Kanal Kapanmaması İçin Önerilere İhtiyacım Var

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Ne yaparsam yapayım kanal kapanmalarının önüne geçemiyorum.

Bu sorunumla ilgili ufak da olsa tüyo verecek bir arkadaşa ihtiyacım var, karşılığında eğer gerçekten işe yaradığını görürsem 10k onayında sorun yaşamama yöntemini verebilirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Olay bende kategori ile alakalı......adsenseye bağlayınca kapanan kanallar ile adsenseye bağlayınca kapanmayan kanalların kategorileri farklı....kategori değiştirin....tamamen şahsi fikrimdir

Ne yaparsam yapayım kanal kapanmalarının önüne geçemiyorum.

Bu sorunumla ilgili ufak da olsa tüyo verecek bir arkadaşa ihtiyacım var, karşılığında eğer gerçekten işe yaradığını görürsem 10k onayında sorun yaşamama yöntemini verebilirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

valla boyle bır taktık vrsa cok ıs yarar
bugun 3k abonelı tam patlama yapmıs bundan sonra kazanırm dedıgım fılm kanalı gunluk 150k ustu ızlenıme gelmıstı abonede akmaya baslamıstı bugun
spam cart curt nedenıyle kapandı:(

valla boyle bır taktık vrsa cok ıs yarar
bugun 3k abonelı tam patlama yapmıs bundan sonra kazanırm dedıgım fılm kanalı gunluk 150k ustu ızlenıme gelmıstı abonede akmaya baslamıstı bugun
spam cart curt nedenıyle kapandı:(

Geçmiş olsun, işin kötü yanı parayı da alamıyoruz spamdan kapananların artık...

Önerim yokda toplu kanal basanlara önerim var.Adam akıllı 6-7 kategori bulursanız kazanırsınız onun haricinde bizide kendinizide yakıyorsunuz.

Birde hocam 10k onayı için kanal kapanmama yöntemini söylemez.Örnek veriyorum Senin kapanandan ödeme alma yöntemini söylemen lazım.

Her zaman kanal kapanır önemli olan hangi kategoride çalıştığınız eğer orda kapanma devam ediyorsa farklı kategori bulun orda da kapanıyorsa başka bir kategori taki sorunu çözene dek. Önemli olan 300 - 500 kanal oluşturup 20 bin video basmak değil az kanalla çalışmak. Zaten şuan youtube sırf toplu kanal basanlar yüzünden bu işi buraya kadar getirdi şuan özgün gibi çalışanlar kazanıyor eski dönem bitti.

Ocak 15 video yüklemişim kanal ayakta bu ayın başında para kazanması açıldı 29 gün sürdü sonra kapat ne oldu 10 aydır sen bilmiyormuydun spam yaptığımı biliyordun ne değişti 29 gün reklam çıkarttın parayı cebe indirdin bana da senle olmuyor seni istemiyorum diyorsun o kadar çalıştım para ver diyorum yok diyorsun reklam verenlere geri vereceğim diyorsun yalanını öperim.

zaten yt nin en büyük darbesi bu oldu, bu sebebple spamcıların yüzde 90ı bu işi bıraktılar, kalan yüzde 9 küçük takılıyor, yüzde 1 hala iyi paralar alıyor, yeni taktiklerle yola devam ediyorlar

kesinlikle hocam, artık klasik yöntemler hiçbir işe yaramıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri