Kanal linkini değiştiremiyorum

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bi defa degistiysen bi daha degistiremessin

değiştirebiliyomda youtubenin istediği şekilde bide kanal ismini değiştirsemmi acaba örümcek emir diye yoksa böylemi kalsa şimdi böylede bayabi abone geldi sıkıntı olurmuki

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

beyler güncel aşırı derece kararsızım kanal ismini örümcek emir mi yapsam yoksa emir korkmaz mı kalsın çok fena buga girdim

[MENTION=13871]HancheR[/MENTION] ne yap kardesim biliyor musun? türk özgün kanalı salla gitsin. al bi tane spider-man kostum tamam mı ya da baska bi figur. ardından o kostum ile boyle hareketler yap ama cekimlerin iyi olsun. çak ingilizce başlık. birazcıkta nasıl reklam yaparsan yap çocuk ile ilgili sayfalara. emin ol ki tutturursan 3 ay icinde ekmegini yersin :)

[MENTION=13871]HancheR[/MENTION] ne yap kardesim biliyor musun? türk özgün kanalı salla gitsin. al bi tane spider-man kostum tamam mı ya da baska bi figur. ardından o kostum ile boyle hareketler yap ama cekimlerin iyi olsun. çak ingilizce başlık. birazcıkta nasıl reklam yaparsan yap çocuk ile ilgili sayfalara. emin ol ki tutturursan 3 ay icinde ekmegini yersin :)

bunu yaparsan para sayma makinesi almayı da unutma

çok sağol güzel fikir şuan para sıfır biraz para kasayım onu alcam spider kostümünü onlada yaparım haraketler

bunu yaparsan para sayma makinesi almayı da unutma

sdjksd :D yapçam inş

çok sağol güzel fikir şuan para sıfır biraz para kasayım onu alcam spider kostümünü onlada yaparım haraketler

sdjksd :D yapçam inş

Ne yaparsan yap, fazla riske girme, kendine güvenmediğin hareketleri yapma, kanalı büyüteceğim çok para kazanacağım diye canından olma, Sonra Tv lerde izleyip gurur duyduğumuz Emiri gazetelerin ikinci sayfasında okumayalım. Dikatt et.

Ne yaparsan yap, fazla riske girme, kendine güvenmediğin hareketleri yapma, kanalı büyüteceğim çok para kazanacağım diye canından olma, Sonra Tv lerde izleyip gurur duyduğumuz Emiri gazetelerin ikinci sayfasında okumayalım. Dikatt et.

Çok Sağolasın düşündüğün için kendime güveniyorum bu konularda . dikkat ederım :rolleyes:

şaka maka adam trilyonluk fikir verdi ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri