Kanal Kopyalama Ama İzlenememe Sorunu

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaslar bir kanal buldum kopyalicam ama soyle guzel 2000 falan videoyu hizli yukleyeceyim bir program bulamadim hangisini oneriyosunuz?

ben de böyle düşünüyorum, aslında yılmadan kanal kopyalamaya devam etmek lazım, elbet tutan kanallar olacaktır.

videolar 1-2-3 izlenimde kalmasın en az 10-15 falan olsun o kanallara sabretmeye hazırım ben.

Hocam sen toplam izlenim mi en fazla 3 diyorsun ? O kanaldaki

Boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. En verimli olan şey YouTube dışından kaynak bulup sayfadaki videoları çekmeniz.

Bkz: Muselera06'nın en büyük taktiği olan farklı siteden video çekmek.

merhaba,
youtube dışından kaynak verebilirmisniz , youtube da olmayan video kaynak siteleri.
tşk

Ben nicomedya gibi düşünmüyorum sebebi videoyu alıp olduğu gibi kopyalamak yerine özel resim ekleyip başlığı egzantrik bişi yapınca gün içinde 100 300 arası izlenim alıyor. Veya Alakasız kategori alakasız video atmak gibi örnek verecek olursam . Teknoloji kanalına osuran goril videosu atmak gibi...

Kanal kopyalamak zaten basli basinca bir basarisizlikdir...

Izlenme almaz zaten yotubede var
Ihtar gelir emeginiz yanar
Senin kopyaladigin kanali emin ol bir cok kiside kopyaliyordur sonuc
Cop.!!!!

niye youtubeden olan bir video yu indirip geri yukluyorsunuz ki ?
izlenimlerine bakiyorsunuz bir kac gunde binlerce kisi izlemis hemen al indir yukle, ayni sonucu alamayacagin kesin onun abonesi onun yukleme zamani onun etiketleri onun tarzi sadece videoyu aliyorsun teknikleri yada abonelerini degil youtubeyi kasmaktan baska birsey degil bu..

dis sitelerden video alin bir kanali kopyalarken saatlerce ugrasiyorsunuz 10 video yerine 5 video yukleyin ama dis kaynaklardan yukleyin, youtubede olmayan yada az olan videolar yukleyin, izlenimde alirsiniz kazancda alirsiniz ihtarda az olur yada hic olmaz karar sizin.!!!

Cop.!!!!

izlenimlerine bakiyorsunuz bir kac gunde binlerce kisi izlemis hemen al indir yukle, ayni sonucu alamayacagin kesin onun abonesi onun yukleme zamani onun etiketleri onun tarzi sadece videoyu aliyorsun teknikleri yada abonelerini degil youtubeyi kasmaktan baska birsey degil bu..

dis sitelerden video alin bir kanali kopyalarken saatlerce ugrasiyorsunuz 10 video yerine 5 video yukleyin ama dis kaynaklardan yukleyin, youtubede olmayan yada az olan videolar yukleyin, izlenimde alirsiniz kazancda alirsiniz ihtarda az olur yada hic olmaz karar sizin.!!!

merhaba ,
kaynak iste verebilirmisinz, youtube da olmiyan video veya az olan..
tsk

Cop.!!!!

hocam sana katılmıyorum youtube da olmayan videodan da ihtar alırsın sen çekip yüklersen hiçbirşey olmaz.

Herkesin kriterleri, teknikleri var hocam kazanılır youtube to youtube ile de.

güncel kanalları kopyalarsan bence izlenim alırsın hocam videoları çok eskıden eklenmıs kanalları izlenim almaz

Şans + hangi kanalı kopyaladığınıza bağlı .
bazen bir kanal kopyalarsınız o kanal sahibinden bile fazla izlenim alırsınız bazende , hiç alamazsınız .

arkadaşlar kanal kopyalarken videoların telifli olmadığını nasıl anlıyorsunuz,önce yükleyip para kazanmayı açmak ve adsense ile ilişkilendirmemek-nasıl bir yol sizce?!en azından ihtardan kanal kapandığı zaman adsense zarar görmez???
yada sizin bir formülünüz varmı?

hocam sana katılmıyorum youtube da olmayan videodan da ihtar alırsın sen çekip yüklersen hiçbirşey olmaz.

Herkesin kriterleri, teknikleri var hocam kazanılır youtube to youtube ile de.

ben ihtar almazsin demedim az alirsin, yada almazsin..

dis kaynakdan derken kisinin kanal tarzina bagli, habermi teknolojimi komedimi film mi dizimi ?????

bu videolarin hangisini youtubeden alirsan al %100 ihtar alirsin

ama disardan al yukle %30 ihtar alirsin

simdi ne demek istedigimi anlamissindir ( ihtar almazsin demiyorum alma riskin dusuk olur )

---------- Mesaj saat 02:42:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:31:16 civarında gönderildi. ----------

merhaba ,
kaynak iste verebilirmisinz, youtube da olmiyan video veya az olan..
tsk

birseyler yapmak istiyorsunuz ama caba goztermiyorsunuz, ben sana kaynagi gozterirsem indirmek geri yuklemek senin icin bir emek mi ?? bu isin emegi zaten videonun bulunmasinda video uzerinde yaptigin duzenlemede... indir yukle bu standart prosudur.!! Bu elestirimdi soruna gelince;

kaynak bilsem yani benim kendimi indirip yukledigim ihtar almadigim yada az aldigim bir kaynak olsa soylerim git indir derim ama ben youtubeden par akazanma cabasinda degilim bu yuzden ince detaylara takilmiyorum kabada gidiyorum, kaynak bulman icin sana sadece tavsiyede buluna bilirim;

hangi tarz videolar istiyorsan youtubede arama Googlede ara, video olaraka arat youtubede cikanlari ele birsuru video sitesi var...

youtubede trend videolari arayip bulup indirmeyin bu 10 kisiden 1 rine kazandirir once kendinize bir tarz yapin mesela ben bir ara haberlerle ugrasmistim gerci hala bir kanalim var ama video yuklemiyorum, haber videosu yayinlamak istedim bunun icin kaynak belli, haber siteleri yerli yabanci yada komedi tarzi videolar googlede kelimeni yaz video olarak arat farkli sitelerde birsuru video var, googlede ararken gelismis arama seceneklerini kullan zaman ve kategori kismini sec arat yani youtubeye girdin trend videolari buldun yada en cok izlenenleri o videolar sana kazandirmaz ki o video trend olduysa kisa surede cok izlenim aldigi icin, buna sebep ise kisinin abone sayisi ayni sartlar sizde yok youtubede kazanmak istiyorsaniz benzersiz olacaksiniz kendinize has videolariniz olacak yoksa kazanmaktan cok ihtarlarla ugrasiyrsiniz hangisi sahte hangisi gercek karsi bildirim yap geri gel ileri git saga don sola bak bir ihtar sahte oldugunu kanitlasan zaten 1 ay suruyor ( BOS IS )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri