Kanal Kapanmanın Önüne Geçemiyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Öncelikle, benim kapanmıyor hell yeaa !!, taktiğini bilecen goççumm, 200 TL'ye söylerim vs. ego tatmini yapan arkadaşlar konudan uzaklaşsınlar. Report edilir itinayla.

Arkadaşlar, videoyap kullanarak son 5 günde 20-25 kanal açtım, her kanalın mail adresini itina ile kendim açtım. Çerez silme, her mailde ip resetleme vs. yaptım. Mailleri 1 kanal bitince diğerine geçerek açtım, sıralı açmadım aynı anda. Her kanalıma 50 video attım, abartmadan. Sıralı 3cx no kullanmadım, her kanala ayrı numara aldım, ayrı şehirden.

Nasıl olduysa youtube yine beni yakaladı ve 07:43'de bütün kanallarım aynı anda yine kapandı.

3-5 aylık kanallarımdan kazanıyorum sürekli, bir türlü yeni yatırım kanal yapamadım, hangi kanalı açsam kapanıyor 2-3 aydır.

Denemediğim kombinasyon, versiyon kalmadı diyebilirim.

Çok kanal çalışıp da, tıkır tıkır toplu kapanma yaşamadan ilerleyebilen yardım etmek isteyen arkadaşlar büyük sevap işlemiş olurlar.

Kanallarım kapanmadan ilerleyişi nasıl sağlayacağım, bu konuda fikirleriniz gerekiyor.

Teşekkürler.

botla alakalı olmadıgına kesın gozuyle bakıyorum sebebı botla yukleme teknıgınız suanakadar yıkım harıcı botla acıp nkapanan kanalım cok az alexsın pc ıle alakalı yada kanal acım yontemıyle alakalı bır sorunu var sanırım

botla alakalı olmadıgına kesın gozuyle bakıyorum sebebı botla yukleme teknıgınız suanakadar yıkım harıcı botla acıp nkapanan kanalım cok az alexsın pc ıle alakalı yada kanal acım yontemıyle alakalı bır sorunu var sanırım

Modem res, çerez temizle, gmail aç, bildiğimiz gibi özenle açıyorum, nerde yanlış yapıyorum görebilsem, benlik bir durum yok gibi geliyor bana.

Tüm tarayıcıların çerezlerini,veri kayıtlarını sil.Modeme bir rest at.Kanalları kendin aç,videoları kendin yükle hocam.Bakalım yine kapanıcak mı kanalların.Benim şuana kadar telif harici kanallarım kapanmadı.

Tüm tarayıcıların çerezlerini,veri kayıtlarını sil.Modeme bir rest at.Kanalları kendin aç,videoları kendin yükle hocam.Bakalım yine kapanıcak mı kanalların.Benim şuana kadar telif harici kanallarım kapanmadı.

İp res
Çerez Temizle
Kanalı Aç
Manuel yükle

Bunu deneyeyim bir de, kesin yine kapanır.

Her gmail şifresi aynı kullanıyorum hepsine farklı şifre alayım.

Bu arada lütfen sadece çok kanal çalışanlar günlük 3-5 kanal gidenler fikir versin. Sen öyle misin hocam? Teşekkürler.

VDS denedim, satın alma mailler ile, manul attım bot kullanmadan. Yine kapandı. Anlamadım, nasıl bir uğursuzluktur.

alex yaklasık bir aydır halini görüyorum. yalnız vds denedin ama.bence vds ile deneme aşamanda ki aldığın mailler patlaktır.kategori +18 olmadğı sürece.vds ile yaptığın yükleme kapanmaması lazm. ben vds ile yükeleme yapıyorum her kanala 850+ video atıyorum çoğuna 1350 oluyo hatta. ve bu videolar hep uzun 1saat+. şuana kadar hiç kapanma yaşamadım. dilersen sana 1 adet mail vereyim.o mail i al. git TR LOKASYON bi vds den.600+ video yükle. emin ol ki kapanmayacaktır.

edit: üstelik 1 aydır bu şekilde günlük 2+ kanal yapıyorum ve ip adresimide hiç değiştirmiyorum. 1 kapanma dahi olmadı.

Son düzenleme:
benim toplam 10 tane kanalım adsenseye bağlı.Kanalları 3cx ile açıyorum.Bir kanalda işim bitince geçmişten tüm verileri siliyorum ve o kanala bir daha girmiyorum.Videolara youtube'den bakıyorum.Reklam çıkıp çıkmadığına.Gmail şifrelerimde hepsi aynı.Günde 3-4 kanal açtığımda oldu.Manuel çalıştığım için sorun yaşamadım.
İp res
Çerez Temizle
Kanalı Aç
Manuel yükle

Bunu deneyeyim bir de, kesin yine kapanır.

Her gmail şifresi aynı kullanıyorum hepsine farklı şifre alayım.

Bu arada lütfen sadece çok kanal çalışanlar günlük 3-5 kanal gidenler fikir versin. Sen öyle misin hocam? Teşekkürler.

Gmail yönlendirmesi yapıyormusun? Cybertr den aldığım hesaplar kimi kapalı kimi ertesi gün kapanıyor kendi açtıklarımda sorun yok hatta bi hesaba gmaile girdim yönlendirme epostası ekledim doğrulama maili gelmeden hesap kapandı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 haftadır bişey farkediyorum. kapanmalar kategoriyle ilgili olabilir. yani youtube un istemediği kategoriler.

alex yaklasık bir aydır halini görüyorum. yalnız vds denedin ama.bence vds ile deneme aşamanda ki aldığın mailler patlaktır.kategori +18 olmadğı sürece.vds ile yaptığın yükleme kapanmaması lazm. ben vds ile yükeleme yapıyorum her kanala 850+ video atıyorum çoğuna 1350 oluyo hatta. ve bu videolar hep uzun 1saat+. şuana kadar hiç kapanma yaşamadım. dilersen sana 1 adet mail vereyim.o mail i al. git TR LOKASYON bi vds den.600+ video yükle. emin ol ki kapanmayacaktır.

edit: üstelik 1 aydır bu şekilde günlük 2+ kanal yapıyorum ve ip adresimide hiç değiştirmiyorum. 1 kapanma dahi olmadı.
Mail yonlendirmesi yapiyormusun hocam?

bende her türlü bot u kullandım sürekli kapanmalar yaşadım fakat şu an 1 kanal 1 vds çalışıyorum kapanma sıfır diyebilirim..

Bence alex bunu sebebi hep videoyap botu youtube bir şekilde buluyor sürekli.
bence ytpro botunu bir dene sanal kredi kartın varsa sanal kart yaratıp windows azure hesabı al vps'i ucuza kapatırsın windows server 2008 kurup remoteapp rolünüde kurarsan ytproyu kendi bilgisayarına kurulmuş gibi kullanabilir vps'e bağlanmak için uğraşmanda gerekmez.

Mailleri kendim Tr ip'den açıp, İngiltere VDS var, ordan manuel atmayı deneyeyim bir de. Sen gmailleri nasıl elde ediyorsun, o ayrıntıdan bahseder misin ? Vds TR lokasyon mu olmalı sence? Oğuzhan vallahi ben de çok kanal çalışıyorum ama yerimde sayıyorum sürekli, son dönemde kanal açtın mı? Hala devam ediyor musun? Çözsem şu sorunu kategoriler elimin altında.

Gmail yönlendirmesi yapıyormusun? Cybertr den aldığım hesaplar kimi kapalı kimi ertesi gün kapanıyor kendi açtıklarımda sorun yok hatta bi hesaba gmaile girdim yönlendirme epostası ekledim doğrulama maili gelmeden hesap kapandı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yönlendirme yaptıklarım da yapmadıklarım da birlikte kapanıyor, zaten kendim açıyorum gmailleri dikkat ederek, ama bazen ne yaparsan yap yine topluca kapanıyor işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri