Kanal kapatılması ve anında sonuç?

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

arme

Kayıtlı Üye
beyler 2 kanalım gayet iyi giderken kapatıldı. Telifsiz spam yok gayet özgün ve tüm kurallara uygun.

Ancak kanalım kapatılmasıyla itiraz etmem bir oldu tabi youtube 20 saniye geçmeden yok açmayız diye mesaj attı :D

Bir defasında da böyle olmuştu ama akabinde olumlu dönüş yapılmıştı.

Umudumu kesmiyorum ancak ikinci itiraz edişimde zaten itiraz ettiniz eğer karar verildiyse onu göz önünde bulundurun diyor.

Şimdi ne yapmam gerek? Tamamiyle özgün ve yeni çıkış yapan 5 aylık kanal idi.

Geliri eh işte denilecek civardaydı.

Sonuç olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Başka itiraz etme mail veya yolu var mıdır?

Madem kapatıldı 20 saniyede itiraza bot ile cevap verdiniz ne diye uğraştırıyorsunuz değil mi :D

15-20 gün geçtikten sonra düzenli olarak itiraz edin 2 haftada bir, zaten itiraz ettinize takılmıyor öyle yapınca. 7. itirazda açılan kanalım var hiç umudumu kaybetmedim, kaybetmeyin :D

15-20 gün geçtikten sonra düzenli olarak itiraz edin 2 haftada bir, zaten itiraz ettinize takılmıyor öyle yapınca. 7. itirazda açılan kanalım var hiç umudumu kaybetmedim, kaybetmeyin :D

valla böyle mesajları gördükçe açılmayacağını bilsem bile ''umut işte savaşıyorum'' deyip mutlu oluyorum sağolasın kardeş, açılırsa param yatarsa sana bir miktar para yollarım...

valla böyle mesajları gördükçe açılmayacağını bilsem bile ''umut işte savaşıyorum'' deyip mutlu oluyorum sağolasın kardeş, açılırsa param yatarsa sana bir miktar para yollarım...

Açılsın yeter üstad duanız yeterli :) ben bu şekilde çok kanal kurtardım. Kapandi diye sildigim maillere yaniyorum

Spamdan kapatıldıysa açılma ihtimali var ancak telifden kapatıldıysa açılmaz.

Az önce 3 tane kapanmis kanalima itiraz ettim. Hepsine 5dk icinde otomatik "askida kalmasina karar verdik" yazisi geldi. Eger kimse mailleri okumuyorsa ve otomatik cevap geliyorsa itiraz etmenin bir anlami yok.

Az önce 3 tane kapanmis kanalima itiraz ettim. Hepsine 5dk icinde otomatik "askida kalmasina karar verdik" yazisi geldi. Eger kimse mailleri okumuyorsa ve otomatik cevap geliyorsa itiraz etmenin bir anlami yok.
Hocam bence onub farklı fitreleri var ona göre otomatik açıyor geri.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bence onub farklı fitreleri var ona göre otomatik açıyor geri.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasil yani hocam anlayamadim? Benim tahminimce spama düsmüs adsense yüzünden kapaninca hic incelenmeden otomatik cevap geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri