Kanal Kaybolması İle ilgili

Tahir

Kayıtlı Üye
Merhaba
Birkaç gün önce kanal açtım.Tasarımı ve ayarlarını yaptıktan bir gün sonra video yüklemek için girdiğimde giriş yaptığımda kanalımı tıklayınca yeni kanal oluştur bölümü çıktı.Önemsemedim sanırım yanlış bişey yaptım diye düşündüm.Biraz önce aynı şekilde 3 gün önce açtığım kanala video eklemek için giriş yaptım kanal ortalarda yok yeni kanal açma ekranı çıkıyor.Halbuki yaklaşık 200-300 video atmıştım.Hatta en son sabah 9:00 da 60 video attım
Bu konuda bilgisi olan veya başına gelen oldumu
Şimdiden teşekkür ederim

Bu sorun ıkı uc haftadadır bendede oluyor 3-5 kanalım böyle yok oldu bende şaşırdım hangı maıle açmıştım dıye tek tek sorguladım sonra herhalde telıften gıttıler düşündüm

Kanallar spamdan kapandığı için bu durum yaşanıyor...

100 150 tane kanalım var bugün ani bi düşüş oldu bazı kanallar arkadaşın dediği gibi yok oldu gitti

Aynı vpsden yüklediğim diğer kanallarda sorun yok ilginç bir durum
Ip değiştirmek fayda sağlayabilirmi?

arkadaşlar benim başıma şöle bişi geldi...

biliyorsunuz nekadar da yapmanızı istemesemde 1 gmailden 3-4 kanal muhabbeti....bi uayrı geldi bend ehemen kanala gçemek için yes felan dedim gittim bi baktım kanal yok !!! bom boş kanal oluştur diyor !!! sonra çıkış yaptım tekrar girdim karşıma 2 seçenek geldi hangisine gircen diye biri boş kanal diğeri dolu kanal bu şekilde bişi olmuş olabilirmi acaba ! bi kontrol etseniz

arkadaşlar benim başıma şöle bişi geldi...

biliyorsunuz nekadar da yapmanızı istemesemde 1 gmailden 3-4 kanal muhabbeti....bi uayrı geldi bend ehemen kanala gçemek için yes felan dedim gittim bi baktım kanal yok !!! bom boş kanal oluştur diyor !!! sonra çıkış yaptım tekrar girdim karşıma 2 seçenek geldi hangisine gircen diye biri boş kanal diğeri dolu kanal bu şekilde bişi olmuş olabilirmi acaba ! bi kontrol etseniz
Yanıt veren yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler öncelikle.
Malesef dediğini gibi değil hocam
Zaten mail adresine tek kanal vardı.Kanalıma veya hesap değiştiri tıklayınca yeni kanal oluşturma ekranı geliyor.Tedbir amaçlı vds adresini değiştirdim.Kullandığım pcnin mac adresini değiştirdim
Bakalım hayırlısı

telif hakkından kapanınca da bu sorun yaşanıyor bizzat bende oldu spam yapmadıgıma emınım 2 telıf vardı 3 ertesı gun geldı ve kanal yok oldu

Tamam hocam spam ve telif yerseniz kanal kapanır. Alt kanal listesinde göremezsiniz. Ama bende bazı kanallar kapandığı halde listede mevcut. Her zaman silinmiyor. Arkadaş kanalı yeni açmış boş kanal diyor. Teliften değil.

Benim başımada şöyle birşey geldi. 1 mail açtım 9 kanal olusturdum içinde hepsine aynı video attım diğer gün o yan kanalların hepsi gitmiş :D Gmailde bişe yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri