Kanal Kapanmaları Hakkında

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Dostlar 2 gün önce yeni gmail hesabı aldım alt kanal oluşturup 30 tane video attım sabah uyandığımda kanal yok olmuş, dün de aynısını yaptım şimdi girdim yine poff diye yok olmuş kanal. 2 hafta önce topluluk kurallarından ban yemiştim onla ilgisi vardır diyecem attığım videoların uzaktan yakından ilgisi yok. Sizce sebebi ne olabilir? IP'de değiştirdim ama ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, her mesaj önemlidir şimdiden teşekkürler.

Cevap: Kanal Kapanmaları Hakkında

Dostlar 2 gün önce yeni gmail hesabı aldım alt kanal oluşturup 30 tane video attım sabah uyandığımda kanal yok olmuş, dün de aynısını yaptım şimdi girdim yine poff diye yok olmuş kanal. 2 hafta önce topluluk kurallarından ban yemiştim onla ilgisi vardır diyecem attığım videoların uzaktan yakından ilgisi yok. Sizce sebebi ne olabilir? IP'de değiştirdim ama ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, her mesaj önemlidir şimdiden teşekkürler.

vallahi kardeşim switch channel kullanma bence.

Alt kanalla alakası yok bu kesin.
Sadece youtube spamları engelliyor bu kadar.
Günlük tek kanal aç derim.

Re: Cevap: Kanal Kapanmaları Hakkında

vallahi kardeşim switch channel kullanma bence.

switch channel derken neyi kastettin kardesım?

---------- Post added at 12:57:00 ---------- Previous post was at 12:55:40 ----------

Alt kanalla alakası yok bu kesin.
Sadece youtube spamları engelliyor bu kadar.
Günlük tek kanal aç derim.

Katılıyorum dostum bencede alt kanalla ilgisi yok. VDS-VPS hiç kullanmadım toplu video atmadım yani. 2 haftadır hiç açmamıştım zaten kanal, 2 önce bi açayım dedim bu geldi başıma.

kanal hesabın kendi tel. onaylımıydı?

benim daha gmail hesabı alırken hesap patlıyor buna ne diyeceksiniz ?

Cevap: Re: Cevap: Kanal Kapanmaları Hakkında

switch channel derken neyi kastettin kardesım?

Alt kanal demek istedim kardeşim.Sana tavsiyem vds alıp yoluna devam etmen.

---------- Mesaj saat 13:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:58 civarında gönderildi. ----------

benim daha gmail hesabı alırken hesap patlıyor buna ne diyeceksiniz ?

ne gibi kardeşim ?

---------- Mesaj saat 13:55:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:34 civarında gönderildi. ----------

genelde pinger,k7 gibi yerlerden alınan hesaplar patlıyor o yüzden sordum

bu benim de dikkatimi çekti de hocam fakat normal onaylılar da patlıyor.

hocam maillerini iyi takip et eski kanallarının maillerine bak onlar mail atmıştır muhtemelen 15 gün içerisinde yanıtlanması gereken mailler oluyo bazı videolar için yanıt olmadımı spama düşüyosun ve sonrası aynen senin dediğin gibi oluyo..

Re: Cevap: Kanal Kapanmaları Hakkında

hocam maillerini iyi takip et eski kanallarının maillerine bak onlar mail atmıştır muhtemelen 15 gün içerisinde yanıtlanması gereken mailler oluyo bazı videolar için yanıt olmadımı spama düşüyosun ve sonrası aynen senin dediğin gibi oluyo..

Dostum sen söyleyince girdim baktım, bir mail gelmiş ekde yolluyorum. Yalnız şöyle bi sıkıntı var, ihtar gelen videonun toplulukla,şiddetle,telifle,cinsellikle uzaktan yakından ilgisi yok. Daha önce yine kaybolan kanalıma da girdim baktım aynı mail gelmiş ama yine söylediği videonun şiddetle hiçbir ilgisi yok.

biraz daha açar mısın bu konuyu rica etsem ?

hocam zaten onlarla alakası yok bana gelen genel maillerde videoda müzik kullanıldığı hakkında müzik sizemi ait diye soruyo,birde herhangi bir video ismi veriyo size aitmi diye soruyodu 15 gün içinde yanıt verilmesi gerekiyo bu maillere yoksa o ip den açılan tüm hesaplar patlıyo...kanal kapanması üzerine tecrübeliyim çok kanalım gitti bu mailleri sonra farkettim maillerinizi kontrol edin sürekli gereksizler kısmına geliyo genelde direk silin o videoları bence...kapanan hesaplar içinde hesaba girin tel no su isteyecektir no girin altta bize ulaşın kısmından geri bildirim yollayın hesabınızı geri açarlar ben açtırdım o şekilde fakat kanallar açılmıyo hesaptaki haberiniz olsun

Cevap: Re: Cevap: Kanal Kapanmaları Hakkında

Dostum sen söyleyince girdim baktım, bir mail gelmiş ekde yolluyorum. Yalnız şöyle bi sıkıntı var, ihtar gelen videonun toplulukla,şiddetle,telifle,cinsellikle uzaktan yakından ilgisi yok. Daha önce yine kaybolan kanalıma da girdim baktım aynı mail gelmiş ama yine söylediği videonun şiddetle hiçbir ilgisi yok.

topluluk yemişsin kardeşim şikayet edilmiş yüklediğin video.

bende alt kanal açtım 3 gündür 2 youtube hesabımada toplamda 3 er alt kanal açtım :)
Şuan için bir sıkıntı yok gibi ama bakalım keşke olmasın sıkıntı o yönde umuyorum :)

hocam zaten onlarla alakası yok bana gelen genel maillerde videoda müzik kullanıldığı hakkında müzik sizemi ait diye soruyo,birde herhangi bir video ismi veriyo size aitmi diye soruyodu 15 gün içinde yanıt verilmesi gerekiyo bu maillere yoksa o ip den açılan tüm hesaplar patlıyo...kanal kapanması üzerine tecrübeliyim çok kanalım gitti bu mailleri sonra farkettim maillerinizi kontrol edin sürekli gereksizler kısmına geliyo genelde direk silin o videoları bence...kapanan hesaplar içinde hesaba girin tel no su isteyecektir no girin altta bize ulaşın kısmından geri bildirim yollayın hesabınızı geri açarlar ben açtırdım o şekilde fakat kanallar açılmıyo hesaptaki haberiniz olsun

haa sen kanıt istediği mailleri mi diyorsun ?

Kardeşim silmeye fırsat vermiyorlar ki 2 kanal topluluktan gitti :D

en son bi mail geldi bana hatta artık youtubede herhangi bir hesap açmanız kanal açmanız falan yasaklanmıştır diye :D :D fakat youtuba geri bildirim yolladım onlarda bana döndü hesaplarımı açtılar şuan açtığım kanallarda kapanmadı şuan için...o sisteme yakalandıktan sonra ne yapsanız kapatıyolar bildirmeniz lazım ilgileniyolar

en son bi mail geldi bana hatta artık youtubede herhangi bir hesap açmanız kanal açmanız falan yasaklanmıştır diye :D :D fakat youtuba geri bildirim yolladım onlarda bana döndü hesaplarımı açtılar şuan açtığım kanallarda kapanmadı şuan için...o sisteme yakalandıktan sonra ne yapsanız kapatıyolar bildirmeniz lazım ilgileniyolar

mail örneğini paylaşabilir misin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri