Kanal kapanma sorununu çözen var mı ?

• Kullanıcı prens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

prens

Kayıtlı Üye
Ne yaparsam yapayım kanallar kapanıyor.bekletiyorum kapanıyor direk atıyorum bekletiyor.maili açarken google tel numarası istemiyor ama sonra yine kapatıyor.2. bir ip ile ala farklı kanala girmiyorum.2 temizleme programı mac değiştirme ip değişikliği yapıyorum.Ama kanal 1 haftayı görmüyor arkadaşlar.Daha önce [MENTION=9020]Alex[/MENTION] in başına gelen olay şuan benim başıma geldi sanki.Vereceğiniz tavsiyeler var mı ? mail almaya başladım onları deneyeyim bide.Ama kendi günde +10 kanal ve botla çalışıp idare edenler farklı ne yapıyor çok merak ediyorum.yada herkeste açıkken bende neden kapanıyor acaba ?

Görüşleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

bir iki tane özgün video at 2-3 gün sonra yüklemeye başla 10-30-50 şeklinde yükle

Malesef bende de öyle abi işten soğudum kaç gündür.

Mobil mesaj. Yazım hatası olursa kusura bakmayın.

Kanal kapanması sıfır manuel çalısıyorum kapanma yasamıyorum maillerimde sapasağlam 1 ay oldu mailler hala açık.

Bir çözümü yok, yeri gelir 5 aylık kanalı kapatır, yeri gelir 1k aboneli kanalı spam diye kapatır.

Kanal kapanması sıfır manuel çalısıyorum kapanma yasamıyorum maillerimde sapasağlam 1 ay oldu mailler hala açık.
bot v.s birşey kullanmıyor musun ?

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

Bir çözümü yok, yeri gelir 5 aylık kanalı kapatır, yeri gelir 1k aboneli kanalı spam diye kapatır.
3-4-5 aylık kanallar var hocam kenarda.onlarda kapanma yok.şu son 1 aydır ayakta kanal tutamadım vds dışında.

[MENTION=14016]prens[/MENTION] botla atınca mı kapanıyor yoksa kanal boşkende kapanıyor mu?

Günde kaç kanal açıyordunuz ?

bot v.s birşey kullanmıyor musun ?

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

3-4-5 aylık kanallar var hocam kenarda.onlarda kapanma yok.şu son 1 aydır ayakta kanal tutamadım vds dışında.

manuel çalısıyorum bot filan kullanmıyorum kapanma yaiayınca botlardan artık manuel çalısıyorum ama maillerden kaynaklandıgı yüksek kanalsatta kanallarım vardı satışta hepsini almışlar stok yapınca denemek için veririm size

[MENTION=14016]prens[/MENTION] bunu alexe sorarsan bi o yardımcı olur .. bu sorunu çözmüştü

Günde kaç kanal açıyordunuz ?
ortalama 10 falan.telefondan açıyorum yine kapanıyor

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

manuel çalısıyorum bot filan kullanmıyorum kapanma yaiayınca botlardan artık manuel çalısıyorum ama maillerden kaynaklandıgı yüksek kanalsatta kanallarım vardı satışta hepsini almışlar stok yapınca denemek için veririm size
denemelik mail aldım 3 farklı kişiden bakalım sonuçlar 3-4 gün sonra belli olru ama denemeler için mail her zaman iyidir :)

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

@prens bunu alexe sorarsan bi o yardımcı olur .. bu sorunu çözmüştü
tamamdır abi ama kendisi dün girmiş en son bekliyorum girmesini.Sağolasın tekrardan

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:20 ----------

botu bırak kanal kapanmaların sona ericektir
bırakmamak lazım çünkü oradanda extra bi gelir kazanmalıyım

boşken nadir kapanıyor botla atmaya başlayınca kapanıyor.Lakin botta sıkıntı olacağını sanmıyorum yada bilmiyorum

hocam boşken sıfır sıkıntı diyosan bottan dolayıdır. Bende mesela asla kapanmaz boş kanal ama attığım botta sıkıntı vardı 10larca kanalım hiç oldu. video atmadığım kanallar ise aylardır duruyo

Direk bot kötülemem.belki sorun bende yada hesaplarda ama herşey olabilir

Botta olabilir ama botu bırakınca manuel yüklemekten çare değil 300 video attığım kanal kapandı geçen gün.

Arkadaşlar yok yine çözüm olmadı.bi tane kanal haricinde tüm kanallar tekrardan kapandı.video attıklarım kapandı.atmadığım ama bota bağladıklarım açık.attığım video sayısı 25i geçmiyor.bot kulanıp hiç kapanmıyorum diyen kim var yaa ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri