiba ayni seyi anlatip duruyorum

ilk linkdekine benzer bir lin cikiyorsa kanalina girdiginde, ayarlar dediginde orda sana bir uyari verecektir Bir işletme adına veya başka bir ada geçin ve Google+ profili ile bağlantısını kesin

ayarlar dediginde bu yaziyi gormuyorsann kanal url ikinci link gibi gozukuyordur bu durumda degistiremezsin

KANAL URL
ERDAL ÇELEBİ - YouTube
channel/UClo7l8hqAytGEe3z6OjDHtA

ise kullanici adi alirsin ayni sekil olmasada buna benzer olur

BU SEKILDE ISE KANAL URL NIZI DEGISTIREMEZSINIZ
hertelden videoizleeblogspot
user/tubaverdal

yanlis anlamayin ama arkadaslar bu gece uykusuzsunuz galiba ayni seyi anlatip duruyorum

ilk linkdekine benzer bir lin cikiyorsa kanalina girdiginde, ayarlar dediginde orda sana bir uyari verecektir Bir işletme adına veya başka bir ada geçin ve Google+ profili ile bağlantısını kesin

ayarlar dediginde bu yaziyi gormuyorsann kanal url ikinci link gibi gozukuyordur bu durumda degistiremezsin

değiştiremediğime kesin ikna oldum, yılmadan biz acemilerin problemlerine çözüm getirmeye çalışman gerçekten çok hoş hocam, çok teşekkürler.

tamam değiştiremiyorum çünkü linkim user/KANALADI şeklinde, değişmiyor tamam :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri