Kanal kopyalayarak/spam çalışanlar soru ve fikir alışverişi TEK KONU

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dante

Kayıtlı Üye
Kürşad: Selam beyler. Forumun çöplüğe dönmemesi, takibinin kolaylaştırılması ve sık sık aynı konuların açılmasının önlenmesi adına kanal kopyalama ve spam ile ilgili sıkıntılarınızı bu konu altından belirtebilir, tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bundan sonra kanal kopyalama veya spam ile ilgili konu açan arkadaşları 1 gün, tekrarında ise 3 gün forumdan uzaklaştıracağız. Bu hususta report kullanarak bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

-----------------------------------------------

SelamınAleyküm Arkadaşlar.

Kanal kopyalayarak çalışan ciddi kazançlar elde eden arkadaşlar var.Benim bu arkadaşlara bir sorum olucak.

Mesela bi kanal kopyaladınız attınız kendi kanalınıza.İleride aynı videoları birdaha kendi kanalınıza atıyomusunuz yoksa başka kanallar aramayamı devam ediyosunuz ? Yani 1 kanalı 2-3 ayrı kanalınıza attıgınız oluyomu ?

Cevaplarsanız sevinirim.

Cevap: Kanal Kopyalayarak Çalışanlara Bir Soru

Sağlam bir kanalın varsa getirisi güzel ise neden olmasın.

1 kanalımı 3 4 kanala kopyaladığım oldu.

Kanal kopyalayarak çalışan ciddi kazançlar elde eden arkadaşlar var.Benim bu arkadaşlara bir sorum olucak.

Mesela bi kanal kopyaladınız attınız kendi kanalınıza.İleride aynı videoları birdaha kendi kanalınıza atıyomusunuz yoksa başka kanallar aramayamı devam ediyosunuz ? Yani 1 kanalı 2-3 ayrı kanalınıza attıgınız oluyomu ?

Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ben kanal kopyalayarak çalışmıyorum ama.Geçenlerde bi kanalı sömürdüm :D Adamın abonesi felan yok kendi çapında videoları birleştirmiş 10-15 izlenim de kalmış ben aldım attım benim kanala 1k oldu şuan ama vicdanım rahat değil :D
Sonuçta arananlarda da ben çıkıyorum.Adam ne yapsın şimdi :)

Sağlam bir kanalın varsa getirisi güzel ise neden olmasın.

1 kanalımı 3 4 kanala kopyaladığım oldu.

Teşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 02:22:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:29 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben kanal kopyalayarak çalışmıyorum ama.Geçenlerde bi kanalı sömürdüm :D Adamın abonesi felan yok kendi çapında videoları birleştirmiş 10-15 izlenim de kalmış ben aldım attım benim kanala 1k oldu şuan ama vicdanım rahat değil :D
Sonuçta arananlarda da ben çıkıyorum.Adam ne yapsın şimdi :)

Böyle düşünüceksek bırakalım biz bu işi :D

9 kanalim var hepsi farkli kategori. ilerde patlama yapicagini hissettigim videolari kategori fark etmessizin hepsine atiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 02:22:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:29 civarında gönderildi. ----------

Böyle düşünüceksek bırakalım biz bu işi :D

Sömürmeye devam diyorsun :D

9 kanalim var hepsi farkli kategori. ilerde patlama yapicagini hissettigim videolari kategori fark etmessizin hepsine atiyorum.

Bende bu kopyalama işine giricemde korkuyorum.Şimdi kim uraşcak kapanan kanallarla falan.Bugüne kadar hiç kanalım kapanmadı alışkın değilim :)

---------- Mesaj saat 02:26:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:19 civarında gönderildi. ----------

Sömürmeye devam diyorsun :D

Hocam bugüne kadar hiç sömürmedim.Bitek spor videolarında aldıgım oldu bikaç tane :D Galiba bizde başlicaz sömürmeye :)

Bende bu kopyalama işine giricemde korkuyorum.Şimdi kim uraşcak kapanan kanallarla falan.Bugüne kadar hiç kanalım kapanmadı alışkın değilim :)

---------- Mesaj saat 02:26:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:19 civarında gönderildi. ----------

Hocam bugüne kadar hiç sömürmedim.Bitek spor videolarında aldıgım oldu bikaç tane :D Galiba bizde başlicaz sömürmeye :)

Bilmiyorum bana tuhaf geliyo.Mesela 10k izlenen bi videoyu indirip kendi kanalına atsan sende de 5k izlense 1 kaç dolar alsan tamam da.Adam belki de özgün çalışıyo ama 100 izlenim alıyor.Onun videolarını alıp kendi eski ve 1000 abonelı kanalında paylaşınca onun üstüne geçiyorsun.Yani başka bir deyimle,
Büyük Balık Küçük Balığı Her Zaman Yutar!

Reuters Haber Ajansinin dailymotion kanalinisomuruyorum 30 videodan 2-3 u 300-400 izlenim aliyor buda yetiyor. :)

Bilmiyorum bana tuhaf geliyo.Mesela 10k izlenen bi videoyu indirip kendi kanalına atsan sende de 5k izlense 1 kaç dolar alsan tamam da.Adam belki de özgün çalışıyo ama 100 izlenim alıyor.Onun videolarını alıp kendi eski ve 1000 abonelı kanalında paylaşınca onun üstüne geçiyorsun.Yani başka bir deyimle,
Büyük Balık Küçük Balığı Her Zaman Yutar!

Hocam oda ona göre önlem alacak yani biz ne yapalım şimdi :)

elinde 2008 veya daha eski bir yt hesabi varsa senin icin iyi olur eski hesabima test icin ayni gunde 1200 video attim 2 hafta once hala kapanmadi kanal. birde eski yt hesabi ile birsey kefsettim alt kanal acarken normelde bende tel onayi istiyordu 5. kanaldan sonra suan 27 alt kanal var 9 u dolu gerisi bos doldurmami bekliyor ;)

elinde 2008 veya daha eski bir yt hesabi varsa senin icin iyi olur eski hesabima test icin ayni gunde 1200 video attim 2 hafta once hala kapanmadi kanal. birde eski yt hesabi ile birsey kefsettim alt kanal acarken normelde bende tel onayi istiyordu 5. kanaldan sonra suan 27 alt kanal var 9 u dolu gerisi bos doldurmami bekliyor ;)

hocam bende bi 2008 hesap var bununla ne tarz çalışayım sence eski kanal ya ne konu da faydası dokunur.

Malesef hocam hepsi 2013 :) Ben çok atmam zaten bi günde 100 video en falza.

hocam bende bi 2008 hesap var bununla ne tarz çalışayım sence eski kanal ya ne konu da faydası dokunur.

ben deneme amacli farkli farkli kategoriler attim tek kanala. simdi ise alt kanallari farkli farkli kategoriye ayirdim oyle atiyorum .

Forumda biyerde resimlerini paylastigim kendi kanalimdaki videolari, ikinci bir kanalda daha paylassam SIKINTI yasar miyim acaba? Muthis getirisi varmis, bakinca farkettim. 3bin civarinda videom var, kazancimin yarisina yakini 17 videoluk o kanaldan geliyor.

Kürşad: Selam beyler. Forumun çöplüğe dönmemesi, takibinin kolaylaştırılması ve sık sık aynı konuların açılmasının önlenmesi adına kanal kopyalama ve spam ile ilgili sıkıntılarınızı bu konu altından belirtebilir, tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bundan sonra kanal kopyalama veya spam ile ilgili konu açan arkadaşları 1 gün, tekrarında ise 3 gün forumdan uzaklaştıracağız. Bu hususta report kullanarak bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

-----------------------------------------------

Cevaplarsanız sevinirim.

yine durduramadım kendimi KİM NE DERSE DESİN 1 kanalı 2 veya daha ÇOK kanalınıza attığınızda SONUÇ= KANAL BANI BUNU ASLA UNUTMAYINIZ. KOLAY GELSİN ;)
not : test edilmiştir

hocam kanal kopyalamak yerine kanal videolarını indir editle logo yerleştir varsa logolar sil sesi değiştir her gün ortalama 100 video yükle video olayı zincirleme giden bişey kapanmıyorsa yada telif gormiyeceksen emin isen bundan bir kanalı 10 bin adet video ile doldur ve bırak omur boyu parasını yersin buda benim 15 günlük gözlemim bir kere kanal kopyaladım özgünleştirmeden videoları ve 2 kanalda kapatıldır dun son bi deneme daha yapayım dedim 2 adet telif yedim toplu yükleme işine karşıyım ve karsı olmalısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri