Kanal Video yüklemesi Kapatıldı

sekoman17

Kayıtlı Üye

Merhaba arkadaşlar, çok güzel bir havuz problemim var :D Bu sıkıntıyı yaşamış birilerinin olduğunu, bana ve diğer arkadaşlara yardım edebileceğini düşünüyorum. Kendi yöntemimle olanları anlatacak olursam;

- Kanal 2 telif yedi
- Bir süre sonra spamdan kapatıldı
- Spamdan kapatıldıktan 6-7 gün sonra 3. telifi yediği konusunda saçma bir e-mail geldi.
- 4 ay boyunca 15 günde bir itirazım sonucunda geçen ayın 7 sinde kanal açıldı. (içinde bir kaç özgün video vardı)
- 1 gün sonra zaman aşımından 2 telifi kalktı sadece 1 telif kaldı.
- Youtube desteğe mesaj attım yardım konusunda, cevap yok.
- 7 gün önce 3. telifin süresi de doldu ve oda kalktı.
- Video yükleme hala devre dışı.
- Üstelik upload a tıklayınca kanalın 3 telif yediğini 12.12.2017 ye kadar birini çözmezsem kapanacağını söylüyor, yani kanalı açtığımdan beri her gün bir gün ileri atıyor bu tarihi.
- Kalan index aldığından risksiz içerikler atmaya da başlamıştım, 2 teliften sonra abone izlenim getiren içerikleri silmiştim nasıl olsa index almıştı kanal. Bu haliyle şu an günlük 4 rakamlarda kazanç bırakabiliyor, o yüzden kanala bu kadar taktım :D zaten yeni kanal da yapmak sıkıntı...

Şimdi böyle bir şeyi yaşayıp kanala uzun süre girmemiştim, telifleri kalkmadan düzelmişti. Normalde 2 telif 1 topluluk alırsan upload kaldırılıyordu. 2 hafta. Şimdi bu iki hafta olayından emin değilim ancak vide yükleme de bu yazı yazınca kafam karışıyor, o yüzden sizlere sormak istedim.

Şu kanalı gördükçe strese giriyorum :D yardımcı olup sorunu çözmemi sağlayan kişiye para ödülü vereceğim. 250TL.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri