kanal kapatabilenler yardım edebilirmi

Bay Torlak

Yasaklanmış
selam arkadaşlar bir adsensemde 3 tane kanalım var taaa aylar önce açılmış baglanmış hanım yapmıştı bilgilerini kaydetmemiş ne yazıkki kanalın kategorisi falan yok karman corman yüklenmiş ne varsa bu 3 kanalı kapatmamda yardımcı olurmusunuz rica etsem. dün telif yolladım kendi kanalıma ama sanırım beceremedim hala video eksilmedi telif atmayıda beceremedim bi el atın bilen biri kapatsın şu 3 kanalı adsenseye zarar vercekdiye korkuyorum hemde 3 tane şifresini bilmemek beni rahatsız ediyor simdiden teşekkrler

selam arkadaşlar bir adsensemde 3 tane kanalım var taaa aylar önce açılmış baglanmış hanım yapmıştı bilgilerini kaydetmemiş ne yazıkki kanalın kategorisi falan yok karman corman yüklenmiş ne varsa bu 3 kanalı kapatmamda yardımcı olurmusunuz rica etsem. dün telif yolladım kendi kanalıma ama sanırım beceremedim hala video eksilmedi telif atmayıda beceremedim bi el atın bilen biri kapatsın şu 3 kanalı adsenseye zarar vercekdiye korkuyorum hemde 3 tane şifresini bilmemek beni rahatsız ediyor simdiden teşekkrler

bota bağlımı kanallar ?

kapattırmaya çalışırken para kazanmasını kapatabilirsiniz...
başka yol arayın.

sıkıntılı durum, para kazanmasını kapatırsanız yanlışlıkla o zaman tamamen çöp olur

öğreneceğiniz bilgileri başkalarına karşı kullanmayacağınızın garantisi yok. Forumda böyle bilgilerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum. iyi niyetli olmayanlar için bulunmaz fırsat olur.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi aklıma gelmişken sorayım.bi kanal vardı ben satmıştım.o kanalın para kazanması kapanmış.tüm kanallarınkini kapatmış ve kanal kapanmış.yeni bağladığım kanal ise para kazandırıyordu para kazanması gitmeden.şimdi o kanalınpar kazanmada giderdi yoksa kapalılar kapalı bağlananlar açıkmı kalacak ?

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] bir kanalın para kazanması kapanmış ve diğerlerini de kapatmış.yeni bağladığında ise para kazanma gitmedi.

eğer para kazanması kapanan sorunlu kanalı sildiysen bundan sonra bağladıklarında sorun çıkmaz.silmediysen yeni bağladığın ve para kazanması açık olan aynı adsenseye bağlı kanalın 1-2 günlükse yakında onun da para kazanması kapanır.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi asıl para kazanma giden kanal kapanmış spam yada teliften.Çünkü bilgileri bende yok.diğer kapalı kanallar açık ama kaç tane kanal var bilmiyorum.yeni bağladıklarım gider mi diyorsun ?

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] 3-4 güne gitmemişse para kazanması kapanmadan kanal kapanmıştır.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] kanal hala açık ama gitmedi henüz para kazanması.bakalım bekleyeyim 2-3 gün daha ne olacak

kanalı veya videoyu bana pm ile yolla halledeyim

arkadaşlar bende aynı dertten müzdarip'im 600k görüntülemeli kanal var ama bilgileri yok bu kanalı kapattırmak istiyorum zamanında youploader ile basmıştım videoları :D yardımcı olacak birileri var mı ?

kanalların açık durmasının sakıncası nedir ki? kanalları manuel olarak silmedikten sonra ne şekilde kapanırsa kapansın adsense e zarar verecektir.

kanalların açık durmasının sakıncası nedir ki? kanalları manuel olarak silmedikten sonra ne şekilde kapanırsa kapansın adsense e zarar verecektir.

aynen hocam. Zaten şuan kanal adsenseye bağlı ise kanalı teliften kapatttırması zaten adsenseye hemen zarar verecektir. arkadaşın isteğinde bir çelişki görüyorum.

İlerde getireceği sorunu erken alıyor da olabilirsiniz dikkat edin. :) Kapatırken zarar gelmesin Adsense'inize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri