Kanal satışını anlayamadım.

yklmzomer

Yasaklanmış
İnsan kanalını neden satar?

Adam günlük 10 - 20 $ alıyor kanaldan 1500 $ a satıyor. 2 ayda zaten 1000$ getiriyor kanal...

Bu kanal alım - satımının hilesi hurdası var mıdır? Varsa nelerdir?

kuralları okursanız görürsünüz. Bir kanal aylık kazancının en fazla 3 katına satılması gerekir.

acil paraya ihtiyacı vardır satıyordur
ya da yeni bir proje için daha cok para lazımdır ondan satıyordur

ben bu yüzden kanal satarım :)

Kanal satmak fikir satmaktır aslında eğer fikrin çoksa kanal satmak kadar mantıklı bir iş olamaz :) Çünkü youtube risk işi oldu artık ödeme alacağın zaman yapacağın bir hata paranı tehlikeye sokarken satışını yaptığında paran 3 aylık çıkartacağıyla garanti bir şekilde hemde anında cebinde olmuş oluyor :)

Kanalı satanın, her an telif yeme korkusu vardır riske girmez. Bu kanalı alacak arkadaşta arnut pişsin, ağzıma düşsün mantığı ile bunu düşünmeden alır.

Belki de kanalı satın aldıktan 1-2 gün sonra o kanal kapanacak. Ama dedim ya, düşünmez bunu.

Yakınlarda kanal satma düşüncesi olan biri olarak söylüyorum bunları.

bir kanal 1000tl ayda kazanıyorsa 1-2 ay gider ama 4-5 aydan sonra video izlemek isteyenler azalıyor bir video hızlı çıkış yapabilir ama bu izlenim birsüre sonra yavaşlar bundan 2 aylık fiyatına satıyorlar ayrıca bir kanal 3 telif yerse yada başka konularda ceza alırsa spamdır veya diğer cezalar kanal kapanabilir mesela ben 30tl kazandığım 1 ayda kanal kapandı bunu ben 50 tl satmış olsam alan adam kanaldan zarar yapacaktı bu yüzden

hangi kanalın 3 ay duracak diye garantisi var ki? 15 mayıstan sonra değil 3 katına 1 katına zor satılır

2 ihtimal var benim için ya çok paraya ihtiyacı olur yada telif riski yüksek bir kategoridir bazı şeylerin farkındadır elinde çıkarmanın hesaplarını yapar

hangi kanalın 3 ay duracak diye garantisi var ki? 15 mayıstan sonra değil 3 katına 1 katına zor satılır

15 mayıstan sonra ne alaka hocam? kıyımdan bahsediyorsan, manuel yükleme yapanların hiçbirinde kapanmadı kanallar, kapanan kanalların geneli videoyaptan dolayıydı. benim 1 tane bile kanalım kapanmadı mesela. Değişen bişey olmadı yani gitse gitse teliften gider..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri