Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Kanal Takip Programının 2.9.8 versiyonu linkini konuya ekledim.
* Kanal adsense pub id alamama sorunu giderildi.
* Programı kapatırken sistem tepsisine küçültme seçenekli hale getirildi. (Ayarlar kısmında)
* Kanal Detayında videolarda reklam çıkıyorsa pub id numarası da eklendi. Bu durumda pub id numarası gözükmüyorsa reklam yok demektir. (Burada reklamdan kasıt videoda sarı çizgilerin olup olmadığıdır.)

Yukarıdaki resimde sadece Adsense yazan videolarda sarı çizgi bulunmazken, Adsense ve Pub İd yazan videolarda sarı çizgi bulunmaktadır. Böylece hangi videolarda reklam olup olmadığı anlaşılabilmektedir.

@RAPOTEK

merhaba hocam küçük bir istekte bulunacaktım "Kanalın son bir ay, hafta, gün vs izlenim abone like dislike istatistiklerini eğer mümkünse sonraki güncellemenizde ekleyebilir misiniz?"

merhaba hocam küçük bir istekte bulunacaktım "Kanalın son bir ay, hafta, gün vs izlenim abone like dislike istatistiklerini eğer mümkünse sonraki güncellemenizde ekleyebilir misiniz?"

:) Eğer Buda Olursa Gerçekten Program Harika Bir Şey Olur

Aynen hocam mükemmel olur :) ekliceğinizi söylemişsiniz bekliyoruz inşallah :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] murat hocam merhabalar pm bakabilir misin rica etsem..

Kanal detayı kısmına ilgili kanalın, belirlenen iki tarih arasındaki izlenim, abone, like, dislike sayısındaki artışı gösteren istatistik bölümünü ekledim. Böylece istediğiniz iki tarih arsındaki artışları görebileceksiniz.

NOT: Programı test ediyorum. Testlerim bitince 3.0 versiyonunu konudan yayınlayacağım. Önerileriniz varsa değerlendirebilirim.
@msitak , @RAPOTEK , @fatihbaz @bleman0538

Son düzenleme:
Kanal detayı kısmına ilgili kanalın, belirlenen iki tarih arasındaki izlenim, abone, like, dislike sayısındaki artışı gösteren istatistik bölümünü ekledim. Böylece istediğiniz iki tarih arsındaki artışları görebileceksiniz.

NOT: Programı test ediyorum. Testlerim bitince 3.0 versiyonunu konudan yayınlayacağım. Önerileriniz varsa değerlendirebilirim.

Helal olsun hocam.
Hem ücretsiz, hem kullanışlı, hem de güncelleniyor.
Çoğu kişi yapmaz bunu.

Hocam videoya gelen engelin dünya engeli mi, eşleşen mi, bazı ülkelerde enellendi mi, uygunsuz içerik mi olup olmadığını gösterebilir misiniz? Ayrıca kanalın kazancı da programa yansısa kanallara girmemize hiç gerek kalmaz..

Birde yas kisitlamali video uyarisi vermiyor kanala tiklayinca yas kisitlamami olarak gosteriyor ama tum kanallari gosterirken kanalin yas kisitlamasinda oldugunu gostermiyor onada bakarsa iyi olur hocam.

Merhaba Arkadaşlar;
Kanal Takip Programının 3.0.0 versiyonunun linkini konuya ekledim.

Ana sayfada kanal taraması yaparken sıkıntılı videoların dünya engeli mi, bazı ülke engeli mi, yaş kısıtlaması mı olduğuyla ilgili bilgilerin gösterilmesini sağladım.

@thrayler hocam kanalın para kazanması olayıyla ilgili şimdilik bilgim yok. Olabilecek bir şey mi bilmiyorum ama eğer olabilecek bişeyse eklenebilir ilerleyen zamanlarda.

NOT: Kanal izlenme istatistiklerinin doğru çalışabilmesi için günlük kanallar güncellenmelidir. Çünkü program belirtilen iki tarih arasındaki değerlerin farkını almaktadır.

@msitak , @RAPOTEK , @bleman0538 , @thrayler , [MENTION=28141]kill19[/MENTION]

hocam ellerine saglık,süper olmuş görünüşe göre.peki dailymotion kanallarıda ekleme şansımız olabilir mi acaba?

hocam ellerine saglık,süper olmuş görünüşe göre.peki dailymotion kanallarıda ekleme şansımız olabilir mi acaba?

Eyw hocam teşekkürler. Dailymotion için kendime yaptığım bi takip programı var aslında. Çok da üzerine düşmediğim.

http://prntscr.com/etb3r1

Hocam inş ilerleyen zamanlarda entegre etmeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;
Kanal Takip Programının 3.0.0 versiyonunun linkini konuya ekledim.

Ana sayfada kanal taraması yaparken sıkıntılı videoların dünya engeli mi, bazı ülke engeli mi, yaş kısıtlaması mı olduğuyla ilgili bilgilerin gösterilmesini sağladım.

@thrayler hocam kanalın para kazanması olayıyla ilgili şimdilik bilgim yok. Olabilecek bir şey mi bilmiyorum ama eğer olabilecek bişeyse eklenebilir ilerleyen zamanlarda.

NOT: Kanal izlenme istatistiklerinin doğru çalışabilmesi için günlük kanallar güncellenmelidir. Çünkü program belirtilen iki tarih arasındaki değerlerin farkını almaktadır.

@msitak , @RAPOTEK , @bleman0538 , @thrayler , [MENTION=28141]kill19[/MENTION]

harikasın hocam çok teşekkürler!

hocam elinize kolunuza sağlık bunun kurulumunu nasıl yapalım eskiyi sileleimi ? ben programda sağ köşede güncelme yazıyor ya orda çıkmıyor versiyon 3

program bzaı kanallarda videoalr silindi diye hata veriyor faakt videolar içinde. kontrol ederminisiz

hocam elinize kolunuza sağlık bunun kurulumunu nasıl yapalım eskiyi sileleimi ? ben programda sağ köşede güncelme yazıyor ya orda çıkmıyor versiyon 3

Hocam o kısım şimdilik çalışmıyor. İndirdiğiniz Kanal Takip Programı.exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz. Veritabanı dosyalarını değiştirmeyiniz. Her ihtimale karşı eski kanaltakipdb dosyanızı bir yere yedekleyiniz.

program bzaı kanallarda videoalr silindi diye hata veriyor faakt videolar içinde. kontrol ederminisiz

Bende de bazı kanallarda videolar silindi gözüküyor ama videolar duruyor.API değiştirdim düzelmedi nedense...
http://i.hizliresim.com/69aE3l.jpg

İlgileniyorum hemen hocam.

Edit:

Bahsettiğiniz kanallardaki videoların statistics bölümü gözükmediği için program hata veriyormuş.
Normal videoların bilgileri böyle iken http://prnt.sc/etrhie ,
ilgili videoların bilgileri ise böyle http://prnt.sc/etrhp7
gözükmekte. Programda ufak bi güncelleme yapıp konuya ekledim. Video sayılarındaki hatayı giderdim ancak ilgili videoların statistics bilgileri olmadığından izlenimleri vs sayamayacak.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri