Kanal Kapanmasının Nedeni Ve Görsel Şeması.

yaa arkadaşlar adsense kapananların ortak özelliği cok kanal çalışmaları cok video atmaları vs... bence encok adsense kapanmasının nedeni abd isvec vs.. başka ülkeden onaylı alınmış gmail hesaplarına türkiyeden video atmak... yoksa ben ve iş arkadasım şirkette sabit ip üzerinden 4 adsenseyi hergun acıoz video atıyoz. hiçbir sorun yaşamıoz biz az kanal çalışıoz az video yüklüyoz vds..bot felan kullanmıyoz... herseyi manuel yüklüoz... zamanında kapanan kanallarımızda oldu olmadı değil ama sonucta hiç adsenselerimiz kapanmadı sağlam duruyo. belkide şöle bişi olyu 3-5 farklı lokasyondan bellirli bir zaman diliminde hesaplara giriliyor ise google bir anormallikk oldugunu anlıyorda olabilir.

ciddi ciddi kanalları farklı iplerden açıp tek bir adsense bağlamıyordur herhalde kimse?

bu kanallarım kapanıyor diyenler bunu yapmıyor dimi? ne olur yapmıyorum diyin.

Yapıyorum. Hatta bu işteki ikinci yılımı bitirdim beş bine yakın kanal açmışımdır IP'ye çok az dikkat ederim. Ciddi bir kanal kapanma problemim yok. Adsense hesabı kapanması da yaşamadım. Hala bu şekilde yüklerim. VPN vasıtası ile de binlerce farklı IP'den kanal bağlamışımdır.

Ayrıca ben son bir buçuk yıldır tek bir Gmail açmadım. Hep satın aldım. Satın aldığım kaynaklar onlarca farklı kaynak ve onlar da ayrı ayrı bir sürü IP kullanıyorlardır.

---------- Spam Engelliyici 12:23 ---------- Önceki Mesaj 12:21 ----------

şemayı tek bir cümleyle özetleyebilecek olan var mı?

İşsizlik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri