Kanal kapanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur hocam, ben de dediğim gibi emin olmadığım bir durum. şirketimin ip adresi yazınca gördüm. Amacım tarayıcıyı ve eklentileri görmekti.

En iyisi hocam sen bana 2 tane giriş yaptığın mail ve şifre at hocam ben bir içerisinden bakayım inşallah yakalarız.

Giriş yaptıgım derken anlamadım hocam ne atayım size tam olarak ? kapanan kanalların şifresini mi

1 yılı aşkın zamandır videoyap kullanıyorum şeytan kulağına kurşun son 7-8 aydır hiçbir şekilde toplu kapanma olayı ile karşılaşmadım mutlaka biryerlerde hata yapıyorsunuz hocam

hocam bende yasamıyordum tam 9 aydır toplu kapanma ama simdi yasadım onemli olan nedenini bulup ona gore hareket etmemiz hepimiz icin gecerli bir cozum bulmak yarın allah gostermesin sizinde basınıza gelebilir.

kıyım mı var yine.aman uğramasın.her ay ödemelerin kesinleştiği tarihlerde kıyım oluyor valla.ayın 10-20si arası kanal açmamak lazım :D

15 gün aradan sonra tekrar çalışmalara başladım bugün aman kapanma fln geçti değil mi :D

hocam biz pclere linux isletim sistemi kursak yt ye yukleme yapacagımız zaman linux uzerinden calısmalarımızı yapsak daha guvenli olmazmı ? Yt nin bizi yakalama olasılıgı azalmıs olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri