Kanal kapanmalarım durmuyor bıktım artık !

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Merhabalar,

Bu konuda çok dolu olduğum için yazıyorum.. Ne yaptıysam ne ettiysem kanal ayakta tutamıyorum.. Çoğunluğu patlıyor.. Forum üzerinde denemediğim botda kalmadı hepsinde de kanal patlatmayı başardım.. Bu konu hakkında bilgili kişilerin desteğine ihtiyacım var kanallarımı genelde kendim açan biriyim.. Kanal alın demeyin onuda denedim onlarda patladı.. Yani aklınıza gelebilecek birçok şey denedim ama nafile ayakta tutamıyorum kanallarımı arkadaşlar..

hocam kanalları açma şekliniz ve video yükleme tarzını yazın bizde yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Yutubum kullan garantı bısey olmaz

yutubum kullanıyorum oluyor :)

bendeki tertemiz kız gibi adsenseyi patlattın ya helal olsun :)

onu hiç hatırlatma zaten 6k vardı en son içinde :)

hocam kanalları açma şekliniz ve video yükleme tarzını yazın bizde yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Kanalları açma şeklimde pek sıkıntı olduğunu düşünmüyorum onaysız mail açabiliyorum.. yutubum botunu kullanıyorum şu anda video süresi olarak 15 dakka arayla yüklediklerimde kapandı yüklemediklerimde kapandı.. Video adetinede pek dikkat etmiyorum

yutubum botu cidden iyidir, eyer kendi pc nde kullanıcı hatası olmadığı sürece bottan kaynaklı kanalların kapanması ihtimali (SIFIR).

Pc yeni pc üstad birkaç defa format atıp bile denemiştim.. Yutubum botu evet iyi bir bot ama ben her botda kesin kanal patlatıyorum :)

Merhabalar,

Bu konuda çok dolu olduğum için yazıyorum.. Ne yaptıysam ne ettiysem kanal ayakta tutamıyorum.. Çoğunluğu patlıyor.. Forum üzerinde denemediğim botda kalmadı hepsinde de kanal patlatmayı başardım.. Bu konu hakkında bilgili kişilerin desteğine ihtiyacım var kanallarımı genelde kendim açan biriyim.. Kanal alın demeyin onuda denedim onlarda patladı.. Yani aklınıza gelebilecek birçok şey denedim ama nafile ayakta tutamıyorum kanallarımı arkadaşlar..

Hocam yapman gerekenler;

1 - Mailleri sağlam birinden satın al.
2 - Vds satın al, eski kanlların kapandığı pc den başka hiç kanala giriş yapma.
3 - 1 kanala 1 günde 50 den fazla video yükleme.
4 - Attığın bütün videoları editleyerek, ünlem geç yaparak yükle, aynı videoyu asla yükleme.

bütün bu tavsiyelere rağmen patlatıyorsan kanalları diyecek bişey yok aynen bildiğin gibi devam et.

Hocam bir çok sebebi olabilir, acaba çok mu video kasıyorsun? Kanal açarken gözden kaçırdığın bir şey mi var? Kanalı aldığın kişi nasıl çalışıyor? Bazı ülkelerde engellenen videoların falan varsa bunları bekletmeden temizliyor musun? Kanalı farklı lokasyonlar da aynı anda açıp işlem falan mı yapıyorsun? Vs. Vs. Biraz çalışma şeklinde alakalı. Yine sorunu kendin çözersin emin ol. Biraz bu işe zaman ayırıp forumdaki bilgileri de okuyup sonuca ulaşman lazım . Kolay gelsin umarım yaşamazsın bir daha.

Merhabalar,

Aynı ip adresiyle birden fazla kanalı bota bağlamayın. Sürekli ip değiştirin. Bot ile işlem yaparken başka kanallara giriş yapmayın. Botların kullanım videolarını iyi izleyin ve belirtilen hususlara dikkat edin yeter.

hocam belki işine yarar yada yaramaz ben kanal kapanmalarını şöyle çözdüm
her kanala tek ip
çerezleri temizle
bir kanala 50 video atacağına bir kanala 10 video at ama 5 kanal aç
çalıştığın kategoriyi değiştir.

aldıgın maılelre bı bak derım valla hiç bı sıkınt yasamadım 1 aydır

Tek tek yükle günde 5 videodan fazla yükleme ve bot kullanma 4 saatte 1 video at hiç birşey olmaz bot kullanma kesinlikle

Samimiyetiyle yazan bütün arkadaşlara özellikle pm ile ulaşıp skypeden yardımcı olan arkadaşlara gerçekten teşekkür ediyorum.. İnşallah tam anlamıyla sistemimi oturtacağım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri