Kanal Satışı

irfancan

Kayıtlı Üye
Herkes kanalını satıyo önceki zamanlara göre ana sayfada kanal satma konularını çok görür oldum acaba felaket çanlarımı bunlar herkes elindeki kanallarımı çıkarmaya çalışıyor ?

Hayır hepsi birbirine bakıp konu açıyor :D biraz da gövde gösterisi var :D

Herkes kanalını satıyo önceki zamanlara göre ana sayfada kanal satma konularını çok görür oldum acaba felaket çanlarımı bunlar herkes elindeki kanallarımı çıkarmaya çalışıyor ?

valla ben yeni açmak istediyim özgün kanalıma yatırım yapmak için satmak istiyorum bazılarını :cool:

Hayır hepsi birbirine bakıp konu açıyor :D biraz da gövde gösterisi var :D

Harbi göde gösterisi bi abi 22k ya kanal satıyo :D bana 22k ver değil youtubeye girmek pcyi açarsam ********im :D

---------- Spam Engelliyici 17:22 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------

valla ben yeni açmak istediyim özgün kanalıma yatırım yapmak için satmak istiyorum bazılarını :cool:

sizinki mantıklı hatta en matlıklı nedenmiş hocam özgüne bide biz dönebilsek :/

Satabilen yok ki. Nerdeyse 2-3 haftadır satışa çıkıp cidden satılan 1 kanal hatırlıyorum.

Önce partnerler kazığı sonra adsense banları, herkesin ödemeleri borçları var para kalmayın mecburen satıyorlar

Satısa cıkarsa nolucak ki adam kanal satıyor 10-20k liraya garantisi yok bişeyi yok kim alır o kanaları.

önceden kanallara gelirin 3 katı fiyat biçilirdi . şimdi bir aylık gelirine bile gitmiyor . çünkü parayı alıp alamayacağınızın garantisi yok .

Ben biri neden o kadar para verip spam kanal alır onuda anlamıyorum.

Ben bu ay 4 kanal sattım, sebebi ise pin geç geliyor ve benim 2 ay boyunca harçlığımı çıkarmam lazım, tek çare olarak onu gördüm :D

Valla meydanı boş bulunca herkes satışa çıktı:):p
Allah herkesin çarşısını pazar etsin
Geçen bi müşterimle aramda bi konuşma geçti fiyatları abartılı şekilde düşüren yeni 3-5 satıcı var onlarla görüşmüş kanal almak için 10 kanalı denkleştirip teslim edemediler dedi :)
ne kadar fiyat düşürülürse düşülsün insanlara farklılık zor geliyor bildiği insandan alıyorlar genelde hele şu zamanda satış işi daha da zorlaştı herkes piyasayı yokluyor bi kaç sağlam abiler var onlarda hareket devam onun dışında durum sakin

gelirli kanallardan bahsediliyor hocam :p

Şimdi çıkıp desem ki günlük 200-400$, aylık 9K $ gelirli; telifsiz kategoriye sahip Quiz kanal satılıktır. Fiyatı ise 27K$ (81.000 TL) kim verir ki!
Ayrıca param olsa dahi ben bile bu kadar para vermem. Çünkü Quiz bile ödeme yapmamak için elinden geleni yapıyor. İçerik zaten bize ait değil. Yani verilen parayı çıkarmak için en az 2-3 ay ödeme almak lazım. Ama 25.000 TL'ye bu kanalı verirdim alan olsaydı. Çünkü içerideki parayı peşin almış olur riskini yaşamazdım. Alan kişi zaten kategoriden 3-5 kanal daha yapar ve sorunsuz ödeme alırsa verdiği parayı katlamış olurdu. İşte bu sebeple kanal satış konuları patlama yaptı. İçerideki parayı almanın garantisi yok artık! Kanal sahipleri içeridekinin derdinde, yeni kanal alanlar da kategori ve kazançlı kanal sahibi olma derdinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri