Kanal Satışları İçin Fiyat Önerisi

Taban fiyat belirlenirse tercih gene alıcıya kalır saticida zarara girmemiş olur her iki tarafida kollamak lazım.

mobil mesaj

Onaylı 1.5 TL
Onaysız 60 Kuruş

Napıyon ev mi satın alıyon? Hey allahım sen onaysız al 60 kuruşa bana yolla onaylayıp 0.90 Kuruşumu ver? Kanal açmak onaylamaktan daha mı zorda arada 90 kuruş fark var.

Onaysız 50 Kuruş

Onaylı 75 Kuruş Kesinlikle olması gereken ücret. Ne aşağısı ne yukarısı. Bu şekilde ücretlendirilse alıcı çok ödememiş olur satan kişide kar yapmış olur. 50 Kuruş Çok iyi para

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

İhtiyacim vardı 40 kuruştan satiyordum benim Görüşüm

Onaysiz 50 krs
Onaylı 1 TL uygun gore

bir onaya 50 Kuruş çok fazla Textplus la 10 saniyelik iş.

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

onaylı 1 tl, onaysız 50 kuruş

1 TL onaylıya çok fazla. MN partner kanal 1 tlye veriyor adamlar 75 kuruş ideal

Napıyon ev mi satın alıyon? Hey allahım sen onaysız al 60 kuruşa bana yolla onaylayıp 0.90 Kuruşumu ver? Kanal açmak onaylamaktan daha mı zorda arada 90 kuruş fark var.

Onaysız 50 Kuruş

Onaylı 75 Kuruş Kesinlikle olması gereken ücret. Ne aşağısı ne yukarısı. Bu şekilde ücretlendirilse alıcı çok ödememiş olur satan kişide kar yapmış olur. 50 Kuruş Çok iyi para

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

bir onaya 50 Kuruş çok fazla Textplus la 10 saniyelik iş.

1-Kanalın yazı yazmak yasak
2-Benim fikrim bu sana karışma hakkını kim verdi ?

Arkadaşlar aslında serbest piyasa şeklinde müdahale olmadan fiyatların kendi kendine oluşması lazım en sağlıklısı öyle olur.Partner satışlarında partnerde sıkıntı olmasın diye sınırılamalar getiriliyor ama düz kanalda biri 20 krş satar biri 50 krş satar ucuz satananın referansları olmsuz dönüş yapar o adam bir daha satamaz ama 50 krş satan iyi referans alırsa fiyatı arttırsa dahi satışa devam edebilir.
Yinede minimum bir fiyat belirlenecekse: onaysız 40 krş , onaylı 1 tl en iyi alt limit olur.

Serbest piyasa iyidir adam ucuzuna kaçıyorsa yapacak bir şey yok, ucuz satıp kaliteli satıyorsa arkadaş onu tercih etmelidir ama 30 krş a kapanan kanalı alıp çile çekmek istemiyorsa misal 50 krş 60 krş güveniyorsa 75 krş a bile alan olur yapacak bir şey yok

1-Kanalın yazı yazmak yasak
2-Benim fikrim bu sana karışma hakkını kim verdi ?

Tamamını kalın yazmak yasak diye biliyorum ben.

Burası herkes düşüncesini paylaşsın diye açılmış bir forum senin düşüncene karşı benim düşüncem ;)

Arkadaşlar aslında serbest piyasa şeklinde müdahale olmadan fiyatların kendi kendine oluşması lazım en sağlıklısı öyle olur.Partner satışlarında partnerde sıkıntı olmasın diye sınırılamalar getiriliyor ama düz kanalda biri 20 krş satar biri 50 krş satar ucuz satananın referansları olmsuz dönüş yapar o adam bir daha satamaz ama 50 krş satan iyi referans alırsa fiyatı arttırsa dahi satışa devam edebilir.
Yinede minimum bir fiyat belirlenecekse: onaysız 40 krş , onaylı 1 tl en iyi alt limit olur.

Aslında en doğrusu serbest piyasa olacak gibi. Başlığı açan arkadaşın alıntı yaptığı cümle benim açtığım başlıktan. Bende fiyat sınırlamasını savunuyordum ancak 20 kuruşa 30 kuruşa satılan maillerin nasıl alındığını görünce bu kararımdan vazgeçtim.

Eğer fiyat sınırlaması gelecekse de maillerin nasıl ve ne şekilde alındığı mutlaka belirtilmeli. Belirtilmesi zorunlu olmalı.

Bu alanda kimseye bir şart koşamazsınız burası rekabet yeri isteyen istedigi fiyata satar bu iş şuan benzer pahalı bir araba vardır ucuz araba vardır alıcı bunu kendi secer arasındaki mantık mailler içinde aynı

Piyasaya karışılmaması en doğrusu.. Kaldı ki şuan mail alan herkes 10 kuruş 20 kuruş daha ucuz diye tanımadığı birisinden alacak değil. Herkesin mail aldığı kişiler belli zaten..

Tanınmayan arkadaşlarda fiyat düşürüp müşteri kazanmak istiyor ki kendini tanıtabilsin..

Hiç karışılmaması en doğrusu.. Ki genel itibari ile piyasa fiyatında uçurum farklar oluşmamış diye düşünüyorum. Herkesin fiyatı normal..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri