Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Kanal takibimde o kadar kanal ekli 2 kanalımda şu sorun var anlayamadım içinde videolar var izlenimde var ama izlenme güncellemelerinde kanalda 0 video 0 izlenim gözüküyor ve böyle çıkıyor
Screenshot by Lightshot

programda sorun yaşayan var mı.
toplam izlenimleri 0 olarak gösteriyor, belirli kanallarda...
eski sürüm yüklüymüş, güncelledim yine aynı.
kanalı sildim tekrar ekledim, yine göstermiyor toplam kanal izlenimini.

Son düzenleme:
programda sorun yaşayan var mı.
toplam izlenimleri 0 olarak gösteriyor, belirli kanallarda...
eski sürüm yüklüymüş, güncelledim yine aynı.
kanalı sildim tekrar ekledim, yine göstermiyor toplam kanal izlenimini.

bendede 5-6 kanalda var bu sorun hocam.kanalı tarayıcıda açtım,yüzlerce video var ama programa bakarsam ne video var ne izlenim ne abone...eski versiyonda öyleydi,yenisine baktım şimdi yine öyle.30 kanal ekli,5-6 sında bu sorun var.

edit : fakat kanala çift tıklayıp açtıgımda bütün videoları görüyorum içinde.

bendede 5-6 kanalda var bu sorun hocam.kanalı tarayıcıda açtım,yüzlerce video var ama programa bakarsam ne video var ne izlenim ne abone...eski versiyonda öyleydi,yenisine baktım şimdi yine öyle.30 kanal ekli,5-6 sında bu sorun var.

edit : fakat kanala çift tıklayıp açtıgımda bütün videoları görüyorum içinde.

bende de aynı şekilde. aboneleri kapalı değilse gösteriyor ama izlenim 0 gösteriyor.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] hocalarım. Muhtemelen ilgili kanallarınızın ilgili videolarının gelişmiş ayarlar kısmında aşağıda resimdeki bölüm işaretli olmadığı için program istatistikleri alamıyor. Çünkü az önce denemelerim sonucunda bu bilgiye ulaştım.

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] , [MENTION=24727]ichief[/MENTION] , [MENTION=21056]mlo[/MENTION]

Arkadaslar 0 gosterme sorunu kanal linkinden kaynakli kanal linkini eklerken linkin sonunda / olmayacak / olmadan eklediginizde sorun cozuluyor. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Arkadaslar 0 gosterme sorunu kanal linkinden kaynakli kanal linkini eklerken linkin sonunda / olmayacak / olmadan eklediginizde sorun cozuluyor. @bio33 @fatihbaz

Değil hocam galiba. Çünkü dediğiniz şekilde eklerseniz de resimdeki kısım işaretli olmazsa o hatayı alıyorum ben de.

Bu arada programda 1-2 güncelleme daha yapıyorum. Veritabanı yedeklemesi ekleyeceğim. Bir de istatistikler kısmında iyileştirme yaptım. Tüm izlenimleri görüntülediğimizde günlük olarak farkları parantez içinde liste halinde görebileceğiz.

Son düzenleme:
Kanal Takip Programının 3.0.3 versiyon linkini konuya ekledim.

* İstatistikler bölümüne ekleme yapıldı. Kanala ait tüm istatistikler liste şeklinde gösterilip parantez içlerinde günlük istatistikler gösterildi.

* Veritabanı yedekleme eklendi. Böylece yanlışlıkla veritabanı silindiğinde yedekten geri yükleyebilirsiniz.

* Arayüzde ufak değişiklikler yapıldı.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam öncelikle emeklerin için teşekkürler.

programı güncelliyorsun iyi güzel fakat son yaptığın güncellemeler tasarımsal anlamda olumsuz gidiyor.

1- tasarımın üstüne getirdiğin barın yeri çok kötü boşuna yer kaplıyor ve insanın gözüne batıyor.sağ alt kısım ayarları yaptığımız yer çok güzeldi.lütfen tekrar oraya alabilirmisin.

2-dünya engelini gösterdiğin satır 2 satır olduğu için kanallar arası boşluk çok yer kaplıyor. orayı tek satır yapsan yan yana yazsın dünya engeli ve ülke engeli isteyen sağa çeker uzatır ama satır aralarındaki boşluk çok fazla.

bence bunları düzeltirsen program mükemmel hale gelecektir. uzun süredir bir alışkınlığımız var programa satırların arasını açıp üste garip renkli bir bar getirince insanın gözüne bir tuhaf görünüyor.

tekrar söylüyorum sen olmasaydın herşey çok zor olurdu. saygılar.

@bio33 hocam öncelikle emeklerin için teşekkürler.

programı güncelliyorsun iyi güzel fakat son yaptığın güncellemeler tasarımsal anlamda olumsuz gidiyor.

1- tasarımın üstüne getirdiğin barın yeri çok kötü boşuna yer kaplıyor ve insanın gözüne batıyor.sağ alt kısım ayarları yaptığımız yer çok güzeldi.lütfen tekrar oraya alabilirmisin.

2-dünya engelini gösterdiğin satır 2 satır olduğu için kanallar arası boşluk çok yer kaplıyor. orayı tek satır yapsan yan yana yazsın dünya engeli ve ülke engeli isteyen sağa çeker uzatır ama satır aralarındaki boşluk çok fazla.

bence bunları düzeltirsen program mükemmel hale gelecektir. uzun süredir bir alışkınlığımız var programa satırların arasını açıp üste garip renkli bir bar getirince insanın gözüne bir tuhaf görünüyor.

tekrar söylüyorum sen olmasaydın herşey çok zor olurdu. saygılar.

Hocam önerileriniz ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Tasarım konusunda kötü olduğum doğrudur. Eleştirileriniz ve önerileriniz doğrultusunda aşağıdaki düzenlemeleri yaparak 3.0.4 versiyon linkini konuya ekledim.

Üstteki menü barını kaldırarak, orada bulunan veritabanı yedekleme işlemlerini sağ tık menüsüne ekledim.

Yine üst menü barında Ayarlar kısmını kaldırarak, eski Ayarlar butonunu yerine ekledim.

Satırlar arası boşluk ayarını kullanıcının seçeneğine sundum Bu boşluk ayarı Ayarlar kısmından değiştirilebilir.

Hocam tekrardan teşekkür ediyorum. Program bu hale geldiyse sizlerin önerileri doğrultusunda olmuştur. Sizlerin memnuniyeti benim için her zaman önde gelir.

Göz zevkinizi bozduğum için kusuruma bakmayın :) (Latifedir.)

Birde notlar kisminda sag tiklayarak kopyala ve yapistir gibi secenekler cikmiyor o ozelligide etkin edebilirmisiniz.

!!! Mobildeyim !!!

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam harikasın 3.0.4 ile olayı bitirdin. satır yüksekliği ayarı efsane olmuş. bu görünümü lütfen bozma :) sağ tık menüsü veya ayarlar menüsüne istediğini ekle. ama lütfen bu düzeni bozma.

tekrardan çok teşekkürler.

ek olarak bir isteğim daha olacaktı. Kanal resmi ve kanal yedeği seçmeli olabilirmi ? ben kanal takip programını onedrive üzerinden kullanıyorum. her kanal güncellemede bir sürü dosya oluşturulup upload ediliyor. kanalın resmi ve kanalın yedeği seçmeli olursa süper olur.
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
hocam süpersiniz elinize sağlık. satırlar süper olmuş bencede yeni görünüm güzel .

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam ellerinize sağlık gayet güzel olmuş son güncellemeniz
Screenshot by Lightshot
oto kontrol dakikası en fazla 1000 dk olarak ayarlanabiliyo bu rakamı 1430 falan yaparsanız yada hergün saat 23:50 gibi otomatik kendi kendine güncelleme talimatı verebileceğimiz bir buton eklerseniz çok güzel olacaktır. Böylece güncel olarak günlük izlenimi kontrol edebiliriz. bazen unutuyoruz güncellemeyi 2 günlük gösteriyor :)

Birde Geçmişe yönelik izlenimlerin kayıtlarınıda kolayca gösterse süper olur
dün kaç izlenmiş ondan önceki gün kaç izlenmiş gibi kanal detaylarında bunları görebilirsek analizlerimizi çok daha iyi yapabiliriz

Şimdi şöyle bir sorun var 2.7.4 sürümü ve 3.0.3 sürümlerinin ikisini aynı anda güncelledim ama çıkan sonuçlar farklı? Neden böyle bir sonuç ile karşılaşıyorum acaba

Birde notlar kisminda sag tiklayarak kopyala ve yapistir gibi secenekler cikmiyor o ozelligide etkin edebilirmisiniz.

!!! Mobildeyim !!!

Bir sonraki güncellemede ekliyorum hocam.

@bio33 hocam harikasın 3.0.4 ile olayı bitirdin. satır yüksekliği ayarı efsane olmuş. bu görünümü lütfen bozma :) sağ tık menüsü veya ayarlar menüsüne istediğini ekle. ama lütfen bu düzeni bozma.

tekrardan çok teşekkürler.

ek olarak bir isteğim daha olacaktı. Kanal resmi ve kanal yedeği seçmeli olabilirmi ? ben kanal takip programını onedrive üzerinden kullanıyorum. her kanal güncellemede bir sürü dosya oluşturulup upload ediliyor. kanalın resmi ve kanalın yedeği seçmeli olursa süper olur.
.
.
.
.
.

Teşekkürler hocam. Bir sonraki güncellemede ekliyorum.

@bio33 hocam ellerinize sağlık gayet güzel olmuş son güncellemeniz
Screenshot by Lightshot
oto kontrol dakikası en fazla 1000 dk olarak ayarlanabiliyo bu rakamı 1430 falan yaparsanız yada hergün saat 23:50 gibi otomatik kendi kendine güncelleme talimatı verebileceğimiz bir buton eklerseniz çok güzel olacaktır. Böylece güncel olarak günlük izlenimi kontrol edebiliriz. bazen unutuyoruz güncellemeyi 2 günlük gösteriyor :)

Birde Geçmişe yönelik izlenimlerin kayıtlarınıda kolayca gösterse süper olur
dün kaç izlenmiş ondan önceki gün kaç izlenmiş gibi kanal detaylarında bunları görebilirsek analizlerimizi çok daha iyi yapabiliriz

Bir sonraki güncellemede ekliyorum hocam. Hocam geçmişe yönelik olarak kanal detayı sayfasında tüm izlenimler butonunu tıklarsanız orda dediğiniz özellik mevcut. Parantez içlerindeki değerler günlük değerlerdir.

Şimdi şöyle bir sorun var 2.7.4 sürümü ve 3.0.3 sürümlerinin ikisini aynı anda güncelledim ama çıkan sonuçlar farklı? Neden böyle bir sonuç ile karşılaşıyorum acaba

Hocam ikisine de bakabilir misiniz aynı kanalın toplam izlenim sayısı ikisinde de aynı mı. Eğer dediğim değer aynıysa programda sıkıntı yok demektir. Aradaki fark farklı zamanlarda tarama yaptırdığınızdan kaynaklanmaktadır.

Teşekkürler.Elinize emeğinize sağlık üstadım.

@kill19
Notlar kısmında kopyala yapıştır özelliklerini ekledim.

@plesk
Hocam dediğiniz gibi kanal yedek dosyalarını (csv dosyalarını) ve kanalların profil resmini pc ye kaydetme olaylarını seçenekli hale getirip ilgili seçenekleri ayarlar kısmına ekledim. Siz mevcut klasörleri silerseniz ve seçenekleri işaretlerseniz program bir daha klasör oluşturmaz.

@orcunkazan
Hocam dediğiniz değerin sınırı 1.000 iken bu değeri 10.000 yaptım. Siz istediğiniz dakika ayarını yapabilirsiniz.

* Kanal detayında tüm izlenimler kısmında istatistiklere video sayılarını da ekledim.
* Ana ekranda tek kanal varken kanalın yedeğini açmama sorununu giderdim.

Yukarıdaki güncellemeleri yapıp programın 3.0.5 sürüm linklerini konuya ekledim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri