Kanal Satışı Yapan Arkadaşların Dikkatine

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xyloves

Kayıtlı Üye
uyarı amaçlı
forumda bazı kendini uyanık sanan arkadaşlar var diyelim kanalınız baya para ediyor ilk önce size pm atıyor kanalı satın almak istedğini belirtiyor ve analisticden kazancların fotografını falan istiyor atıyosunuz ve kanalı satın almak istedigini söylüyor tabiki iş biraz ilerliyor arkadas kanalı gormek istedigini söylüyor tabiki bu satış işi biraz ilerledikden sonra sizde arkadaşa kesin alıcı gözüyle bakıyosunuz ama arkadaş kanalı gordukden sonra ve linki bi yere kaydettikden sonra vazgeçtiğini belirtiyor 2 gün sonra bi bakıyorsunuz kanalınızın tıpkısını kopyalamış :) gerçekten bunu yapacaksanız en başta belirtin ihtiyacım var diyin kategorisini falan söyliyelim ama bu kadarda dolandırıcılık olmaz yazıktır günahtır . aman arkadaşlar dikkat edelim en son dereceye kadar gelseniz bile paylaşmayın he bazı arkadaşlar vardır satın almak ister baya ciddidir onlara lafım yok ama bu iş buralara kadar çekilmez neyse ben uyarımı yapayım isteyen dikkate alır isteyen almaz

teşekkürler
iyi forumlar.

Kanal satacak arkadaşların artık bunları aşmış olması gerekiyor..

Yine de bilgilendirme için teşekkürler , yeni gelen arkadaşlar için iyi uyarı..

Bugüne kadar 3 kanal sattım.Ödeme almadan kanal ismini vs. vermedim.Buna dikkat ediyorum.Gerçek alıcı kendini belli ediyor zaten.

tşk yeniler icin cok faydalı bi bilgi !

Bugüne kadar 3 kanal sattım.Ödeme almadan kanal ismini vs. vermedim.Buna dikkat ediyorum.Gerçek alıcı kendini belli ediyor zaten.

malesef bende +10 dan fazla kanal sattım ama arasından cıkıyor bazı çürük elmalar yapacak bişey yok söyleseler böyle bişe yapacaklarını söyliyelim ama işi cinliğe şeytanlığa dökmeye ne gerek var ?

malesef bende +10 dan fazla kanal sattım ama arasından cıkıyor bazı çürük elmalar yapacak bişey yok söyleseler böyle bişe yapacaklarını söyliyelim ama işi cinliğe şeytanlığa dökmeye ne gerek var ?

Öyle bişey yapan varsa belirleyip telif yağmuruna tutabiliriz.

Aynen banada oldu . Siz siz olun kesinlikle vermeyin para elinize geçmeden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri