KaNal Resimi Boyutları !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

beyto33

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar :

şimdiye kadar kanal resmi yapmak-oluşturmak için hiç uğsaşmadım zaten fotoshop kullanmasınıda doğru düzgün bilmem...Ama malum kanal resmi önemli youtubede bende bugün ya Allah dedim başladım ama bi sıkıntı var :

Boyutları tutturamıyorum ? nasıl mı ?

2560*1440 yapıyorum küçük diyor...
cm cinsinden boyutları ölçüyorum gene küçük diyor.....
pain te büyütüyorum bu seferde resimin yarısı görünmüyor !!!...

bu işten anlayanlar :

Adobe Fotoshop da kapak resmi için boyu-eni kaç cm oalcak ? şimdiden teşekkürler

Cümleten Bol kazançlar

Merhaba,
Kendi kullandığım yöntemi anlatayım: Google görsellerde alakalı kelimeyi aratıp ve arama araçlarında boyut sekmesi altında minimum 2 mp yapıyorum ve kanal resmimi seçiyorum.
Herhangi bir sorun çıkmıyor ve pratik bir yöntem.
Kolay gelsin.

Kardeş kenarda bi yerde ufak bi uyarı yazısı olcak minimum ...... boyutlarında kanal resmi yükleyebilirsiniz diye ben öyle yapmıştım.

Merhaba,
Kendi kullandığım yöntemi anlatayım: Google görsellerde alakalı kelimeyi aratıp ve arama araçlarında boyut sekmesi altında minimum 2 mp yapıyorum ve kanal resmimi seçiyorum.
Herhangi bir sorun çıkmıyor ve pratik bir yöntem.
Kolay gelsin.

dostum ozman resimin yarısı görünmüyor -ayrıca istediğim kanal resmini orda bulamam ki kendim tasarlıyorum...teşekkürler

---------- Mesaj saat 11:05:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:05:13 civarında gönderildi. ----------

Kardeş kenarda bi yerde ufak bi uyarı yazısı olcak minimum ...... boyutlarında kanal resmi yükleyebilirsiniz diye ben öyle yapmıştım.

büyük oluyor ozman yüksekliği....

hocam resmi bir buraya yüklesene kontrol edeyim kanalımda

Ben şöyle yapıyorum kanal resmi yüklerken hata veriyor bir pixel söylüyor. Atıyorum 2400x1250 olsun ( Tam bakın ) Onu google imageste (kanal kelimesi) + (pixel boyutu) şeklinde aratıyorum çıkan sonuçlar genelde pixel doğru oluyor ama kontrol etmek lazım tabi. Mesela google image searchte -- modifiye car 2400x1250 -- şeklinde aratıp sonuçlara göz atıyorum.

Ben şöyle yapıyorum kanal resmi yüklerken hata veriyor bir pixel söylüyor. Atıyorum 2400x1250 olsun ( Tam bakın ) Onu google imageste (kanal kelimesi) + (pixel boyutu) şeklinde aratıyorum çıkan sonuçlar genelde pixel doğru oluyor ama kontrol etmek lazım tabi. Mesela google image searchte -- modifiye car 2400x1250 -- şeklinde aratıp sonuçlara göz atıyorum.

hocam anlam veremiyorum yt kanlaında sölediği pixelde ayaralıyorum resim büyük geliyor kırpıyor ve ortasını anca alıyorum...küçük yapıyom bu seferde küçük diyor kabul etmiyor...enini hallettim de yüksekliği sıkını..

yapmış olduğum çalışmanın boyutları arkadaşlar :

1060x175 - 1060 ı 2048 yapıyom ama 175 büyümüyor

2560x1440 2 mb

bu ozelliklere sahip olan resimi kabul etmemesi mumkun degil kucu dedigi 2MB alti oldugu icin olculer degil

Hocam yaptığınız resimi özelden yollasanız bir sıkıntı olurmu merak etmeyin ben kullanmam kanallarımda felan ayarlayıp size yollarım

2560x1440 2 mb

bu ozelliklere sahip olan resimi kabul etmemesi mumkun degil kucu dedigi 2MB alti oldugu icin olculer degil

dostum ozamanda resimin yüksekliği büyük geliyor kırp diyor kırpıyorum ozmanda sadece ortasını alıyor :(

---------- Mesaj saat 11:42:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:42 civarında gönderildi. ----------

Hocam yaptığınız resimi özelden yollasanız bir sıkıntı olurmu merak etmeyin ben kullanmam kanallarımda felan ayarlayıp size yollarım

ya hocam ondan şüpem yok ta prensip meselesi işte...huyum kurusun :(

Online image editor pixlr free - fix photos direct in your browser burayı kullanmasını bilen varmı ?

dostum ozamanda resimin yüksekliği büyük geliyor kırp diyor kırpıyorum ozmanda sadece ortasını alıyor :(

---------- Mesaj saat 11:42:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:42 civarında gönderildi. ----------

Online image editor pixlr free - fix photos direct in your browser burayı kullanmasını bilen varmı ?

http://www.ytpara.com/normal-kanal-tasarimlari/3266-haber-kanaliniz-icin-kapak-resmi.html
Burdaki resmin boyutu 2120x1193 buna göre ayarla bari

boyutu pixel cinsinden ayarlayacaksın cm değil
resim 2 MB tan büyük olursa yüklemez birde

evet o kirpma olayinda ortasi kaliyor ben onun uzerinde calisma yapmadim yani kabul ettirdiniz ozaman, sorun resmin tamami gorunmemesi. o konuda firsat buldugumda photoshop uzerinde calisacagim ama hic elim deymedi forumda muhakkak bilen vardir

hocam resminde ortaya koyuduğun kısım hazır bende işte o ortaya benim resmimi koycam tamamdır ...ama yapamadım :)

bugun ilk firsatta PhotoShop da bir resim duzenledim, sonuc asagida yani youtube 2560 x 1440 olcusunde 2 MB boyutunda resim istiyor bunu gecmesin diyor..

Bak bu benim calismam
Yani olmaz diye birsey yokmus, oluyormus
p642f.jpg

ama youtubenin kanal resmi koyacagimiz yer bu olcuye gore cok kucuk, youtubenin hatasi mi dersiniz bilmem birazdan sana nasil yapildigini anlatan bir calisma hazirliyacagim fakat ondan once sunlari da yaziyim,

Arkadaslar su bir birinize guven sorunu nu ya bitirin yada kimseden yardim istemeyin gulunc durumuna dusuyorsunuz.... arkadasimizin biri resmi bana atta ayarlayim veriyim demis sen sikinti olur diyorsun ya ne bu devlet sirrimi madem guvenmiyorsun nicin yardim istiyorsun ?????

bu senin o yorumuna ve bu dusuncedeki butun arkadaslar icindi.!!!

bugun ilk firsatta PhotoShop da bir resim duzenledim, sonuc asagida yani youtube 2560 x 1440 olcusunde 2 MB boyutunda resim istiyor bunu gecmesin diyor..

Bak bu benim calismam
Yani olmaz diye birsey yokmus, oluyormus
p642f.jpg

ama youtubenin kanal resmi koyacagimiz yer bu olcuye gore cok kucuk, youtubenin hatasi mi dersiniz bilmem birazdan sana nasil yapildigini anlatan bir calisma hazirliyacagim fakat ondan once sunlari da yaziyim,

Arkadaslar su bir birinize guven sorunu nu ya bitirin yada kimseden yardim istemeyin gulunc durumuna dusuyorsunuz.... arkadasimizin biri resmi bana atta ayarlayim veriyim demis sen sikinti olur diyorsun ya ne bu devlet sirrimi madem guvenmiyorsun nicin yardim istiyorsun ?????

bu senin o yorumuna ve bu dusuncedeki butun arkadaslar icindi.!!!

bak dostum ayrıntılar için teşekkür ederim...yanlız devlet sırrımı felan konusa geleyim ben bannere kanalımın ismini yapmıştım

1-kanalım sömürülebilir
2-gereksiz tık atılabilir
3-rakip olunabilir
4-vbvbvbvb ben bunları prensib olarak benimsemişim hiç bir işimde hiç bir kimseye vermiyorum kanlalrımın adını vb ...bunun adını sen güvensizlik olarak değerlendirebilrisin ama bana göre bu KİŞİSEL PRENSİP.....

ayrıca bir iyilik yapacaksan insanın başına kakarcasına yapma...konu hakkında yardımını istemiyorum konu dışında başka yerde başka arkadşalara anlatabilirsin..

iyi forumlar

bak dostum ayrıntılar için teşekkür ederim...yanlız devlet sırrımı felan konusa geleyim ben bannere kanalımın ismini yapmıştım

1-kanalım sömürülebilir
2-gereksiz tık atılabilir
3-rakip olunabilir
4-vbvbvbvb ben bunları prensib olarak benimsemişim hiç bir işimde hiç bir kimseye vermiyorum kanlalrımın adını vb ...bunun adını sen güvensizlik olarak değerlendirebilrisin ama bana göre bu KİŞİSEL PRENSİP.....

ayrıca bir iyilik yapacaksan insanın başına kakarcasına yapma...konu hakkında yardımını istemiyorum konu dışında başka yerde başka arkadşalara anlatabilirsin..

iyi forumlar

sen bilirsin arkadasim, ben dusuncelerimi soyledim cun ki beni rahatsiz ediyor sana emretmiyorum boyle yap diye dusuncemi soyledim hakli bulmak yada bulmamak tamamen senin kararin ve bana dusen saygi duymak, sen benim dedigimi nasil yanlis bulursun diye hesap sormak degil.

ama sunu soyleyim senin yardim isterken yardim etmek isteyen kisiden sakladigin bilgiyi youtubede arastirip bulup uygulayan okadar cok kisi var ki yani demek istedigim su sen burda kendince bir guvenlik almiskken kanalin belkide kas kisi tarafindan desifre edildi, bu forumda ornekleri cok zaten kendi isinden cok milleti arastiriyorlar yok kim ne yukledi kim ne yapti ona telif at buna telif at yapanda tur yaptigida turk.!!! acikcasi bu durumlar beni rahatsiz ediyor ve bu tur olaylarda dile getirmeye calisiyorum kizip yardim istemiyorum senden diyecegini beklemedim yinde haklisin.!!!

iyi calismalar kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri