Kanal Satın Aldığım Şahıs Dashboard Şifremi Değiştirdi

bu kişiler aramızdan temizlense de rahatlasak..

Ben sizi bu dertlerden kurtarıcam agalar. Kendim açabilsem mail becerebilsem açıp uygun fiyattan vericem herkes para pulda önemli değil insanımız kazansın yeter.. Yalnız bu çocukta ki özgüven ne öyle, ben olsam foruma yazı mazı yazmaz çoktan çorluda almıştım soluğu, bunlar haktan hukuktan anlamaz anladığı dilden konuşcan..

GEçmiş olsun, Açabiliyorsanız kendiniz açın kanalı açamıyorsanız güvenilir insanlardan alın. kanalalsat dan mail alıp ta hacklendim konusu açan gördüğüm 3 kişisin..

alın size davetiye ile kullanıcı almak alın size paylaşımcılık düşünmek.ÜCretli üyelik alınsın 150 tl den aşağı kabul edilmesin.Ozaman gerçekten sadece bu işi yapacaklar kayıt olurlar.

bu kişiler aramızdan temizlense de rahatlasak..

Temizlenmez malesef hocam, bigün onattsayım öbürgün vegas bir başka gün ahmet mehmet adıyla tekrar gelecek buralara. Tek çözüm yolu mahkeme.

Bu arkadaşta, olmadı başka bi arkadaşta kanal alım satımında veya başka bir olayda denk gelecek önünde sonunda hakim karşısına çıkacak bu adam. İşte ondan sonra akıllanacak, o zaman da çok geç olacak farkında değil.

Sicili kirlendikten sonra yaşa bakalım yaşayabilirsen adam gibi. 100 200 lira için hayatından vazgeçiyor bu adamlar.

Ben sizi bu dertlerden kurtarıcam agalar. Kendim açabilsem mail becerebilsem açıp uygun fiyattan vericem herkes para pulda önemli değil insanımız kazansın yeter.. Yalnız bu çocukta ki özgüven ne öyle, ben olsam foruma yazı mazı yazmaz çoktan çorluda almıştım soluğu, bunlar haktan hukuktan anlamaz anladığı dilden konuşcan..

GEçmiş olsun, Açabiliyorsanız kendiniz açın kanalı açamıyorsanız güvenilir insanlardan alın. kanalalsat dan mail alıp ta hacklendim konusu açan gördüğüm 3 kişisin..

Hocam bana satıp sonra çaldığı ve içine yüklediği videolar iyi para getirmiş :)
500 dolar mı ne varmış. Tabi kanal panelde kaldı haliyle. O panelden ayırmak için de diğer sattığı kanalları da ele geçirip birkaç yerden mail atmış Quiz'e. Quiz de sıfırlamış panel şifresini.

Hocam bana satıp sonra çaldığı ve içine yüklediği videolar iyi para getirmiş :)
500 dolar mı ne varmış. Tabi kanal panelde kaldı haliyle. O panelden ayırmak için de diğer sattığı kanalları da ele geçirip birkaç yerden mail atmış Quiz'e. Quiz de sıfırlamış panel şifresini.

Onat koçum çorluya geliyorum. Seninle yüzyüze bi görüşelim bakalım bütün akrabalarına hepsine haber ver çok hararetli bir konuşma olacak :)

Kaç tane konu gördüm her defasında sinir oldum bu sonuncu artık piyango onata vurdu

Son düzenleme:
Gecen bnm kanali calan kisi onatsayim (kadirkirkkoyun)tekirdag dan. web.sciript arkadas ortaya cikarmasiyla geri verdi.arkadaslar bu kisiden almayin alırsanız da kurtarma maili sifre 2 kere degistirin. Ama bu arkadas guzel bi ceza almasi lazim geride verse.yoksa akillanmicak

baya bilgili bir kişisiniz eğer bu ite acırsanız bu it kemik aramaya daha çok devam eder

Çok geçmiş olsun.Umarım haksızlık eden hırsızlık eden cezasını bulur.

Önerim ;
Böyle durumlarla karşılaşmamk için gmail,Youtube ve +15 kendiniz yapıp kendiniz quize sokarsanız daha iyi olur.Ben hep bu yolda ilerliyorum.

Onat koçum çorluya geliyorum. Seninle yüzyüze bi görüşelim bakalım bütün akrabalarına hepsine haber ver çok hararetli bir konuşma olacak :)

Kaç tane konu gördüm her defasında sinir oldum bu sonuncu artık piyango onata vurdu

bende çorluda yaşıyorum benide çagırırsan gelirim.

hatta adresi varsa özelden yolla bir gidiyim

Son düzenleme:
Arkadaş bu konuyu açmama müteatik (tesadüf mü bilemem) bana telefonla ulaştı.
Panel şifresini teslim edeceğini fakat satıp daha sonrasında şifremi değiştirip videolarımı silip kendi videolarını yüklediği kanalı istediğini söyledi. (videoları para kazanmış çünkü :))

Bunda anlaştık. Biliyorum çoğunuz bunda da anlaşmazsınız ama sorun değil. Quiz Group benden kimlik, fatura taramaları, banka bilgilerim, IBAN'ı gösteri şekilde banka sitesi SS'i, geçen yıla ait PayPal ödeme çizelgelerinin SS'i gibi şeyler istedi. Bu esnada da panele girişleri kapatmış. Arkadaş şifreyi verecekmiş ama panel güvenlik nedeniyle kapalı olduğundan veremiyor. Bekleyeceğiz.
Yinede mahkemeye vermenizi tavsiye ederim hocam sonuçta bu bir değil iki değil.. Bi ceza alsın aklı başına gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri