- Web sitesi
- www.kadinvebayan.com
abi sayacak kanal kalmadı tek 1 kanalı kontrol edio takip programı onuda çekemio 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana kimse pm göndermesin 1 ay önce bugün neler yaşanacak dediğimde herkes beni cepe aldı ilyas kardeş sana dediklerimi uygula zarar değil kâr edersin
hocam sana güncel bilgileri vereceğim kazancına kazan katacaksın skype eklesin bende zaten ordan sohbet ediyoruz zaten herzaman
iş öyle karmaşık bir hale evriliyor ki, bir yıl sonra bu zamanlar bu işten sağlam para kazananlar ya serkan abi gibi sağlam arkadaş grubu olanlar olacaktır yada senin gibi işi bilen adsense den anlayan adamlardan danışmanlık alan.
Yada benim gibi seni tanıyanlar olacaktır ilyas![]()
istanbulda sağlam bir arkadaş ortamı yapacağız hocam.listemin başında sen varsın.
bio33 saymıyor hocam 1 haftadr sorunlu bu saatlerde saymamaya başlıyorarkadaşlar kanal takip izlenimleri mi saymıyor bana mı öyle geldi? max 10 izlenim olmuş 500 izlenim olması gerkeen kanal
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.