arkadaslar1 kanal yuzunden diger kanallarda para kazanmasi kapandi ben bu adsense ye artik yeni kanal baglayazmiyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abiler , artık yıldım ve çıldırmak üzereyim.. Bilinen tüm önlemleri almama rağmen kanallar 1 gün geçmeden uyarı maili falan gelmeden topluluk yiyip askıya alınıyo.. Her kanal açmadan önce ip değiştiriyorum , gezinirken çerez temizliyorum yine açmadan önce aynı şekilde, firefox gizli gezinmeyle giriyorum, toplu yükleme yapmıyorum vs.. Yine kapandı.. Alternatif önerisi olan var mı ?
mac adresini değiştir..
kusura bakma haber vermeden kilitlemek zorunda kaldım.2kanal birden güm diye konu actım tek konu diye kitlemiş mod geçmiş olsun herkese
kusura bakma haber vermeden kilitlemek zorunda kaldım.
bir daha olmaz.
20 kanal açacağınıza veya alacağınıza 1 kanal açın fligran ekle özel ural sağlam şifer kapak profil resimleri hakkında bölümüne yazı yaz web site ural gir twetter facebook ural gir bir kaç video beğen yorum yap google+ sayfasından 4 5 kişiyi takip et google+ sayfasında kapak fotoğrafını değiştir. Google+ sayfasındaki bilgileri doldur.
Bak daha kanalın kapanıyormu.
20 kanal açacağınıza veya alacağınıza 1 kanal açın fligran ekle özel ural sağlam şifer kapak profil resimleri hakkında bölümüne yazı yaz web site url gir twetter facebook url gir bir kaç video beğen yorum yap google+ sayfasından 4 5 kişiyi takip et google+ sayfasında kapak fotoğrafını değiştir. Google+ sayfasındaki bilgileri doldur.yükleme varsayılanlarınla oyna ileri tarihe canlı etkinlik ayarla 2 kere şifreni değiştir.
Bak daha kanalın kapanıyormu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.