Kanala 2. defa özel url almak

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Arkadaşlar özgün youtube kanalım var uzun süredir video yüklemiyordum bazı sıkıntılardan dolayı. Bu sıkıntıları hallettim ve video çekmeye başlayacağım. Ancak daha önceden özel url almıştım saçma oyunlardan birisini yazmıştım. Şimdi kanal durumu tamamen değişti. Ben urlyi tekrar değiştirmek istiyorum ancak nasıl yapacağımızı anlamadım. Heryerde 2. defa olmaz falan deniyor ama bir yolu vardır herhalde youtubeye mail atmamız falan mümkün mü çünkü kanal benim için çok önemli durumda :)

"
EDİT:
Arkadaşlar google forumuna mesaj yazdım ve bu gün geri dönüş yaptılar kanalımın user namesi yani "youtube.com/user/***" hala aynı fakat kanala girince videolar sekmesine girmeden "youtube.com/c/****" şeklinde değiştirilmiş sizde başvurabilirsiniz isterseniz!!

Son düzenleme:
Şuan normal olarak değiştirmen mümkün değil , ama youtube değiştirebilir onuda sana yapmaz anca büyük şirketlere yapar.

Şu adreste Kesinlikle değiştirilemeyeceginiz yazıyor.
https://support.google.com/youtube/answer/2657968?hl=en

Important: You can’t change your custom URL after you create it, so be sure you are comfortable with your choice before you finalize it.

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Buyrun şanslısın. 2014 yılında yazılan bu makaleye göre TATİ isimli içerik üreticisi yeni çıkan bir kurala göre 500 aboneyi geçtikten sonra url değiştirebilmiş. Yine anladığım kadarı ile 500 aboneyi geçince bir mail gelmesi lazım. Youtube bir makalesinde kesinlikle olmaz derken bir diğer makalesinde ise, içerik üreticilerimize bazen böyle şeyler yapbiliyoruz demiş.

YouTube Creator Blog: Want your URL to match your channel?
yada
Not Happy With Your YouTube URL? Now You Can Change It - Search Engine Journal

Yeni kurala göre değişiyor sanırım. Ben bi kanala almıştım özel url, şimdi yine uyarı çıkıyor tekrar değiştirebilirsin diye

Daha dün ilk başladığım zamandan kalan bir kanalın urlsini değiştirdim.Google+ da ....... özel url kullanımınıza uygun diye bişey vardı marka bilinci için değiştirin yazıyordu.Başka kanalın tam adı ile alamayıp sonuna ch eklemiştim dün kanalın tam adıyla aldım 2. defa bende anlamadım ayrıca kanalda 500 abone de yok bu şart çıkmadan önce almıştım şimdi yeniledim özel urlyi.

Daha dün ilk başladığım zamandan kalan bir kanalın urlsini değiştirdim.Google+ da ....... özel url kullanımınıza uygun diye bişey vardı marka bilinci için değiştirin yazıyordu.Başka kanalın tam adı ile alamayıp sonuna ch eklemiştim dün kanalın tam adıyla aldım 2. defa bende anlamadım ayrıca kanalda 500 abone de yok bu şart çıkmadan önce almıştım şimdi yeniledim özel urlyi.

Benimde 500 aboneyi gecmis kanalim var. Kanal ismi isim ve soyaddan olusuyor. Fakat kanal username tek kelimeden olusuyor. Ozel url seceneklerinde sadece kanal ismim olan ad ve soyad yada o tek kelimeden olusan username secenegini sunmuslar. Farkli bir sey yapamiyorum urlyi. Bende o tek kelimeden olusan username yaptim urlyi. kanal ismimide google+ dan degistirip usernamim ve yeni ozel url ile ayni yapmak istedim. Fakat degistirirken tekrar ad soyad tarzinda yapmami istiyor. Soyad bolumunede biseyler girmemi istiyor. Bide kanal ismini degistirmek kanalin askiya alinmasina sebep olur gibilerinden biseyler yaziyor asagida. Ama ben ozel url'em ile ayni yapicam kanal ismimi bu bir sıkıntı yasatirmi acaba? Soyad bolumune bisey yazmadan nasil degistirebiliriz kanal ismini?

bende de 1 ayı geçmiş 700 küsür aboneli kanal var fakat maile de dashboard a da bir bildirim gelmemiş değiştirme ile alakalı neden acaba arkadaşlar?

Merhabalar yeni konu acip forumu kirletmek yerine bu konu altina yazmak istedim.

bi kanal var ozel url alinmis 1.500 aboneli kanal ben ozel url yi tekrar degistirmek istiyorum. degistirebilirmiyim ?

Merhabalar yeni konu acip forumu kirletmek yerine bu konu altina yazmak istedim.

bi kanal var ozel url alinmis 1.500 aboneli kanal ben ozel url yi tekrar degistirmek istiyorum. degistirebilirmiyim ?

banada acil lazım bu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri