@falcata06;
Hocam dediğim gibi ben pro biri değilim. Kendi yaşadığım şeyi anlatıyorum.
Olay üstteki anlattığım şekilde.
Gmail hesabımı eskiden beri kullanıyorum. Youtube kanalını da 2016 nisan ayında açtım. Ama analitikte 2012 yazıyor.
Kanalı bu ay oluşturdum. Kanalı oluştura tıkladım oluştu. Eğer 2012 de oluşturmuş olduğum kanal olsaydı. Kanal oluştur butonu çıkmazdı sanırım.
Yani sonuca gelirsek: benim Gmail 2012 yılına ait şahsi kullandığım gmail. Kanal ise 2016 da oluşturuldu. Ama analitikte ne hikmetse gmailim yaşı olan 2012 yazıyor.
Kanal hakkımda bölümünde ise 2016 yazıyor.![]()
Yani analitik te görünen Gmailin yaşı, Hakkımda görünen ise Kanalın yaşı olmalı. En azından benim kullandığım şahsi hesabımda o şekilde.
Yani eski gmail satanlarda muhtemelen bu şekilde olmalı. Gmail eskidir. Kanal yenidir.
Googlenin eski gmail hesabına algoritmada ne kadar torpil geçer bilemem. Belki eski gmail olanlara eski üye diye özel bir algoritma yapmış olabilir.
Tabii ben 2009 yılına ait eski gmaile video atmama rağmen yine topluluk geldi. Orasıda ayrı konu.![]()
hocam seninki içerikten dolayı benim tahminim benimde başıma öle olay geliyor arada 2009 g mail kullanıyorum ama topluluk geliyor bi içerik baya fazla atılıyorsa mimleniyor artık otomatik atılıyor topluluk