Kanal Yedekleme Programı Var mı?

• Kullanıcı ataozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ataozkan

Kayıtlı Üye
Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar. 2 kasıma nasıl bir güne uyanacağız diye düşünürken herkes, kazancımın %80'ine sahip kanalımın ihtar aldığını ve 2 hafta kanala müdahele edemeyeceğimi öğrendim. Kanalımda 140 civarında video var ve yoğun olarak flaglanıyor. 30 bine yakın abonesi var. Kanalımdaki videolarımı yedekleyebileceğim bir program önerisi olan var mı acaba? Kanala ne olur olmaz diye bot bulaştırmak istemediğimi baştan belirtmek istiyorum. Herkese teşekkürler. Lütfen flagdan ve sahte teliften vazgeçelim.

Yedekleme derken?
Kanalı komple çekip başka biryere atmayı diyorsan, yandex disk 10Gb alan veriyor.
Mail.ru ise 25Gb alan veriyor.
Kanalın kaç Gb toplamda bu videolar ona göre çekip atabilirsin bunlardan birine, sonra tekrar başka vds'le çekip indirebilirsin.

Yedekleme derken?
Kanalı komple çekip başka biryere atmayı diyorsan, yandex disk 10Gb alan veriyor.
Mail.ru ise 25Gb alan veriyor.
Kanalın kaç Gb toplamda bu videolar ona göre çekip atabilirsin bunlardan birine, sonra tekrar başka vds'le çekip indirebilirsin.

Evet hocam, videoları toplu olarak indirmeme yardımcı olacak bir program ihtiyacım var. Hatta hiç indirmeden bahsettiğiniz tarz bir ortama yedekleme şansım olursa daha da hoş olur.

hocam kanal takipten video urlleri kopyalayıp
streaming video recorder ile cekiyorum ben toplu url ekle diyerek

hocam kanal takipten video urlleri kopyalayıp
streaming video recorder ile cekiyorum ben toplu url ekle diyerek

Teşekkürler hocam bir deneyeyim. Programın adında ki stream olayı sanırım canlı yayınlar için kullanılmış değil mi? Youtube videolarını bildiğimiz normal şekilde indiriyor sanırım?

Teşekkürler hocam bir deneyeyim. Programın adında ki stream olayı sanırım canlı yayınlar için kullanılmış değil mi? Youtube videolarını bildiğimiz normal şekilde indiriyor sanırım?

doğrudur bir ara canlı yayın için de kullanmıştım ama bazen idm nin görmediği indirmeler için de işe yarıyor.

Şuan deniyorum hocam, eğer kanal linki vererek işimi görürse şimdiden teşekkürler. Görmezse de teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Furkan hocam, yüksek kaliteyi seçersem eğer açılan dos sayfası çalışmıyor. Eğer standart kaliteyi seçersem videoları indirmeye başlıyor. Videolar kendi videom olduğu için yüksek kalitede almak istiyorum, var mı bir öneriniz? Ya da benim yanlış yaptığım bir şey olabilir mi sizce?

tavsiye ederim

kJ7929.gif

Şuan deniyorum hocam, eğer kanal linki vererek işimi görürse şimdiden teşekkürler. Görmezse de teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Furkan hocam, yüksek kaliteyi seçersem eğer açılan dos sayfası çalışmıyor. Eğer standart kaliteyi seçersem videoları indirmeye başlıyor. Videolar kendi videom olduğu için yüksek kalitede almak istiyorum, var mı bir öneriniz? Ya da benim yanlış yaptığım bir şey olabilir mi sizce?

Hocam program youtube-dl sistemi ile çalışmakta ve youtube-dl yüksek kaliteyi kaldırdı bunun için kodlarda sıkıntı oluyor o bölüm çalışmıyor ama standart kalitedede yüksek kalite indirmesi lazım ben denedim indiriyordu sizde deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam bunu da deneyeyim, playlist kısmına kanal adresi de girsem oluyor mu acaba? Bu arada can havliyle konuyu açmışım ama benzer konular varmış, bu durumdan ötürü özür diliyorum ama baktığımda tatmin edici sonuçlara ulaşılamamış konularda.

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:44 ----------

Hocam program youtube-dl sistemi ile çalışmakta ve youtube-dl yüksek kaliteyi kaldırdı bunun için kodlarda sıkıntı oluyor o bölüm çalışmıyor ama standart kalitedede yüksek kalite indirmesi lazım ben denedim indiriyordu sizde deneyebilirsiniz.

Yani standart kalitede yüksek kalite indiriyor diyorsunuz. O zaman eyvallah hocam.

Teşekkür ederim hocam bunu da deneyeyim, playlist kısmına kanal adresi de girsem oluyor mu acaba? Bu arada can havliyle konuyu açmışım ama benzer konular varmış, bu durumdan ötürü özür diliyorum ama baktığımda tatmin edici sonuçlara ulaşılamamış konularda.

koyduğum resimde sadece kanal adresini kopyalayıp adrese yapıştırdım. ordaki playlist sana soruyor tek videomu insin yoksa playlist olarak mı insin. sen playlist seçeceksin. ve hangi formatta (480,720,1080 p vs..) indireceksen ona göre program indiriyor.

YOUTUBE BYCLİCK

youtube byclick diye bir program var istediğin kanalın tüm videolarını kalitesini ayarlayıp hd sd gibi tek tıkla ister mp3 istersen video olarak indirebilir

KEEPVİDPRO
bir video izlediğinde video biroynatma listesine üye ise oynatma listesini otomatik buluyor istediğindede hepsini indiriyor

CLİPFİNDER2
bu başka bir program

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri