Kanal kapanmalarım durmuyor bıktım artık !

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Bu konuda çok dolu olduğum için yazıyorum.. Ne yaptıysam ne ettiysem kanal ayakta tutamıyorum.. Çoğunluğu patlıyor.. Forum üzerinde denemediğim botda kalmadı hepsinde de kanal patlatmayı başardım.. Bu konu hakkında bilgili kişilerin desteğine ihtiyacım var kanallarımı genelde kendim açan biriyim.. Kanal alın demeyin onuda denedim onlarda patladı.. Yani aklınıza gelebilecek birçok şey denedim ama nafile ayakta tutamıyorum kanallarımı arkadaşlar..

Dostum aksam istişare yapalım benimde çok kapanırdı Akşama konusalım

Merhabalar,

Bu konuda çok dolu olduğum için yazıyorum.. Ne yaptıysam ne ettiysem kanal ayakta tutamıyorum.. Çoğunluğu patlıyor.. Forum üzerinde denemediğim botda kalmadı hepsinde de kanal patlatmayı başardım.. Bu konu hakkında bilgili kişilerin desteğine ihtiyacım var kanallarımı genelde kendim açan biriyim.. Kanal alın demeyin onuda denedim onlarda patladı.. Yani aklınıza gelebilecek birçok şey denedim ama nafile ayakta tutamıyorum kanallarımı arkadaşlar..

edit skype

Son düzenleme:
Hocam benim videoyap ile 1-2 ay ne yapsam ne etsem kanal kapanmalarım durmuyordu ama sonradan sorunun bende olduğunu anladım ve çözdüm kanal kapanmalarını. Kanal açarken, video yüklerken vs. yaptığın herşeyi yazarsan belki yardımcı olabilirim.

Merhabalar,

temiz vds'de temiz ip'den açılmış kanala manuel kanal yapmayı denedinmi?

Hocam kanal kapanma sorununuz varsa bot kullanmayın. VDS kullanmanı tavsiye ediyorum, botu bırak. 10 kanal yerine böyle 2-3 sağlam kanal yaparak daha rahat edeceksin.

Botu bırakıp sunucuyla çalışınca çalışmalarımın verimi en az 20 kat arttı bende.

hocam kanalı kapanmayan arkadaşlara bu sorum bir kanala max kaç video yüklüyorsunuz

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkürler inşallah sorunu çözeceğim.. [MENTION=20687]forexim[/MENTION] seni de ekledim bu arada..

Patlıyordan kastın spam sanırım kaç kanal çalıştığımı bilmiyorum ama vds ve kendi pc'in üzerinden hareket et video sayını düşür az ama öz video atmaya bak.

Video ile alakası fazla yok günlük 100 tane atılanlarda ayakta bot çalışıyordum. Ama eskiden 20 videoda kapandını hatırlarım. Kanallar sağlamsa video sorun değil.

valla benim içinde 1 2 video olan kanallarım bile spamdan kapanıyo geçen ay öyle kanallarım gittiki akıllara zarar cidden

Bu işi çözümü kapananlara değil açtıklarına bakacaksın hocam.

era nı botu ilede kapndıysa formatla bilgisayarını.

10 kanal daha patlattım kanalların maili 1 aydır ayakta olan mailler olduğu halde .. Seviyorum ben bu patlatma işini :D

yutubum botu cidden iyidir, eyer kendi pc nde kullanıcı hatası olmadığı sürece bottan kaynaklı kanalların kapanması ihtimali (SIFIR).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri