Bu konudan bir sonuca varında kamuoyunu bilgilendirici bir konu açın artık 13 sayfa olmuş konu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kimse sonuca ulaşamadı halen.. bence bunun nedeni pclerimiz mimlendi.. bakalım VDS ile açtım ne olacak..Bu konudan bir sonuca varında kamuoyunu bilgilendirici bir konu açın artık 13 sayfa olmuş konu![]()
o şekilde spama devam edersen abartırsan geçemezsin önüne.
Bu konudan bir sonuca varında kamuoyunu bilgilendirici bir konu açın artık 13 sayfa olmuş konu![]()
Tek tek video attığım kanal bile kapanıyor.
iPad'dan gönderildi .
Merhaba arkadaşlar,
Android telefon ile ip değiştirerek 10 tane mail açtım.
5 tanesi Ana Kanal, 5 tanesi Alt Kanal yaptım.
Kanallara 50-75 video Manuel yükledim VDS'den.
Ana kanallar 20 saat önce spamdan kapandı yine.
Alt kanallar sağlam duruyor şuan. Denemelere devam edeceğim.
Bana ana kanallarda genel bir kapanma sorunu varmış gibi geliyor.
alt kanallardan birinin para kazanma giderse google+ dan silemiyon ana mail gitmiş ise risk var öleyde başıma geldi
Kapanan ana mail'e tel doğrulama ile girip kökten silince alt kanallar da silinmiyor mu?
benim 1 kere bugda kalmıştı hiçbir numarayı kabul etmiyordu tel onayı. o yüzden kanalı silemedim adsense çöp olmuştu![]()
Evet bu tehlike var doğru, ama bu ana kanalda da başımıza gelebilir.
Google algoritmaları kullanmış olduğunuz şifreyle de alakalı olabiliyor.
Örneğin, hiç kullanılmadığından emin olduğunuz isim,soyisim, kullaniciadi ve şifre ile yeni bir hesap açma isteğinde bulunursanız muhtemelen hesap onayı için google server'ları sizden telefon numarası istemeyecektir.
Kullandığınız şifreyi ve yukarda belirttiğim ayrıntıları kullanarak deneme yapmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca açmış olduğunuz hesaplarda Google Chrome tarayıcısı kullanmayınız.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] birşey soracağım kapanan tel onayı isteyen kanalı onaylayıp silmekmi gerek 80 kanallı kendi adsensemi kapanmıştı silmedim ilerde sorun olurmuki?
Bu konu da söylentiler var, ancak silebiliyorsan silmen en garantisi, ben birkaç tane silemedim bugda kaldı, adsense'ye zarar vermedi çünkü kanallar zaten kapandı.
Kapanınca otomatik adsense bağı kopuyor bence.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.