Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok yavaşladi program sanki yari yolda birakacak yas kisitlamasini gostermiyor program oda sorun ne alaka ise bazen yas kisiti geliyo.Bio33 ün programı geçen haftaya kadar sorunsuz çalışıyordu bu son hafta artık sayım almıyor. Kendisinede ulaşılamıyor.
Bio 33 ün programi kalitesinde hic bir takip programi yok. Slowhand in program cok karisik.Bu isten anlayan biri bio33 ün kine benzer bir program yazarsa hem o para kazanir hemde biz isimizi görmüs oluruz.
Daha önce de belirttiğim gibi kanal takip programını basit bir arayüz ve kullanım şekli ile yeniden yazıyorum. Neredeyse bitti. Ayrıca çoklu işletim sistemi desteği mevcut. Artık Windows, Linux ya da Mac altında kullanabileceksiniz. Bunlara ek olarak mobil ve web desteği de bir süre sonra geliyor. Kısa bir süre sonra masaüstü sürümün test versiyonu için konu açarım. Özellikle Linux ve Mac sürümleri için test edecek arkadaşlara ihtiyaç olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce de belirttiğim gibi kanal takip programını basit bir arayüz ve kullanım şekli ile yeniden yazıyorum. Neredeyse bitti. Ayrıca çoklu işletim sistemi desteği mevcut. Artık Windows, Linux ya da Mac altında kullanabileceksiniz. Bunlara ek olarak mobil ve web desteği de bir süre sonra geliyor. Kısa bir süre sonra masaüstü sürümün test versiyonu için konu açarım. Özellikle Linux ve Mac sürümleri için test edecek arkadaşlara ihtiyaç olacak.
Hocam Bio nun ki gibi video bazlı anlık izlenim sayabilecekmi yoksa yine eski sistem Analytics de ne varsa onumu çekecek. Eğer anlık yoksa eklersen sanırım talep ciddi oranda aratacaktır.Daha önce de belirttiğim gibi kanal takip programını basit bir arayüz ve kullanım şekli ile yeniden yazıyorum. Neredeyse bitti. Ayrıca çoklu işletim sistemi desteği mevcut. Artık Windows, Linux ya da Mac altında kullanabileceksiniz. Bunlara ek olarak mobil ve web desteği de bir süre sonra geliyor. Kısa bir süre sonra masaüstü sürümün test versiyonu için konu açarım. Özellikle Linux ve Mac sürümleri için test edecek arkadaşlara ihtiyaç olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.