Kanal Saglamlıgı Onerı

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bır yontem vardı aylar once denemıstım o yontem uyguladıgım kanalların 1 tanesı bıle kapanmadı kanallarda saglamdı bırsey sorucaktım sıze bu google plus ıle youtube baglantısı varmı eskı hesaplarda kanalı youtube bagla vs vs dıyor sımdı yontem gelınce butun kanallarıma yaklasık 11 tane saglam topluluk olusturdum sayfa actım cıktım fotoları attım kapakları falan kanallar sapa saglam galıba o topluluk sayfalar kanalın plus sekmesını aktıf gonderdıgınden youtube botlarına takılmıyor radardan sıyırılıyor bı bılgınız varmı konuda bu tesaduf olamaz ıcerıklerden dıger maıllerım kapanmıs cunku

Gerçeği söylememi istiyorsan söylüyorum bunlarla alakası yok :) Kanal kapanmalarının %90'ı mail açılış yöntemleri ile ilgilidir.Geri kalan %10'u içerik,flag ve dahası.

Gerçeği söylememi istiyorsan söylüyorum bunlarla alakası yok :) Kanal kapanmalarının %90'ı mail açılış yöntemleri ile ilgilidir.Geri kalan %10'u içerik,flag ve dahası.
kanalların %60 benım mılyona yuruyen 15 uzerı vıdeolar uzunlugu flag gelmemesı ımkansız o kategorılere

kanalların %60 benım mılyona yuruyen 15 uzerı vıdeolar uzunlugu flag gelmemesı ımkansız o kategorılere

Yazdığım tam olarak anlaşılmadı sanırım bazı kategoriler vardır rekabeti çok fazladır flagden kapanır dediğiniz gibi benim konuşmam geneldi kategorilere indirgemeden konuştum.Şu şekilde deneyip sonucu görebilirsiniz benim satın aldığım maillerin içerisine hiçbir video atmıyım 1 ay sonra 100 kanal aldıysam yaklaşık 40 tanesi spamdan kapanır bunun sebebi maillerin açılışı ile alakalıdır.Orana vurduğunuzda bir kişinin kanallarının mail açılışından kapanma olasılığı flagden kapanma olasılığından çok çok fazladır demek istediğim bu.

Kanal kapanmalarının %30 u kişinin kendi yaptıgı hata(çerez, ip) %70 i flagdır.

[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] kanal kapanmalarının %90 nedeni mail açış değil aslında ''toplu kapanmaların'' %90 ı mail açış çerez vs alakalı hocam

[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] kanal kapanmalarının %90 nedeni mail açış değil aslında ''toplu kapanmaların'' %90 ı mail açış çerez vs alakalı hocam

Yukarıda yazdığım şey içinde aynısı geçerli ;) Toplu kapanmaları diyorsanız sadece mail açılışı ile ilgili değildir onlar siz girersiniz bir vds'den günde 20-25 kanal açarsınız bütün kanallarınız toplu kapanır zamanında bu şekilde 500'e yakın kanal kaybettim kanal açılışı ile alakası yoktu mesela ayrıca bot kullandığım zamanda toplu kapanmalar yaşadım yine kanal açılışı ile alakalı bir durum değildi :)

[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] ben kanal takipte ipnin etkili olduğunu düşünmüyorum dünyanın her tarafında internet kafeler var ve onlarca kişi hep gmaillerine tek ip üzerinden giriş yapıyor bence Google bunu düşünmüştür ben eskiden 30 kanalı kaznç takibi için aynı ip den giriş çıkış yapıyordum sorun olmuyordu ama yinede şuan resetliyorum ip ne olur ne olmaz

[MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] ben kanal takipte ipnin etkili olduğunu düşünmüyorum dünyanın her tarafında internet kafeler var ve onlarca kişi hep gmaillerine tek ip üzerinden giriş yapıyor bence Google bunu düşünmüştür ben eskiden 30 kanalı kaznç takibi için aynı ip den giriş çıkış yapıyordum sorun olmuyordu ama yinede şuan resetliyorum ip ne olur ne olmaz

İp etkili değil zaten hocam çok çok daha fazla kanala giriş yaptım aynı ip den sıkıntı çıkmıyor kanal takibinde kapanmalara herhangi bir etkisi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri