Kanal Kapanmaları [TEK KONU]

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 tane kanal binlerce abone yalan oldu. Youtube Allah seni kahretsin

Arkadaslar saka gibi, 31.07.2014 günü askiya alinan itiraz etmedigim bir kanal an itibari ile acilmis.(itiraz ettigim kanal henüz acilmamis) Askiya alindi diyerek acaba bü tür kanallari incelememi yapiyorlar? Benim kapanan kanallara baktigimda bu uyari var : Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

ben 2 hafta oncesine kadar manuel yukleme yapardım hiç kapanma olmazdı.botla yuklemeye geçtim 10 gecil kanal patladı nerden baksan bot da problem anlamadım

Arkadaslar saka gibi, 31.07.2014 günü askiya alinan itiraz etmedigim bir kanal an itibari ile acilmis.(itiraz ettigim kanal henüz acilmamis) Askiya alindi diyerek acaba bü tür kanallari incelememi yapiyorlar? Benim kapanan kanallara baktigimda bu uyari var : Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı
Bu yt nin nazikce seni sutlaması anlamina geliyor :)
Yani o kanal artık acılmaz, sil gitsin.

50 günlük kanallar kapanmış. zaten yeni kanallarım çalınmıştı bide bu kıyım çok kötü oldu

Bi tane uzun süredir ayaktaki kanalım kapanmış. Ayrıca dün aktif ettiğim bi kanal ayakta ama dolar işaretlerinin hepsi gitmiş. Kanala 10-15 video felan atmıştım. Bu kanalı uçurayım mı, dolar işareti gelebilir mi? Tepetakla olduk resmen yine. Ağız tadıyla bir gün geçmiyor

video yöneticisine girdigim zaman bütün videoların dolar işareti gitmiş.. kanalın para kazanması acık , reklam da cıkıyor videolarda..bu sorunla karsılasan var mı şu anda?

video yöneticisine girdigim zaman bütün videoların dolar işareti gitmiş.. kanalın para kazanması acık , reklam da cıkıyor videolarda..bu sorunla karsılasan var mı şu anda?

benzer bir sorun var bende de biraz önce ilk kalktım açtım yt yi bieşy yoktu sonra 5 6 video attım pat kayboldu dolar işaretleri. video yöneticisine giremiyorum 500 internal server hatası veriyor. işin ilginci partner kanallarımın video yöneticiside aynı hatayı veriyo videolar gözükmüyor, partnerlerinde para kazanması kapatılmadı ya :D

benzer bir sorun var bende de biraz önce ilk kalktım açtım yt yi bieşy yoktu sonra 5 6 video attım pat kayboldu dolar işaretleri. video yöneticisine giremiyorum 500 internal server hatası veriyor. işin ilginci partner kanallarımın video yöneticiside aynı hatayı veriyo videolar gözükmüyor, partnerlerinde para kazanması kapatılmadı ya :D

youtube gene bir hinlik peşinde anlaşılan..1 saat önce düzgündü herşey..boşu boşuna kanal sildim durduk yere

6 aylık 2 kanalım gitti ikisi de zamanında botla yüklenmişti bir kaç kıyım atlattı ama sefer birşey değişti galiba

Dun tam 1 senelik kanalim topluluk ihtari adi altinda kapandi. Bu saldiriyi yapan serefsizlerin Allah bin turlu belasini versin. Kanalimda kesinlikle topluluk ihtari bir video mevcut degildi ama cekemeyen adi serefsizler kanalimi kapattirdi. Ama tahmin ediyorum az cok . Onunda o guzel kanalini ucurmazsam adam degilim. Bana gonderdigi sahte telife ragmen karsilik vermedim aynisini yapmadim ama yapmak gerekiyormus.

Dun tam 1 senelik kanalim topluluk ihtari adi altinda kapandi. Bu saldiriyi yapan serefsizlerin Allah bin turlu belasini versin. Kanalimda kesinlikle topluluk ihtari bir video mevcut degildi ama cekemeyen adi serefsizler kanalimi kapattirdi. Ama tahmin ediyorum az cok . Onunda o guzel kanalini ucurmazsam adam degilim. Bana gonderdigi sahte telife ragmen karsilik vermedim aynisini yapmadim ama yapmak gerekiyormus.

amin. bıktım artık bunlardan

3 gün önce actıgım kanalı dun bota bıraktım 20 25 dk aralıklarla video yukluyordu sabaha patlamıs ...

benim için artık bot olayı bitmiştir arkadaş bu ne ya hiç patlamayan kanallar hergün herbiri kapanıyo manuele devam artık yapacak bişey yok.

7-8 aydır hiçbir giriş yapmadığım ve düzenli ödeme aldıgım kanallar gitti. zamanında botla yükleme yapmıştım.

botlara karşı geriye dönük bir inceleme var. büyük kıyım devam ediyor aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri