- Web sitesi
- www.muhammedyusufguven.com
Arkadaşlar özgün youtube kanalım var uzun süredir video yüklemiyordum bazı sıkıntılardan dolayı. Bu sıkıntıları hallettim ve video çekmeye başlayacağım. Ancak daha önceden özel url almıştım saçma oyunlardan birisini yazmıştım. Şimdi kanal durumu tamamen değişti. Ben urlyi tekrar değiştirmek istiyorum ancak nasıl yapacağımızı anlamadım. Heryerde 2. defa olmaz falan deniyor ama bir yolu vardır herhalde youtubeye mail atmamız falan mümkün mü çünkü kanal benim için çok önemli durumda 
"
EDİT:
Arkadaşlar google forumuna mesaj yazdım ve bu gün geri dönüş yaptılar kanalımın user namesi yani "youtube.com/user/***" hala aynı fakat kanala girince videolar sekmesine girmeden "youtube.com/c/****" şeklinde değiştirilmiş sizde başvurabilirsiniz isterseniz!!
"
EDİT:
Arkadaşlar google forumuna mesaj yazdım ve bu gün geri dönüş yaptılar kanalımın user namesi yani "youtube.com/user/***" hala aynı fakat kanala girince videolar sekmesine girmeden "youtube.com/c/****" şeklinde değiştirilmiş sizde başvurabilirsiniz isterseniz!!
Son düzenleme: