Kanal resminin ünleme düşmesi ve tel onayı (Sebebi)

• Kullanıcı HexCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

HexCoder

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yeni yeni spam işine girdim yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum

Takiplerim neticesinde size bilgi vermek istiyorum

Kanal resminin ünleme düşmesi yt video içeriğini eşletirmesi ile oluyor

10 farklı katagori de 200 üzerinde kanal mevcut bu 10 katagorinin sadece 3 tanesinde bulunan videoları yt den indirip yükledi diğer 7 kanal ise kendim sıfırdan render yaptığım videoları yükledim.

Yaklaşık 5 gündür yt den alıp yüklemiş olduğum kanallar telefon doğrulamasına düşüyor render yaptığım içeriklerde ise hiç bir sorun yok

Bu sonuca nereden geldin diyenler olabilir onuda söyle açıklamak istiyorum

Kullandığım kanalların hepsi 1 2 yıllık ve aynı partinin içinden yükleme yapıyorum örnek veriyorum satıcıdan 200 tane kanal almışım hepsi aynı gün açılmış 10 katagori içinde bu liste kullanılmış yani kanalın açılmasından yada google giriş yaparken yakalanmasından kaynaklanmıyor olay

bütün kanalların giriş yükleme ve hazırlanma işlemleri aynı yapıldı 5 kanalda bir ip resetle ve her kanal 3 video yükle

Kanalları bü şekilde tele doğrulamasına düşen arkadaşlar yt to yt mi yaptı acaba konu altına yazarsanız ortak bir sonuca varabiliriz

Bu sorunu direk vdsden render alıp yükleme yapanlar yaşamıyorsa tespitiniz doğru demektir..

ben sadece render çalışıyorum bugüne kadar ünleme düşmedi hiç kanal resmi falan doğru gibi tespit.

yanlış tesbit ben yt to yt de yapıyorum kıanal resimleri ünleme falan düşmüyor hiç (yt to yt yaparak açılan 100 den fazla kanalım mevcut 6-7 aydır açık)

yanlış tesbit ben yt to yt de yapıyorum kıanal resimleri ünleme falan düşmüyor hiç (yt to yt yaparak açılan 100 den fazla kanalım mevcut 6-7 aydır açık)

hiç editleme yapmadan mı atıyorsun kesme ekleme crop ? Birebir aynılarını mı atıyorsun kanala

yanlış :) spamda düşüyor kendi render aldıgım kanallarda

render çalışıyorum kanallar yinede ünleme düşüyor yani yanlış

Resmin ünleme düşme olayı ana kanallarda yaşanan bir sorundur
Alt kanal çalışanlar hiç bir zaman bu sorunu yaşamıyor
Google ana kanalları kişisel hep olarak görüyor ve ana kanallara bağlı geçerli bir marka hesabı da bulunmuyor, bu yüzden en küçük şüpheli etkinlikte telefon doğrulaması istiyor.

neye göre oldugunu hiç anlamadım ama bendede bisürü kanal var o durumda olan,en az yarısına hiç girmedim,video atmadım.geçen yıl satın aldım,girip şifresini dahi degiştirmedim.1 yıldır o halde duran kanallar dün,bugün,yarın ünleme düşüor.ben hala girmedim,video filan atmadım.boş kanal,açıldıgı gibi duruyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri