kanal takip için öneriler

oz_ge

Kayıtlı Üye
arkadaşlar sadece kanal takip için program lazım ama hangisi en sorunsuz en güncel karar veremedim size sormak istedim önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi çalışmalar

sanırım herkes hemfikir bu konuda :) peki teşekkürler önerileriniz için

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] e haksızlık olmasın.api3 e geçtiğinizde bir hafta beklemek zorunda kalmıştınız

bende ikiside var. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] 'ın progamı daha teferruatlı. onu kullanıyorum. :)
en son bio33 'ünki çok yavaş güncelliyordu. sonra bakmadım...

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ün programını kullanıyorum memnunum ama [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] programı da iyi deniliyor.İkisinden birisini seç bence

slowhand'in programını indir zaten demosunu hiç bir kısıt olmadan 15 gün kullanabiliyorsun 7 aydır kullanıyorum bio33'un programını hiç kullanmadım onun hakkında yorum yapamam.
Ama slowhand'ın kanal takibinde kanallarımı farklı gruplar halinde listeleyebiliyorum bazılarına bildirim ayarı getiriyor bazılarına haber verme diyorum api3 den beri hiç fake uyarı yaşamadım, videonun para kazanmasının gitmesi (eşleşen) , dünya engeli gelmesi veya telif gelmesi durumunda anında uyarı veriyor zaten, partner bilgisini kendisi çekmez elle girmen gerekir , onun dışında özel not ve özel isim sekmesine notlar alabilirsiniz ayrıca içinde bulunan kaynak bulucu da işinize yarayabilir 15 gün bedeva deneyin görün

peki 1 adet aldığımda bunu hem laptop hemde tabletimde kullanabiliyor muyum yoksa 2 adet mi almak lazım bu durumda ?

arkadaşlar bu kanal takip programlarını ipad de kullanabiliyor muyuz var mı kullanan ?

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

yok mu cevap verecek olan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri