Kanal sorunu

• Kullanıcı ByCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByCash

Kayıtlı Üye
Öncelikle bu forumu kuranlara teşekkür ediyorum. Bu forumu gördükten sonra aklıma 2008'de açtığım youtube hesabı geldi. Fazla uzatmadan konuma geçeyim.

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var.

Kusura bakmayın baya bir yeniyim bunu öğrenmek istiyorum. (Bilmemek değil öğrenmemek ayıp)

Bazı arkadaşlar benim haber kanalım ayrı,spor kanalım ayrı,oyun kanalım ayrı falan diyor. Ben bundan hiç bir şey anlayamadım. Bunu size belki sözlü olarak açıklamak zor olacak ama size ss ile anlatım yapacağım.

Youtube kanalım kısmı:

pq3s7.jpg

Youtube hakkımda kısmı:

pq3sf.jpg

Youtube kanal ayarları kısmı:

pq3sk.jpg

Belki gereksiz resimler eksik atmış olabilirim. Şuanda benim kaç kanalım var? Yeni kanal nasıl açabilirim?

Not: Reklamlarım sorunsuz çıkıyor(kazançlar geliyor), ve ''Youtube Manyağı'' ismi bir sorun olur mu ?

Dipnot: Amacım kesinlikle reklam yapmak değildir.

Farklı bi tarayıcıdan youtube'a girerek giriş yap bölümünden yeni kanal açabilirsin, Senin şuan 1 kanalın var hakkında bölümünde yaptıkların video linkleri sanırım ? Kanal ismin sorun olmaz ama resimleri kaldırmazsan sorun olabilir . Ben sorularını cevapladım kanal linklerini ismini video linklerini vs gizle

kardeşim kanalların hepsine ayrı ayrı url alabilirisn....örnek : youtube.com/sporkanalım,/dizi kanalım gibi youtube ayalrında gelişmiş sekmesine tıkla oradan url dğiştirebilirisn....şuan 1 kanlaın var oturumu kapat ve yeni bir gmail hesabı aç daha sonra o gmaille yt de oturum aç kanalıma tıkla bu şekilde 2.kanalını açarsın....

kardeşim kanalların hepsine ayrı ayrı url alabilirisn....örnek : youtube.com/sporkanalım,/dizi kanalım gibi youtube ayalrında gelişmiş sekmesine tıkla oradan url dğiştirebilirisn....şuan 1 kanlaın var oturumu kapat ve yeni bir gmail hesabı aç daha sonra o gmaille yt de oturum aç kanalıma tıkla bu şekilde 2.kanalını açarsın....

Arkadaşın aradığı cevap budur. Bazen bazılarımız sırf yazmak için yazıyor.

Dediğini anladım, öyle yaparsam abone kasma gibi bi durum olmayacak heralde?
Misal ben tek hesapta yani bu üyelikte karışık videolar atmak istiyorum (Haber,komik,spor vs) öyle bir avantaj veya dezavantajı olur mu ?

Reklam yap onemli degilde :) malum ortalik cekemeyen kayniyor bu yuzden kanallarini gizle, resimlerini degistir... kanal isimlerini karala yerine ornek amacli,,, de ki

1. resimdeki kanal yerinde xxx yaziyor
2. resimde kanal yerinde yine xxx yaziyor

eger farkliysa kanal ismi onda

3. resimde kanal isminde xxxx yaziyor yada xxfalanfilan yaziyor seklinde degisik yaz ki o kanal isminin digerlerinden fakrli oldugunu anlayalim...

yani arkadasim kanalani guvenlik acisindan reklam etme...

soruna gelince kanalin 1 tane.!!

ismi sorun olmaz.!!!

bir gmail ile 3 kanal ayri gmail ile yuzlerce kanal aca bilirsin, yontebilecegini dusundugun kontrol edebilecegin kadar kanal acabilirsin

nasil acarima gelince,
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...niz/2630-1-gmail-adresine-3-farkli-kanal.html

bu baslik altinda resimli anlatimim var yorum olarak ordanbakabilirsin

diger sekilde ise yeni gmail yeni kanal olay bu.!!

Reklam yap onemli degilde :) malum ortalik cekemeyen kayniyor bu yuzden kanallarini gizle, resimlerini degistir... kanal isimlerini karala yerine ornek amacli,,, de ki

1. resimdeki kanal yerinde xxx yaziyor
2. resimde kanal yerinde yine xxx yaziyor

eger farkliysa kanal ismi onda

3. resimde kanal isminde xxxx yaziyor yada xxfalanfilan yaziyor seklinde degisik yaz ki o kanal isminin digerlerinden fakrli oldugunu anlayalim...

yani arkadasim kanalani guvenlik acisindan reklam etme...

soruna gelince kanalin 1 tane.!!

ismi sorun olmaz.!!!

bir gmail ile 3 kanal ayri gmail ile yuzlerce kanal aca bilirsin, yontebilecegini dusundugun kontrol edebilecegin kadar kanal acabilirsin

nasil acarima gelince,
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...niz/2630-1-gmail-adresine-3-farkli-kanal.html

bu baslik altinda resimli anlatimim var yorum olarak ordanbakabilirsin

diger sekilde ise yeni gmail yeni kanal olay bu.!!

Hocam şuan herşeyi tam olarak anladım fakat resimli anlatımınızda ki profil ile benimkiler biraz farklı gibi :)

Bende şöyle bir durum var:

Hesap ekle denilen yerden mi kanalları bağlayacağım ?

pq4q2.jpg

Hocam şuan herşeyi tam olarak anladım fakat resimli anlatımınızda ki profil ile benimkiler biraz farklı gibi :)

Bende şöyle bir durum var:

Hesap ekle denilen yerden mi kanalları bağlayacağım ?

pq4q2.jpg

google + ile baglantisini kesin demeyi unuttum :)

Google+ ile baglantisini keserseniz resimdekiler ile ayni goruntuleri elde edesiniz :)

sunada dikkat edin mesela suan ki kanalinizda hep haber var, o sekilde olustrdugunuz kanali haber uzerine duzenleyin cun ki suan ki kanalinizdaki videolar ile yeni isim verdiginiz kanal olusuyor

google + ile baglantisini kesin demeyi unuttum :)

Google+ ile baglantisini keserseniz resimdekiler ile ayni goruntuleri elde edesiniz :)

sunada dikkat edin mesela suan ki kanalinizda hep haber var, o sekilde olustrdugunuz kanali haber uzerine duzenleyin cun ki suan ki kanalinizdaki videolar ile yeni isim verdiginiz kanal olusuyor

3 gündür aradığım şey buydu işte :)

Peki bir ana hesaba kaç alt kanal ekleyebiliyoruz ?

Onun içinde ayrıca adsense aktif etmek gerekiyor mu?

3 gündür aradığım şey buydu işte :)

Peki bir ana hesaba kaç alt kanal ekleyebiliyoruz ?

Onun içinde ayrıca adsense aktif etmek gerekiyor mu?

bu sekilde deneyin bildigim kadariyla 3 kanal yada ana kanal ile toplam 3 heralde onu bilmiyorum denemedim kac kanal diye bu sekilde devam edin acma hakkiniz bittiginde yeni bir kanal actigini o kismi goremiyorsunuz :)

adsense gerekemz hepsini bir adsenseye baglayabilirsiniz

bu sekilde deneyin bildigim kadariyla 3 kanal yada ana kanal ile toplam 3 heralde onu bilmiyorum denemedim kac kanal diye bu sekilde devam edin acma hakkiniz bittiginde yeni bir kanal actigini o kismi goremiyorsunuz :)

adsense gerekemz hepsini bir adsenseye baglayabilirsiniz

Anladım hocam :) Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

konu kilitlenebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri