Kanal resmi (gif ?)

• Kullanıcı Woap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Woap

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç gün önce şöyle bir kanala denk geldim : https://www.youtube.com/user/Vencko74

VenckoDesignBanner.gif

Görüldüğü gibi adam resim olarak GIF yüklemiş, bende deneyim dedim ama başaramadım.

2048x1152 boyunda, 2mb den kücük bir GIF hazırladım, yükleme de sorun çıkmadı ama sonradan resmi JPG yada PNG olarak yükle diye bir mesaj geldi

Yani sorum bu arkadaş o GIFi nasıl yükledi ? :confused:

Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç gün önce şöyle bir kanala denk geldim : https://www.youtube.com/user/Vencko74

VenckoDesignBanner.gif

Görüldüğü gibi adam resim olarak GIF yüklemiş, bende deneyim dedim ama başaramadım.

2048x1152 boyunda, 2mb den kücük bir GIF hazırladım, yükleme de sorun çıkmadı ama sonradan resmi JPG yada PNG olarak yükle diye bir mesaj geldi

Yani sorum bu arkadaş o GIFi nasıl yükledi ? :confused:

senle aynı anda açtık galiba konuyu :) bende yaptım gif banner yüklüyorum gif şeklinde hareketli gözüküy seçme ekranında seçiyorum kaydedilirken kabul etmiyor bendede

İlk kez görüyorum fakat çok güzel olmuş kullanıcılar tarafından ilgi görür.

daha önce facebook profil fotosuna gif atan görmüştüm. swf denedinzmi belki swf kabul eder?
ama bu yöntem tahminimce gif olan resmin uzantısını değiştiriyorlar buda çalışıyor enteresan.

oha super ya hic aklıma gelmedi deniyelim :)

edit: gif resim flash formatı degil bakarsanız pixel uyumsuzlugu var

giflerin de ozel formatları var onları yakalamak lazım sanırım.

Hareketli GİF Banner'leri kanallarınız için Youtube'nin sistemine uygun biçimde kendiniz hazırlamakta zorlanıyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyerek Photoshop ile kendiniz hazırlayabilir veya hazır banner şablonlarını design web sayfasından satın alabilirsiniz.. Fiyatı da 4.0 $ yazmışlar.

Hareketli hazır banner hazırlama videosu
How to Make Animated YouTube Banners - Tutorial (2014) - YouTube

Hazır şablon (banner) satış sitesi :
Burty.

Hareketli GİF Banner'leri kanallarınız için Youtube'nin sistemine uygun biçimde kendiniz hazırlamakta zorlanıyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyerek Photoshop ile kendiniz hazırlayabilir veya hazır banner şablonlarını design web sayfasından satın alabilirsiniz.. Fiyatı da 4.0 $ yazmışlar.

Ben de bu adam gibi yapıyorum ps den ama yüklenmiyor. Yüklemeyi durdurmuşlar galiba.

Sürekli videosunu atıyorum nasıl yapılacagının araştırmak lazım

Aklıma geldi de gif değil de farklı format mı yüklüyorlar bunlar?Kaç kere denedim başaramadım.

2 hafta önce kisa süreligine bu özelligi youtube aktif etti ama birkac gün sonra tekrar kapandi. Benim birkac kanalima gif yüklemistim. Suan bu özellik devre disi bosuna ugrasmayin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri