Kanal kapanma sorununu çözen var mı ?

• Kullanıcı prens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar yok yine çözüm olmadı.bi tane kanal haricinde tüm kanallar tekrardan kapandı.video attıklarım kapandı.atmadığım ama bota bağladıklarım açık.attığım video sayısı 25i geçmiyor.bot kulanıp hiç kapanmıyorum diyen kim var yaa ?
client ıd,secret ve api keyi değiştireceksin zaten duyurular bölümünde de yazıyor. Ya da videoyap kullanıyorsan ortak client ıd ve secret kullanabilirsin.. Client ıd ve secret aldığımız hesaplarda sanırım kara listeye giriyormuş benim google hesabını tamamen kapatmışlar haberin olsun.

client ıd,secret ve api keyi değiştireceksin zaten duyurular bölümünde de yazıyor. Ya da videoyap kullanıyorsan ortak client ıd ve secret kullanabilirsin.. Client ıd ve secret aldığımız hesaplarda sanırım kara listeye giriyormuş benim google hesabını tamamen kapatmışlar haberin olsun.

yaptım lakin olmadı hocam hepsini denedim.

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

Yeni PC ile bu sorunun önüne geçtim.

hocam 2 aylık bile değil daha pc taptaze.format çözüm olur mu acaba ?

aynı durumdayım.deliricem 50 tane kanal boşa gitti ama çözümü bulamadım

Hocam çözümü yok. Bende 5 gmail atıyorum yüklüyorum bakmışım sabaha kapanmış o kadar emek boşa gidiyor. Az video yüklücen aç kanalı yükle 20 video veya 50 video sana tavsiyem 100 videoyu geçme 1 günde o zamna kapanma oranı baya bir düşüyor

Hocam çözümü yok. Bende 5 gmail atıyorum yüklüyorum bakmışım sabaha kapanmış o kadar emek boşa gidiyor. Az video yüklücen aç kanalı yükle 20 video veya 50 video sana tavsiyem 100 videoyu geçme 1 günde o zamna kapanma oranı baya bir düşüyor

hocam 20 video atıyorum kanala ama ayakta durmuyor.atmadıklarım sapasağlam.

yaptım lakin olmadı hocam hepsini denedim.

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

hocam 2 aylık bile değil daha pc taptaze.format çözüm olur mu acaba ?

Format ve diğer yöntemleri ben denedim ama başarılı olamadım. Ama bu PC yi aldım alalı kapanan kanalım yok.

Tabiki dikkatlide davranıyorum. Toplam 7 kanal oldu. Yavaş ilerliyorum.

Format ve diğer yöntemleri ben denedim ama başarılı olamadım. Ama bu PC yi aldım alalı kapanan kanalım yok.

Tabiki dikkatlide davranıyorum. Toplam 7 kanal oldu. Yavaş ilerliyorum.

Bilmiyorum ama 3.500 tllik bilgisayarı nasıl değiştirmemi bekliyorsunuz hocam :)

hocam 20 video atıyorum kanala ama ayakta durmuyor.atmadıklarım sapasağlam.

Yeni kanallar çabuk kapanıyor. Hocam Pc ip değişin modeme res atın bütün çerezleri temizleyin öyle yükleyin. ( Botta Kapanma riski çok fazla vds kullanın imkanınız varsa çok yükleme yapmazsanız kapanmıyor)

Yeni kanallar çabuk kapanıyor. Hocam Pc ip değişin modeme res atın bütün çerezleri temizleyin öyle yükleyin. ( Botta Kapanma riski çok fazla vds kullanın imkanınız varsa çok yükleme yapmazsanız kapanmıyor)

dediğiniz önlemlerin 10 katını bende düşündüm hocam farklı birşey olmalı.vds imkanı var tabikide extradan botlada çalışmak istiyorum.zaten 5 adet vdsm var yani sipariş ettiğim yarından itibaren vdsyle devamda extra bottanda gelir sağlasam kötü olmaz :S

dediğiniz önlemlerin 10 katını bende düşündüm hocam farklı birşey olmalı.vds imkanı var tabikide extradan botlada çalışmak istiyorum.zaten 5 adet vdsm var yani sipariş ettiğim yarından itibaren vdsyle devamda extra bottanda gelir sağlasam kötü olmaz :S

Tavsiyem şu hocam Vds ile yükleme yaptığın kanallara botu bulaştırma. Vds ile kanalı açıp videoları vds den yüklediysen botta en fazla özgünleştirme yap video yükleme derim.

Tavsiyem şu hocam Vds ile yükleme yaptığın kanallara botu bulaştırma. Vds ile kanalı açıp videoları vds den yüklediysen botta en fazla özgünleştirme yap video yükleme derim.

zaten aynı adsenseye bile bağlamıyorum.vdsde manuel herşeyi yapabiliyorum.Tavsiyeniz için sağolun

kanal açmak içinmi hocam yoksa botla işlemler içinmi ?

Her şey için.

Artık ne yapıyorsan yeni pc den yapıyorum. Birde tabletim var. İçinde vadafon olan. Onunla da ayrı takılıyorum. Onda da sıkıntı yaşamadım hiç.

Ama PC yi değiştirmeden önce durum vahimdi.

Her şey için.

Artık ne yapıyorsan yeni pc den yapıyorum. Birde tabletim var. İçinde vadafon olan. Onunla da ayrı takılıyorum. Onda da sıkıntı yaşamadım hiç.

Ama PC yi değiştirmeden önce durum vahimdi.

aynı işlemleri okuldaki bilgisayardan deneyip gidip birde internet cafede birde arkadaşların evine gidip deneyeyim.sağlam olurlarsa alırız 100-200 tllik bi pc :) başka fikirleriniz varsa yine sunarsanız ççok iyi olur hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri