Kanal Kapanmaları [TEK KONU]

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 küsür kanalım uçtu yine,hepsi vds den manuel açılan kanallardı-vds ye çok yüklendim sanırım ..

Benim de bütün kanallarım 4 gün önce kapandı hepsi 2 - 3 aylık kanallardı. Bütün kanalları tekrar attım adsenseye bağlamadığım halde gene kapandılar. ip+mac değişimini her zaman yapıyorum ama genede spama yakalandık galiba 1 hafta sadece render ile uğraşacağım daha sonra kanalları atmaya başlarım.

Benim kanal yaklaşık 1 senelikti, anlamıyorum.

Her girdigim kanala girmeden önce modem resetleyip farkli ip(her ip i not defterine kayit edildi), mac adresini degistirip giris yaptigim halde 5-6 aylik kanallarim gitti. Bunlarin aksine hic video olmayan 3 ay önce acilmis eski kanallarimda gitti. Bununla beraber 2 adet özgün kanalimda gitti. Herseyi manuel , videolari kendi cektigim oyun kanalimla beraber birde youtubede olmayan videolardan olusturdugum az izlenimli fail kanali bir uyari almadan gitmis.

Her girdigim kanala girmeden önce modem resetleyip farkli ip(her ip i not defterine kayit edildi), mac adresini degistirip giris yaptigim halde 5-6 aylik kanallarim gitti. Bunlarin aksine hic video olmayan 3 ay önce acilmis eski kanallarimda gitti. Bununla beraber 2 adet özgün kanalimda gitti. Herseyi manuel , videolari kendi cektigim oyun kanalimla beraber birde youtubede olmayan videolardan olusturdugum az izlenimli fail kanali bir uyari almadan gitmis.

Benimde aynı durum son 3 aydır sadece kendi render yaptığım videolardan kanallar oluşturuyordum ancak onlarda uçtu. 2 gün önce sıfırdan kanal açtım videoları attım adsense bağlantısını yaptığım ve yapmadığım kanallarımın hepsi tekrar uçtu. Her biri farklı ipten açıldı ve her kanal için farklı vds lerden yükleme yaptım yani adsense bağlantısı yapmadıklarımında uçtuklarını düşününce youtube un spama yakalama şansı sadece yönlendirme yaptığım mail adresi olabilir diye düşünmeye başladım. Bugün tekrar yeni vds ler ile sıfırdan açtığım kanalları attım yönlendirme yaptığım maili değiştirdim adsense bağlantısını yapmadan 2 gün bekleyeceğim bakalım kanallar tekrar kapanacak mı test edeceğim.

1,5 aydır bot kullanmıyorum. içerisinde yeterince video var bir telif var diye 15-20 gündür yükleme bile yapmadığım kanalları feshettiler. Farklı farklı gmail farklı adensede bağlı kanalları spam sebebi ile tek tek uçurdular. Her kanalı ayrı ip ile açarım adenseleri aynı ip ile hiç açmam. Günlük 5 video ancak yüklerim yine de kanalları yokettiler. Tek tük gözden kaçan kanallar kaldı onlarda gitmezse tabi.. Bu seferki kıyım bot kullanan kullanmayan,vds kullanan kullanmayan, az ya da çok video temiz kanal vs hiç bir ayrım gözetmiyor.

Benim de patlamış bazı kanallar , spamdan dolayı. Bu işin olayı Ip falan değil mi nedir beyler bir çözüm bulmamız lazım. Bu kadar ince eliyip sık dokuyoruz temiz çalışıyoruz kanal açarken v.s gene kapanıyor!

4,5 aylık kanallarım uçmus ne telif vardı ne baska bisi. kanallara girmiyordum bile aylardır

Bu kadar eski olan kanallarım ilk defa gidiyor daha önceden az da olsa 1 haftalık kanallar spamdan kapanabiliyordu ama 2 -3 aylık kanallarımın spamdan kapanmasını ilk defa görüyorum.

Bu kadar eski olan kanallarım ilk defa gidiyor daha önceden az da olsa 1 haftalık kanallar spamdan kapanabiliyordu ama 2 -3 aylık kanallarımın spamdan kapanmasını ilk defa görüyorum.

Aynen, oturmuş maaş gibi aylardır gelir getiren, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan eski kanallara da bulaşmaya başladı sanırım YT.

Kanalları ocakta açmıştım her ay ödeme alıyordum, manuel yüklemiştim o zman daha bot nedir bilmiyordum, akrabalarımın numaralarıyla onaylamıştım, nerde yanlış yaptım ben yahu ?

Kanalı 3cx le onaylayıp girdim şimdi itiraz ettim sizce açılma ihtimali varmı arkadaşlar ?
Hiç açılan varmı ?

bu aksam yine temizlige mi cikmis youtube anlamadim ki eski kanalar bile gitmis

Benim şüphelendiğim bütün kanalları kontrol edebilmek için tek emaile yönlendirmiştim acaba o email yönlendirme yaptığım kanallar mı kapanıyor. Yeni açtıklarım farklı makinelerden farklı iplerden açtıklarım ve 0 vds lerden dosya attıklarım gene kapandı. Şuan email yönlendirmesi yapmadan ve adsense bağlantısı yapmadan attım 2 gün bu şekilde bekletip kontrol edeceğim bakalım spamdan kapanacaklarmı. Tam sistemi oturttuk ne güzel 3-4 k aylık sabit kazancı gördük başladı gene kapatmalara günlük 200 tl den 2 tl ye düşmek çok acı veriyor :(

ayni durum benim icinde gecerli 5 aylik eski kanallarimin hepsi spamdan kapandi:s hepside iyi kazanc birakiyordu...

Geriye dönük ne var ne yok temizliyorlar galiba. Özgün kanalim icin form doldurup mesaj yolladim. Bakalim insaallah olumlu olur. Kanal tutsun diye 4 ay bekle, tuttugu günü kapansin :) Milleti kendileri spama yöneltiyor.

bugün benimde aralık 2013 ocak 2014 şubat 2014 açılış tarihli kanallarım kapandı.. aylık sabit geliri olan telifsiz, ünlemsiz, eşleşensiz kanallar.. neler oluyor anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri