Kanal Kapanmaları Hakkında

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kesin bir sonuç varmı sizce kanallar tam olarak neden kapanıyor olabilir?Telefon doğrulama sistemi ile ilgilimi yoksa kanallar profil fotoları atıp bir kaç kişiyi takip edip youtube video izleyip bir kaç gün dinlerdirdikten sonramı kullanılmalı?Yada ipden dolayımı kapanıyor artık kanal kapanması yaşamak istemiyorum bir çözüm bulalım herşeyi test edelim yada çözümü olan bir fikir versin yok mac yok bu yok şu vss... gereksiz şeyleri atlayalım :)

Aşırı video yükleme de ve sürekli giriş çıkışlardan kapanıyor en büyük sebebi fazla video yüklenmesi ve 10-20 dk icinde 10 hesaba giriş yapmanızdır. ( Toplu Kıyım Haricinde )

tamamen açılış şekline göre kapanıyor benim açtıklarım da kapanıyor satın aldıklarıma 200-300 video atıyorum hiç birşey olmuyor

Aşırı video yükleme de ve sürekli giriş çıkışlardan kapanıyor en büyük sebebi fazla video yüklenmesi ve 10-20 dk icinde 10 hesaba giriş yapmanızdır. ( Toplu Kıyım Haricinde )

Güzel fikirler geliyor ama aşırı videodan olduğunu sanmıyorum az olan videolu kanal kapanıyor ama 2k videolu kanal kapanmıyor.

Aynı ipden seri giriş-çıkışında etkisi var.
Denemek bedava :)

Aynı ipden seri giriş-çıkışında etkisi var.
Denemek bedava :)

Evet +1 buna katılıyorum geçen gün 10 kanala aynı anda giriş çıkış yaptım spamdan diğer gün toplu kapandı umarım bir çözüm bulucağız yada azaltıcağız teşekkürler yorumun için hocam :)

Güzel fikirler geliyor ama aşırı videodan olduğunu sanmıyorum az olan videolu kanal kapanıyor ama 2k videolu kanal kapanmıyor.

2k videoyu nasıl atıyosun ya. para kazanma gitmiyor mu? telif gelmiyor mu? kısa video mu? sorlarımı cevaplayabilirmisin rica etsem. bende 500 video atınca para kazanma kırmızı oluyor.

agustos ayı boyunca 1 kanalım kapanmadı,yaptıgım şey seri giriş çıkışları bırakmak oldu sadece.eskiden kanallara 3 video attıgımda kapanırdı,bi o kanala girerdim bi bu kanala.şimdi hergün 1 kanala upload yapıyorum,o gün yüzlerce video attıgım halde hiçbişey olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri