Kanal Sorunu

C
  • Kullanıcı CrazyLaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
C

CrazyLaz

Guest
2 Farklı Pc 2 Farklı Kanal Tek Adsense Konuyu Özetlemek gerekirse.

2 Farklı Pcden 2 Ayrı Mail Acıp Bu 2 Ayrı mail ile 2 kanal açtım. 1 kanalımı Kapalı olan sitemin adsensesi ile başvurdum onaylandı. Diğer hesabı ise farklı bir site ile denedım illegal olduğu için kabul etmedi. başka site deneyiniz diye msj geldi bunuda karikaturmedya.xxx sitesine bağladım. Sıkıntım ise siteyi aktif hale getirdim 2 3 içerik ekledim. adsensenin verdiği reklamları siteye koydum tekrardan gelen mailde yetersiz içerik dedi youtube hesaplarında ise 1 kanalda 250 izlenim olmuşken 1.1 $ diğer kanalda ise 2.500 izlenim olmasına rağmen 0 $ youtube mesaj attım neden böle diye.mail atmışlar google robotları sitenizi algılamıyor diye fakat 1 kanaldaki para her seferınde güncellenırken diger hesap güncellenmıyor.

Pinde Henüz gelmedi.

Ek olarak;youtube gözüken para adsensede gözükmüyor neden.

2. hesabınızda reklam çıkmıyordur.
Kanalı Adsense ile tam olarak ilişkilendirememişsinizdir.
Adsense'ye yansıması 3-4 günü bulabilir.

Reklamlar CIkıyor hatta tam ekran reklamlardan cıkıyor. 3,4 günü geçti 2 hafta oluyor nerdeyse.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri