Kanal kategorisi? (öneriye ihtiyacim var)

• Kullanıcı ByCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByCash

Kayıtlı Üye
Arkadaslar yaklasik 2 haftadir bu ise giristim fakat pek verim alamadim. Adsense hesabimda 14 dolar var suan. Niche calismasi yapmiyorum. Suanda 2 kanalim var birinin kategori komedi, digerinin ise muzik. İki kanalda Turkce. Fakat 2 tane daha kanal acmayi dusunuyorum. Biri Turkce digeri ise yabanci icerik olacak. Suanda bu iki kanalim icin kategorileri belirleyemedim. Guncel haber istemiyorum. Aklimda kaza videolari ve kopekler var. (Bu arada kopek dovuslerini youtube atmak yasak mi? Pek goremedim) Hangi icerigi hangi dilde yapayim veya onerebileceginiz baska kategoriler var midir? Ve niche calismasi hangi kategorilerde daha cok verim alinir? (Foruma cok baktim emin olun 2 gundur bunu dusunuyorum, videolari tek tek indirip yukleyen biriyim %100 bilek gucu kullaniyorum :) ) İlginize ..

Not: imla hatalarim olabilir mobilden yaziyorum

Hocam aynı öneri banada lazım 2 gündür girdim bu işe türkçe kanalım var 2 tane yaklaşık 50 şer video var komedi haber spor içerikli genelde komedi ama 2 side 0.41 dolarım oldu :D çok yavaş ilerlediğimi düşünüyorum bende idm ile tek tek indirip düzenleyip koyuyorum videoları bide yabancı yada türkçe çok güncel olan sitelerde önerirseniz sevinirim... :)

videobash, killsometime buralara bakın arada işinize yarar.

Hocam aynı öneri banada lazım 2 gündür girdim bu işe türkçe kanalım var 2 tane yaklaşık 50 şer video var komedi haber spor içerikli genelde komedi ama 2 side 0.41 dolarım oldu :D çok yavaş ilerlediğimi düşünüyorum bende idm ile tek tek indirip düzenleyip koyuyorum videoları bide yabancı yada türkçe çok güncel olan sitelerde önerirseniz sevinirim... :)

Dostum durumumuz vahim :) Umarim tatmin edici cevaplar alabiliriz.

teknoloji haber finans ama dikkatli ol telif falan var bunlarda.

Verim fazla ama o konuda calisan co diye dusunuyorum. Dedigim kategorilerede baktin mi? Sence onlar nasil

Dostum durumumuz vahim :) Umarim tatmin edici cevaplar alabiliriz.

Verim fazla ama o konuda calisan co diye dusunuyorum. Dedigim kategorilerede baktin mi? Sence onlar nasil

valla bende karışık çalışorum ama bu aralar bi iki kanal açtım teknoloji haber gayet iyi başka kategoriler hakkında hiç bilgim yok.

Arkadaşlar bu konularda daha yeni olunduğu için malum niche çalışmasına uzaksınız yani tbm durumu yerine hit durumunu biraz daha fazla göz önünde bulundurmalısınız. Benim sizlere tavsiyem günlük insanların izlediği fakar işlevselliği yüksek şeyler olabilir Spor eğitimleri gibi Bunun yanına ortalama tbm biraz yüksek olsun diye bir tane finans kanalı acmanızı oneririm ikiside yabancı olsun. tabi bu önerim 2 tane kanal hakkında düsündüğünüz için çok kanal olacaksa işler biraz değişir. Ve bir not düseyim sağlam bir sekilde özgünlüğü olmadığı sürece bu iş asla 2 kanalla yürümez.

Arkadaşlar bu konularda daha yeni olunduğu için malum niche çalışmasına uzaksınız yani tbm durumu yerine hit durumunu biraz daha fazla göz önünde bulundurmalısınız. Benim sizlere tavsiyem günlük insanların izlediği fakar işlevselliği yüksek şeyler olabilir Spor eğitimleri gibi Bunun yanına ortalama tbm biraz yüksek olsun diye bir tane finans kanalı acmanızı oneririm ikiside yabancı olsun. tabi bu önerim 2 tane kanal hakkında düsündüğünüz için çok kanal olacaksa işler biraz değişir. Ve bir not düseyim sağlam bir sekilde özgünlüğü olmadığı sürece bu iş asla 2 kanalla yürümez.

Tam olarak niche calismasi degilde tbm yukseltme diyelim biz suna. Hit durumu konusunda sıkıntım yok, facebook sayfam var orada hit saglaya biliyorum. Gunluk komedi yani benim tabirimle karisik video attigim bir kanalim var zaten. İlginiz icin tesekkurler fakat su finans kanali olayini biraz daha acarmisiniz? Tam olarak nedir ne tur videolar yuklenir?

top 10 videoları hatta makaraya alıp bülent ersoy justin bieber falan yapabilirsin

pepe, trt1 çizgi film vs. gidin beyler ;)

Bunları yükleyenler var fakat neden 2. biz olmayalım :) Mesela (eğer kaynağını bulabilirsem tabi) şöyle büyük bir çizgi film kanalı olabilir. İçinde çoğu güncel ve eski yani bizim izlediklerimiz :)
Kod:
-tom ve jerry
-bugs bunny vs Yosemite Sam (Küfürbaz Haydo)
-taş devri
-şirinler
-pokemon
-tweety
-tazmanya canavarı
-babür
-çarli
-redkit
-pembe panter
-teletabiler
-bayblade
-daffyduck
-hugo
-winnie the pooh
-ağaçkakan woody
-sonic
-müfettiş gadged
-Scoby Doo
-Roodrunner
-ninja kaplumbağalar
-roboroach
-jet giller
-temel reis

Bunları atabilirsem galiba verim olur. Tık konusunda sorun yaşanmaz çünkü cocuklar izleyecek ve cogu tıklayacak :) Tabi bunları attıktan sonra güncel pepe,trt cocuk vs bunlarıda atarım. Sizce nasıl olabilir?

Tam olarak niche calismasi degilde tbm yukseltme diyelim biz suna. Hit durumu konusunda sıkıntım yok, facebook sayfam var orada hit saglaya biliyorum. Gunluk komedi yani benim tabirimle karisik video attigim bir kanalim var zaten. İlginiz icin tesekkurler fakat su finans kanali olayini biraz daha acarmisiniz? Tam olarak nedir ne tur videolar yuklenir?

Simdi finans kanalı denildiğinde kisilerin kendi acıkladıkları finans olayları var onlardan uzak dur telif vardır. Ancak finans günlük değişen birsey oldugundan haber kanallarında falan bununla ilgili cok video olur tbmsi yüksektir finansı diger niche kelimelerden ayıran özellik hit kısmı daha yüksektir cünkü takip edeni coktur. yani finans haberleri ile ilgili güzel bir kanal yapabilirsin getirisi emin ol olacak. etiketlerini arastırırkende göreceksin zaten tbmler yüksektir ve seni tatmin eder :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri