Kanal Kapanmaları [TEK KONU]

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye dönük ne var ne yok temizliyorlar galiba. Özgün kanalim icin form doldurup mesaj yolladim. Bakalim insaallah olumlu olur. Kanal tutsun diye 4 ay bekle, tuttugu günü kapansin :) Milleti kendileri spama yöneltiyor.

Aynen öyle, ben kaç kere emek harcayıp uğraştım, özene özene kanal yaptım hepsini kapadı emeklerimi çaldı resmen.

Tövbe ettim ondan sonra sadece spam yaptım :)

Youtube'a asla güven olmuyor.

süper kanallarım var dersin 1 yıllık olsa da ertesi gün alayını kapayabilir.

Sağı solu belli değil.

Temiz çalışıyorsun kapatıyorlar , bundan sonra spamın kralını yapıcam onlar kapattıkça ben 5 katı açıcam.

3-4 gün önce benimde bagzı kanallar kapandı,içinde bitek eski bi kanal vardı ona acıdım.kanalın açılış tarihi 2 yıl öncesi.1,5 yıldır da aktif olarak haber yükleniyordu.3 ay kadar önce bıraktım yükleme yapmayı,eski videolarla her ay yinede ödeme alıyordum.son 3 ayda ne kanala giriş yaptım,ne yükleme yaptım.ne telif ne uyarı nede başka bişey vardı.ama kanal 3-4 gün önce bianda spamdan kapanmış.kanalın urlsini girerek bakıyorum ben bu arada,öyle mail yönlendirme filan hiç kullanmadım.

bende merak ettim kapanmalar arasinda kaç kişi bottan kaynaklı kapanmıştır.? bottan kaynaklı demiyelim de kaç kişi bot kullanmıştır bu kanalı kapanan arkadaşlar?

Videoyap botu kullanıyordum ben. Ama ona bağlamak saçma olur çünkü çok eski kanallarım da gitmiş.

1 yıllık kanalım kapandı benim de valla ne yapacağız anlamadım.

Videoyap botu kullanıyordum ben. Ama ona bağlamak saçma olur çünkü çok eski kanallarım da gitmiş.

bağlamasını bilememde sen [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 3ünüzünde eski kanalları gitmiş 3ünüzde bildigim kadarıyla bot kullanıyorsunuz bu bir tesadüfmü?botu kötülemiyorum bende kullanıyorum ara ara :D

bende merak ettim kapanmalar arasinda kaç kişi bottan kaynaklı kapanmıştır.? bottan kaynaklı demiyelim de kaç kişi bot kullanmıştır bu kanalı kapanan arkadaşlar?

hepsi videoyap botu idi.. zaten başka bir sistem kullanmıyorum kanallarımda.. aynı dönem açılmış bir tane kanalım vardı içine öylesine deneme için manuel video eklediğim sadece o duruyor

Vidyoyapa bağlamak saçma olur çünkü ben hiç o bottan almadım. Vdsler ile yükleme yapıyordum bu seferki farklı bir kapanma gibi görünüyor.

bu arada benim şimdi dikkatimi çeken birşey, kapanan kanalların hepsinin şifresinin ayrı alınmış alt kanal olmasıydı.. daha önce ana gmaile bağlı olan kanal kapanmıştı spamden ama alt kanal duruyordu.. bugünde onlar kapandı.. sizde de aynı durum mu eski tarihli kanalları kapanan arkadaşlar?

Buruma el koydum ..

Kapanan eski yeni kanalar botlara baglanmis .. video ortasi reklam yada eslesen videolarini silmek icin kullanilmis kanalar da ucmus ..

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun durumu ise kendisi de belirtmis 40 hesap 1 vds ve giriş çıkışıda sayarsak kapanması gayet normal ..

Simdi ucuk bisey söylicem [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] yok artik dicek .. :)

Abicim videoyap botunu kullanirken o arada acik olan youtube hesapları varsa kapatmış olabilir. ( google chrome de hesabina girdin bi yandanda diğer hesapla bot kullandın cerezler ve ip adresiyle beraber gümlediniz :))

Botla hiç bir işlem yapmadan dünya engeli yada ünlem veyahut video ortası reklam kullanmadan kapanmışsa işte o zaman durum vahim ..

Buruma el koydum ..

Kapanan eski yeni kanalar botlara baglanmis .. video ortasi reklam yada eslesen videolarini silmek icin kullanilmis kanalar da ucmus ..

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun durumu ise kendisi de belirtmis 40 hesap 1 vds ve giriş çıkışıda sayarsak kapanması gayet normal ..

Abicim videoyap botunu kullanirken o arada acik olan youtube hesapları varsa kapatmış olabilir. ( google chrome de hesabina girdin bi yandanda diğer hesapla bot kullandın cerezler ve ip adresiyle beraber gümlediniz :))

Botla hiç bir işlem yapmadan dünya engeli yada ünlem veyahut video ortası reklam kullanmadan kapanmışsa işte o zaman durum vahim ..

Botla ilgili dediğin mantıklı aslında hocam, yoksa başka bir şey gelmiyor benim de aklıma.

Şimdi 7-8 hesabima girdim hiçbiri kapanmamış kalan 7-8 kanal da youtube de aratip kanalarima baktim herhangi bir kapanma söz konusu degil ..

4 kanalıma 1 hafta once baya yuklenmiştim .. bugünde 1 kanalima yüklendim 500 video yükledim sorun yok ..

Şimdi 7-8 hesabima girdim hiçbiri kapanmamış kalan 7-8 kanal da youtube de aratip kanalarima baktim herhangi bir kapanma söz konusu degil ..

4 kanalıma 1 hafta once baya yuklenmiştim .. bugünde 1 kanalima yüklendim 500 video yükledim sorun yok ..
Ben degil 500 50 atsam kapanıyor fakat 20 30 attım mı problem olmuyor.

Buruma el koydum ..

böyle birşey varsa yandım ben.. hiç aklıma gelmedi bu durum şu anda bile iki sekme açık yahu biri videoyap diğeri yeni kanalın hesap ayarları.. yandık valla :(

Bot kullanıyor musun hocam ? Kullanıyorsan hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri