Kanal Kapanmaları [TEK KONU]

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜN KANALDA Gitti noluyor anlamadım

Itiraz edin. Spamdan kapanan farkli bi kanalinizin ip adresi ile cakistiysa o yuzden gitmis olabilir.

Ayrica ozgun video olsa dahi alakasiz etiket giriyorsaniz yada etiketleri aciklama bolumune giriyorsaniz o sebepten dolayida kapatabiliyolarmis. Hatri sayilir miktarda abonesi olan kanalim kapandi benimde.

Beyler benim kapanan kanalların bazıların da tek gmaile giriş yapamıyorum , kanal yerinde duruyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ?

Sanırım temiz çalışmakta ise yaramiyor. Hard spam yapmakla temiz çalışmanın arasında fark olmadığını gösterdi bu kapanmalar bana.

15 dakika önce en sağlam kanalimida kapattılar.

Dun tam 1 senelik kanalim topluluk ihtari adi altinda kapandi. Bu saldiriyi yapan serefsizlerin Allah bin turlu belasini versin. Kanalimda kesinlikle topluluk ihtari bir video mevcut degildi ama cekemeyen adi serefsizler kanalimi kapattirdi. Ama tahmin ediyorum az cok . Onunda o guzel kanalini ucurmazsam adam degilim. Bana gonderdigi sahte telife ragmen karsilik vermedim aynisini yapmadim ama yapmak gerekiyormus.

Aynen hocam bendende kapattırdılar dün bir kanal topluluktan.Şe.refsiz evlatları..:mad:

Kimsin nesin ve kimin malını sahipleniyorsun anlaşılır iş değil.

Yapan şahsiyetsizler ; eğer denk gelir okursanız unutmayın bunu hiç "Annelerinizi Öpüyorum"...:mad:

Son düzenleme:
spamdan kanalınız kapanıyorsa bu tamamen yanlış gmail açmanızdan yada yanlış sanal sunucu ve bot kullanmanızdan kaynaklanıyor.

Itiraz edin. Spamdan kapanan farkli bi kanalinizin ip adresi ile cakistiysa o yuzden gitmis olabilir.

Ayrica ozgun video olsa dahi alakasiz etiket giriyorsaniz yada etiketleri aciklama bolumune giriyorsaniz o sebepten dolayida kapatabiliyolarmis. Hatri sayilir miktarda abonesi olan kanalim kapandi benimde.

aylardır açık kanalımdı ıtıraz ettım dedıgınız gıbı web sıtesını face twet g+ wev.tv butun sosyal sayfa lınklerını belırttım acılması ıcın kac gun surer bılmıyorum tekrar atsammı acaba

bu arada baska kanal yuzunden gıttıgıne emınım cunku onunla beraber eskı olan spam kanalımdsa gıttı aynı ıpden acıldıgı ıcın kesın .

not: bu konuda tecrübesi olan özgün kanalını kaybedıp actıran bırı varsa bu kanalımı acmama yardımı karsılıgında ucrette odıyebılırım

Son düzenleme:
aylardır açık kanalımdı ıtıraz ettım dedıgınız gıbı web sıtesını face twet g+ wev.tv butun sosyal sayfa lınklerını belırttım acılması ıcın kac gun surer bılmıyorum tekrar atsammı acaba

bu arada baska kanal yuzunden gıttıgıne emınım cunku onunla beraber eskı olan spam kanalımdsa gıttı aynı ıpden acıldıgı ıcın kesın .

Valla benim spam kanallar duruyor 2 tane saglam kanalim gitti ikiside aylardir acikti (1 senelik kanallar nerdeyse) :D birinde 20k abone digerinde 6k abone vardi. Ne zaman cevap verirler hic belli degil. Bi kac gunde olabilir aylarda surebilir. Basta yuksek ihtimalle otomatik cevap atarlar, pesini birakma.

benim kanallar 5dk dayanmiyor :( kanal ayarlarini yapiyorum resim fln, CCleanerl ile temizliyorum, ip degistiriyorum + mozilla gizli sekmesiyle calisiyorum, gercek telefon no'su ile onayliyorum fakat kapanmasinin onune bir turlu gecemedim :@ biri bana yardimci olabilir mi ?

eski kanallar niye kapanıyor daha önce hiç böyle birşey olmamıştı 1 senelik hiç girmediğin kanallar kapanır mı ya.

mart ayında açtığım awe kanalları hiç kullanmamıstım girdim bir tanesini video atmaya basladım 5 te kullandığım kullanmadıgım giriş yapmadıgım kanallar kapanmıs

bot ile oluşturduğum kanalım askıya alındı şimdi geçen ay bu kanal ile kazandığım parayı alabilecek miyim (12 ağustosta kesinleşecek olan) adsense de hiçbir ihlaliniz bulunmamaktadır diyor kanalı silmem gerekiyor mu ?

arkadaşlar son 3-4 aydır sürekli kanal kapanmalarından bıkkınlık geldi,kanallarıda farklı bılgısayardan acıyorum oyle sureklıde kanal açmadım 5-10 tane olup bu kanallar uzerınde çalısıyordum sadece vds ıle yukleme yapılıyor ama nedense gunluk 5-10 lıraya kazanca ulaşınca kanallar spamdan gıdıyor ne yaptıysam bu sorunu cozemedım.bugun yıne baktım butun kanallar uçmuş bız bu ışten bişey kazanamıycaz anlaşılan,açtığım maıller 15-20 gunu öteye geçmıyor mutlaka ay ıçerısınde 3-4 defa kanallar kapanıyor

bot ile oluşturduğum kanalım askıya alındı şimdi geçen ay bu kanal ile kazandığım parayı alabilecek miyim (12 ağustosta kesinleşecek olan) adsense de hiçbir ihlaliniz bulunmamaktadır diyor kanalı silmem gerekiyor mu ?
adsense kanalıysa gmaili kökten sil kesinleşir,silmezsen kesinleşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri