Kanal Kapanma Anketi

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Yükleme metodları ve kapanma

• Kullanılan toplam oy
    141
Beyler lütfen herkes oy kullansın
Videoyap çok kullanılıyor diyen arkdaslara

diger botlarında oy oranına göre hesaplama yaparsanız böle bir sorun oluşmaz yani video yap için 100 kişi oy verdiyse ve 95i kapandı diorsa

yt kazan için 5 kişi oy verdiyse ve 4ü kapandı demişsse

youploder içinde 10 kişi oy verip 9u kapandı demişşse

bu yüzdeleri eşit yapar zaten demekki botların tamamında bir sorun var demekdir hocam önemli olan olumlu ve olumsuz oyları toplayı yüzde almakdır

68 kanalim kapandi kapandigi icin uzulmuyorum bir hafta once onlemimi aldim ve cogu bilgiyi kaydedip sakladim..

geri toparlanmam 1 haftayi alir . bu kanal kapanmalari bot sahiplerine umarim daha guvenli calismalarini daha dogrusu veri tabanlarina sahip cikmalari icin bi ders olur ..

Merhaba Arkadaşlar,

Evet anket ortalamasından görüldüğü gibi videoyap kullanıcısı olarak forumun %72'yiz. Yani forumdaki her 10 kişiden 7 si videoyap sistemini kullanıyor.

İnsanların kanalı gidiyor hala neyin derdinsesin bilmiyorum en eski en fazla kullanıcıya sahip olman senin botunun en iyisi olduğu anl***** gelmiyor her çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı olur bunu unutma bu kadar insanın emeği çöp oluyor hala hava atma derdindesin bak ben diğer botlardan birini kullanıyorum diğer botun sahibine skypeden yazdım konuyu haber verdim adamın bana verdiği cevap milletin kanalları kapanmasın diye proxy sistemi yazıyorum oldu sizde burda ancak birbirinizi yiyorsunuz herşey para değildir bu hayatta herşey hırs değildir biriniz hırs yapmış diğeriniz böbürlenir üyesiyle övünür herkes nasıl mutluysa öyle takılsın forum yönetiminide anlamıyorum durmadan bu botlarda neden uğraşıyorlar kimse kimseye zorla birşey satmıyor isteyen kullanır kapanmasına da razı olur kanal kapandıktan sonra o bot çay demlese ters takla atsa neyime yarar? burada boş lafla geçireceğiniz zamanı sisteminize ayırın bu sorunları çözün ama çözmesenizde bazı insanları alışkanlıklarından vazgeçirmek zordur 500 kanalı da kapansa bildiği gözünü açtığı sistemi kullanır biz burada ne yazarasak yazalım tırıvırı üstadıma buradan saygılar! o kendini biliyor...

İnsanların kanalı gidiyor hala neyin derdinsesin bilmiyorum en eski en fazla kullanıcıya sahip olman senin botunun en iyisi olduğu anl***** gelmiyor her çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı olur bunu unutma bu kadar insanın emeği çöp oluyor hala hava atma derdindesin bak ben diğer botlardan birini kullanıyorum diğer botun sahibine skypeden yazdım konuyu haber verdim adamın bana verdiği cevap milletin kanalları kapanmasın diye proxy sistemi yazıyorum oldu sizde burda ancak birbirinizi yiyorsunuz herşey para değildir bu hayatta herşey hırs değildir biriniz hırs yapmış diğeriniz böbürlenir üyesiyle övünür herkes nasıl mutluysa öyle takılsın forum yönetiminide anlamıyorum durmadan bu botlarda neden uğraşıyorlar kimse kimseye zorla birşey satmıyor isteyen kullanır kapanmasına da razı olur kanal kapandıktan sonra o bot çay demlese ters takla atsa neyime yarar? burada boş lafla geçireceğiniz zamanı sisteminize ayırın bu sorunları çözün ama çözmesenizde bazı insanları alışkanlıklarından vazgeçirmek zordur 500 kanalı da kapansa bildiği gözünü açtığı sistemi kullanır biz burada ne yazarasak yazalım tırıvırı üstadıma buradan saygılar! o kendini biliyor...

kullanmazsın olur biter.zorlamı kullandırıyorlar sana ? 10 tl verip 1500 tl kaldırdım bu botla sen neyin kafasındasın ? biraz edep öğren edep.bende bilirim diğer botları kötülemeyide ne gerek var ? isteyen istediini kullanır kullanmaz.neyse sütünü iç ve uyu geç oldu

Bana kalırsa otomatik kontrol sistemini kaldırın hocam yada onuda tokkene geçirin dikkat ederseniz bu sefer fazla hasar almadık bence kontrol sistemide tokkene geçirilmeli .

Yada kanalları youtube sayfasına girip menüel kontrol ederiz.

Birden fazla para kazanmaları aynı anda açmak da sorun yaratabilir.
Çok farklı şeyler var üstelik çok farklı derin konular Allah yardımcımız olsun Ama inanıyorum ki kısa zamanda düzelecektir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tartışmayın lütfen gereksiz yere, şimdiden uyarıyorum :)

Hocam ytkazan 3 kapandı diyen vardı nasıl 1 e düştü?
anket linkine tıklayınca
Anketimiz: Yükleme metodları ve kapanma
Ytkazan Kullanıyorum Kapandı
Alex, egva06, HunterLord, yavute 4kişi kapandı demiş 1 gözüküyor problem var.

Bu forumda senden başka bana takılan yok. bence sana bu yeterli cevaptır. Buarada Yazımın başı istatistiksel değer içeriyor. Orayı okuyabildiğine göre okumayı bildiğini farzediyorum. Devamınıda oku. Gereken incelemeleri yapıp önlemimi aldım. Sen benim ve üyelerim için endişelenme. 15 gündür uykusuz çalışıyorum. Gerekirse yine çalışırım.

kullanmazsın olur biter.zorlamı kullandırıyorlar sana ? 10 tl verip 1500 tl kaldırdım bu botla sen neyin kafasındasın ? biraz edep öğren edep.bende bilirim diğer botları kötülemeyide ne gerek var ? isteyen istediini kullanır kullanmaz.neyse sütünü iç ve uyu geç oldu
ben kimsenin botunu kötülemedim yaklaşımını kötüledim kötü bot diye birşey yoktur ayrıca hepsi birşekilde otomatik bazı şeyleri yapıyor aynı şeyi yazıyoruz isteyen kullanır isteyen kullanmaz sen bana neden saldırıyorsun onu anlamadım şimdi? botunla mutluluklar hocam

Hocam ytkazan 3 kapandı diyen vardı nasıl 1 e düştü?

Yazdım konuya, 4'ten 1'e düştü, ilgisi olmamasına rağmen yanlış oy veren arkadaşlar olduğu için silindi. Oyu veren kişilerden de pm ile onay aldım. Yanlış yaptıklarını itiraf ettiler. Web_Scripti hocam ya da YTPRO hocam isterlerse ilgili kişilerin pmlerini de onlara iletebilirim :)

istatiklerinize Gerçek değerler katın lütfen.
Evet anket ortalamasından görüldüğü gibi videoyap kullanıcısı olarak forumun %72'yiz. Yani forumdaki her 10 kişiden 7 si videoyap sistemini kullanıyor.

bu nedir? benim 10 tane mi müşterim var. sizin 70 tane mi üyeniz var?benim üye sayım 4 hanelidir, 10 tane değildir. tabiki her üye ankete katılamaz ama katılanlarada söz bırakalım azıcık susalım.

Ürün sahiplerinin rekabeti makuldür. Piyasa ekonomisine uygundur. Ancak ürünü kullananların rekabetini hiç anlayamam.

Yazdım konuya, 4'ten 1'e düştü, ilgisi olmamasına rağmen yanlış oy veren arkadaşlar olduğu için silindi. Oyu veren kişilerden de pm ile onay aldım. Yanlış yaptıklarını itiraf ettiler. Web_Scripti hocam ya da YTPRO hocam isterlerse ilgili kişilerin pmlerini de onlara iletebilirim :)

Hocam hiç gerek yok pmlere. Kapanma durdu devamı gelmiyor. 15 mayıs da 12.000 kanala veda etmiştik bugün 1050 kanala veda ettik.(Videoyap sistemine entereli). 124 bin kanal ayakta duruyor. Zaten 90.000 tanesinden fazlası mayıs ayından önce açılmış kanallardı. Onlarda sıkıntı %3'ün üstünde olmuyor.

Hocam hiç gerek yok pmlere. Kapanma durdu devamı gelmiyor. 15 mayıs da 12.000 kanala veda etmiştik bugün 1050 kanala veda ettik.(Videoyap sistemine entereli). 124 bin kanal ayakta duruyor. Zaten 90.000 tanesinden fazlası mayıs ayından önce açılmış kanallardı. Onlarda sıkıntı %3'ün üstünde olmuyor.

Üstad umarım problem yaşanmaz bundan sonra token sistemi ile spam'e devam ederek. Sizi daha ileriye çıkaran özgün kısımlarının çeşitliliği ve başarısı benim kişisel görüşüm, umarım daha başarılı olursunuz. Hem siz hem diğer bot yazarları başarılı olun, Youtube'de, Google'da para çok biz kazanalım ya, tartışmanın gereği yok. Yabancılar kazanacağına biz daha çok kazanalım.

yahu benim en sağlam kanalım neden gitti 1-2 ay sonra ortak olacaktım sizin şirkete o performansta gitseydim :D şaak bi yana hocam kapanan kanalları bibiriyle karşılaştırıp ortak işlemlerde neler olmuş bi icnelerseniz ve daha sonra kapanmayanlarla arasındaki farkları karılaştırırsanız belki bi çözüm yolu çıakbilir

tekrar soruyorum arkadaşlar adsenseye bağlı olmayıp kapanan kanalınız varmı? partnerler hariç

var,hemde yüzlerce.... hiçbi bota baglı degil,manuel bi işlemde yapmadım.kısacası benim için 5 kuruş etmez,içi boş,bigün kullanırım diye kenarda duran kanallardı.üstelik kanalları ben açmadım.ortalama olarak 20-30 ar adetler halinde türk/yabancı farklı kişilerden,farklı zamanlarda alınan kanallardı.çoguna 1 kez dahi giriş yapıp,şifresini dahi degiştirmemiştim.

Son düzenleme:
tekrar soruyorum arkadaşlar adsenseye bağlı olmayıp kapanan kanalınız varmı? partnerler hariç

benim 3 kanalım var o ne partner ne adsenseye bağlı değillerdi tek bağlı oldukları yer bottu :) kanal kontrole bağlıydı.
sadece 3 kanal bağlıydı adsenseye onlarda gitti. toplam 6 kanal gitti ama çok dokunmadı. Bende yeniyim kanallarda yeniydi ama güzel bir kategori buldum son hafta günlük kazanç en az 10 tl ve üzeri gözüküyordu.

yahu benim en sağlam kanalım neden gitti 1-2 ay sonra ortak olacaktım sizin şirkete o performansta gitseydim :D şaak bi yana hocam kapanan kanalları bibiriyle karşılaştırıp ortak işlemlerde neler olmuş bi icnelerseniz ve daha sonra kapanmayanlarla arasındaki farkları karılaştırırsanız belki bi çözüm yolu çıakbilir

Benimde iyi kazandiran bir kanalim var prince giderken bulgurdan olmayayim diye kendi pcmden bu kanal harici baska kanala girmiyorum 4 hanede kaldim bu sebepten :)
keske sizde yuksek kazanca ulasinca botu biraksaydiniz :)
Samsung GALAXY S4 ile gönderildi. Yazım hatası olabilir.

Son düzenleme:
Benimde iyi kazandiran bir kanalim var prince giderken bulgurdan olmayayim diye kendi pcmden bu kanal harici baska kanala girmiyorum 4 hanede kaldim bu sebepten :)

Samsung GALAXY S4 ile gönderildi. Yazım hatası olabilir.

aslında botu kullanmıyordum kontrol falan hiçbirşey yapmamıştım.ne biliyim zarar geleceğini :) adsense bağlı ne var ne yok hepsi bitti :)

herkes bi arayış içinde bi çözüm bulmak istiyor ama önce ortak bi nokta bulunması lazım çözüm için bu ortak noktayıda bu sekilde bulmak imkansız bence konu hiç bişeye çözüm getirmiycek :)
ben A botunu kullanıyorumdur açtıgım kanallar aynı ip den açılmıstır kapanır suc A botuna kalır.
Ben B botunu kullanıyorumdur kanalların hepsi farklı ip den açılmıstır adsenseye baglarken hepsine aynı ip den girerim kapanır suclu B botu olur.
C botunu kullanıyorumdur bişe olmustur para kazanma gitmiştir para kazanmayı açarken hepsine aynı ip den girerim sonrasında kanallar gider suclu C botu olur.
vs vs vs... örnekler bu sekilde çogaltılabilir hepsinde ip yi örnek verdim ama cerez temizlememe olabilir aşırı video yükleme olabilir mac numberınız kara listeye düşmüş olabilir daha birsürü etken olabilir önceki sayfalarda birisi böyle bi istatistiğin mantıklı olmadıgını bir çok farklı değişken oldugunu söylemişti aynen katılıyorum kendisine bir sürü değişken varken böyle bi istatistiğin hiç bir geçerliliği yoktur herkesin görüşüne saygı duyarım ama konu hiç bi sekilde amaca hizmet etmiyor aksine gerginlik yapıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri