Kanal Takip Programı kullananlar

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar merhabalar
Takip Programı kullanan arkadaslara bır kac sorum var ama.
ben bu tıp programları kullanmaya fazla cesaret edemıyorum ama bı yandanda
kullanmak mantıklı gelıyor cunku telıf ve dunya engelınde uyarması gecıkmeme adına ıyı.
kullanmaya cesaret edememe sebebımde program kendı ıcınde trojan olabılırmı
veya youtube bu kanalları spam olarak algılarmı :)

arkadaslar merhabalar
kullanmak mantıklı gelıyor cunku telıf ve dunya engelınde uyarması gecıkmeme adına ıyı.

bende çok çekingendim alırken sahibine güvenin olmalı. engel konusundada programlar 10dkda bir kontrol ediyorsa 10dkda uyarı verir. spam algılama olayı olmaz sebebi normal bir user gibi linkten giriyor ondan korkma.

ama korkmakta haklısın trojan felan ;)

arkadaslar merhabalar

Şifre girmiyorsun ki hiç birisinde. Eğer şifre gireceğin bir programsa uzak dur. Trojan olayı ise tamamen program sahibinin niyetiyle alakalıdır. Ben Bio33 arkadaşımızın programını kullanıyorum gayet güzel ve basit bir program..

hadı virusude gectım acaba youtube spam olarak algılarmı

Sadece URL'den takip eden programlarda bir sıkıntı olmaz hocam :)

Url yi görüp görmemek satıcının insiyatifine kalmış birşey. Çünkü teknik olarak mümkün diye biliyorum.
Ama spama düşme olayına ihtimal vermiyorum.

Şifre girmiyorsun ki hiç birisinde. Eğer şifre gireceğin bir programsa uzak dur. Trojan olayı ise tamamen program sahibinin niyetiyle alakalıdır. Ben Bio33 arkadaşımızın programını kullanıyorum gayet güzel ve basit bir program..

mesele şifre felan değil ;) misal benim 10m izlenimli kanalım var kategori vs bunlar gizli kalması gereken bilgiler şifreden dahada önemli denilebilir :cool:

arkadaslar merhabalar

Merhaba hocam. Program bilgileri sadece kanal url sinden alıyor. Kanala giriş yapmadığı için spam konusunda hiç bi sıkıntı olmaz. Kanal bilgilerini görmek [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] hocamın da dediği gibi teknik olarak mümkündür. Fakat bir programcı programının geleceğini düşünüyorsa asla bunu yapmamalı ki şu ana kadar yüzlerce müşterim oldu Allaha şükür bir sıkıntı olmadı. Dileyen arkadaşlar pcme bağlanıp kaynak kodlarını inceleyebilir her zaman. Forum adminlerine de kaynak kodlarını göndermiştim.

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

peki eşleşen gelirse nasıl haberimiz olacak? botun kontrol ettiği tek şey video sayısı mı?

Hocam eşleşen için malesef bilgi alınamıyor kanala giriş yapılmadığı için. Fakat dünya engeli, telif, topluluktan silinme gibi durumlarda uyarı veriyor. Bu uyarıları da video sayılarını karşılaştırarak veriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri