Kanal oluştur Sorunu plus.google.com veriler alınamıyor

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

youktube

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 saattir mail ile giriş yaptıktan sonra kanal oluştur dediğimde çıkan pencerede plus.google.comdan verileri alamıyoruz diye web sayfası görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor ve kanal oluşturamıyorum. Aynı olayı yaşayan ve çözüm bulan var mı aramızda ?

Aynen tüm programlarla oynadım falan ama sorun bizden kaynaklı değil gibi plus.google.com a giriş sağlanamıyor

sen alt kanal mı açıyosun ?

Hayır hocam normal kanal sıradan mail girişimi yapıyorum kanal oluştur diyorum çıkan pencerede plus.google.com a baglanamadıgından dolayı olmadıgını söylüyor devam desemde kanal açamıyorum bu yüzden.

Hayır hocam normal kanal sıradan mail girişimi yapıyorum kanal oluştur diyorum çıkan pencerede plus.google.com a baglanamadıgından dolayı olmadıgını söylüyor devam desemde kanal açamıyorum bu yüzden.

ıp çerez pc kapa aç yapın diyecem ama yapmışsınızdır sanrım hocam

ıp çerez pc kapa aç yapın diyecem ama yapmışsınızdır sanrım hocam

Ne yapmadım ki hocam 3 farklı pc ve internette farklı programlarla farklı sekillerde denedim hepsinde mailleri değiştirdim bana mısın demedi.

Ne yapmadım ki hocam 3 farklı pc ve internette farklı programlarla farklı sekillerde denedim hepsinde mailleri değiştirdim bana mısın demedi.

valla başka kimsede yazmamış sanırım sorun sizde hocam ama nasıl sorun olabilir hiç bilmiyorum, videolar yüklemesi bitince tekrar kanal açacam 30 dk ya kadar yine yazarım bende de hata verirse

valla başka kimsede yazmamış sanırım sorun sizde hocam ama nasıl sorun olabilir hiç bilmiyorum, videolar yüklemesi bitince tekrar kanal açacam 30 dk ya kadar yine yazarım bende de hata verirse

Tamamdır hocam bekliyorum. Valla bende anlamadım normal sekilde kanalları açarken birden bu sorunu verdi tüm bilgisayarlarda aynı anda baslaması sasırtıcı hepsi farklı internete baglı farklı programlarla calısıyor.

Hocam aynen plus.google.com ile alakalı ne varsa yapmıyor zaten siteye girişte yapamıyorum.

Aynı sorun bende de vardı, ttnet'ten girdiğimde kanal açamadım fakat superonline'dan girince sorun kalmadı. Sizinki de sanırım ttnet.

valla şuan 2. kanalıda açtım video atıyorum botla bi sorun gözükmüyor. ttnet benimde

Aynı sorun bende de vardı, ttnet'ten girdiğimde kanal açamadım fakat superonline'dan girince sorun kalmadı. Sizinki de sanırım ttnet.

Ttnet ve turkcell vinn. Bunun baska bir cozumu olmali sorunu yasayip cozen yok mu acaba .s gece gece gitti tum calisma

XML ayrıştırma hatası: beklenmedik ayrıştırıcı durumu Konum: jar:file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Mozilla%20Firefox/browser/omni.ja!/chrome/browser/content/browser/aboutNetError.xhtml Satır: 336, Sütun: 54: <div id="ed_netTimeout">&netTim

Hatası alıyorum ben de. Bu aralar google sorunlu.

Gece 00:30 civari ayni sorun bende de olmaya baaladi. Kanal olusturmaya calisirken server baglanti hatasi diyordu. Biraktim yattim. Sabah bakma gibi bir durumum yoktu. O saate kadar farkli hesaplarsan 6 7 kanal olusturmustum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri