Kanal Satın Alırken dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karacabey

Kayıtlı Üye
Uzun zamandan beri çalıştıgım ve kategoride benden baskasının yükleyen olmadıgı bir kategoriydi bazı kisilerden kanal aldım burada isim vermek istemiyorum kanal satın aldım hem benım kanaldan videolar cekmiş birde reklamları açmış para kazanıyor elinizde saglam bir kategori var ise güvenilir saglam satıcılardan alın.

Bu konu sadece uyarı amaçlı açılmıştır.Lütfen pm atmayınız kim diye

Son düzenleme:
kardeşim kimin olduğunu söylemiceksen neden açtın konuyu millet bilsin böyle bişeyi kimin yaptığını.

eğer kişiyi söylerse, inkar edecektir zaten boşver ;)
forumdan abone alırkende dikkatli olun.
yapacak birşey yok el mahkum.

ben kanal almayı düşünüyordum tabi yüzde yüz emindim ki aldığım kişi kesin kanalı kopyalar diye vazgeçmiştim..

Sezgin hocam

Mail
Abone
İzlenim ve seo çalışmaları gibi konularda önünüze gelenle iş yapmayın forumda hatrı sayılır sınırlı sayıda insan mevcut, dikkat ediniz

Uzun zamandan beri çalıştıgım ve kategoride benden baskasının yükleyen olmadıgı bir kategoriydi bazı kisilerden kanal aldım burada isim vermek istemiyorum kanal satın aldım hem benım kanaldan videolar cekmiş birde reklamları açmış para kazanıyor elinizde saglam bir kategori var ise güvenilir saglam satıcılardan alın.

Bu konu sadece uyarı amaçlı açılmıştır.Lütfen pm atmayınız kim diye

adamla konuştunuz mu adam ne diyor bu konuya. onlarca satıcı yok ki bu forumda 5 tane adam var. adamları zan bırakıyorsunuz. bari baş harfini verin:D

Son düzenleme:
Malesef bunu tam olarak kanıtlayamazsın, adamla konuşsan inkar etse hiçbişey diyemezsin, o olabilir olmayanda bilir, biri kategoriyi yeni keşfetmiş de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri